Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilia

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon boldoggá tesz, hogy azt látom az utóbbi időben: friss cicagazdik tanácsokat kérnek. Ha lassú ütemben is, de növekszik a felelős állattartók száma. Úgy döntöttem, összeszedek ide egy „kezdőcsomagot” olyan gazdiknak, akiknek most lesz az első cicájuk, vagy most lesz először benti cicájuk. 1:…..
Ilia 2020.06.13 17:58:02
@Örömhernyó: Teljesen fölösleges cifrázni a nickneved, elég lenne ennyi: Hernyó. A legundorítóbb fajtából.
Kőbányán évek óta hagyomány, hogy a március 15-ei megemlékezések egy fáklyás felvonulással kezdődnek az ünnep előestéjén. Így volt ez tegnap is.  Közbevetőleg: a X. kerület azon ritka helyek közé tartozik, ahol együtt tud ünnepelni a fideszes polgármester a kerület szoci…..
Ilia 2015.03.15 22:24:48
@sutyerák: Jókai Annának semmi köze Jókai Mórhoz, puszta névazonosságról van szó.
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
Ilia 2014.01.04 18:48:41
@Mári Pacal: Az írás nem erről szól. Kár, hogy nem érti.
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Ilia 2013.10.29 21:01:54
@Chalky White: Respect! :)
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
Ilia 2013.10.03 13:16:16
@czjanos: Nincs minden iskolában mosogatógép! Sőt! Minden iskolában kréta sincs.
Tessék kitalálni, mi a közös a következő sajtóorgánumokban és televíziókban: Tv2, RTL Klub, Hír Tv, ATV, Reuters Wall Street Journal, New York Times, HVG, Origo és Index? Az, hogy mind alaposan beszámolt a budapesti diáktüntetésekről. A köztévé velük szemben annyira azért nem…..
Ilia 2012.12.13 17:34:42
@ghegedu:

Nagyon jóóó!:D
„…egy vonzás, melyhez tartozunk.”   A Padlás betétdalában a szellemek helyettünk is elmondják, eléneklik, miért kell egy hely, ami átélhetővé teszi azt, hogy mi összetartozunk. Mi, rádiósok és Önök, Ti, a hallgatónk és egyben támogatóink. Egy hely,…..
Ilia 2012.09.28 15:14:51
@haddszóljon!: Köszönöm a választ, de mint írtam, már nem vagyok érdekelt a jegyvásárlásban, idejében megvettem a belépőmet. Viszont azok érdekében, akik még nem tették, de tervezik, ki kellene javítani a reklámszöveget. Ha ez időközben megtörtént, akkor nem szóltam semmit.:)
 Ritát olyan ápolónőnek képzelem, aki kiválóan teljesít, ha teszem azt életet kell menteni a kórházban. Odatesz apait-anyait, a szaktudását és a szívét is, hogy megmeneküljön a beteg.  Ám, ha Egyeske a 6-os számú kórteremből valamivel kihúzza nála a gyufát,…..
Ilia 2009.11.24 16:57:50
Hát, Andris (ugye, nem kell magyaráznom, hogy nem "kedves"?),

jó vastag bőrt hordasz az arcodon! Azt képzeltem, a simlisséged szégyenével elbujdokolsz, de legalábbis ebben a körben soha többé nem tűnsz fel. (Mintha valami ilyesmit ígértél is volna.) Nem hittem, hogy lesz képed visszatérni azok közé, akiket megpróbáltál csúnyán félrevezetni, játszadoztál a legőszintébb érzéseikkel - marketingcélokkal.

De visszatértél, és még üdvözülni is akarsz. Azon az áron, hogy besározod azt az egyetlen embert, Ritát, akit egy percig sem tudtál félrevezetni a meséddel. Hogy Rita a hivatása során vagy "csak" úgy az életben szerzett tapasztalatainak köszönhetően látott át rajtad, azt nem tudom. De a kezdetektől elítélt azért, amit Te finoman "erkölcsileg és a jó ízlés szempontjából kétes értékűnek" minősítesz. Ez aztán az eufémizmus! Amit műveltél, az nem "kétes értékű" volt, hanem disznóság; utólag még azt is bevallod, hogy a kommentelők egy része is Te magad voltál, szóval többszörösen átverted a blog látogatóit. És most Te mocskolod Ritát? Te tartasz erkölcsi prédikációt neki? Vádolod "ordas hazugsággal"? S még hiszed is, hogy - szánom-bánom alapon - erkölcsileg fölébe magasodtál?

Andris, ideje volna önvizsgálatot tartani!

Amikor kiderült, hogy hülyét csináltál belőlünk, nem haragudtam igazán; megkönnyebbültem, hogy senki nem hal meg, és bár nem tetszett a módszered, amivel könyvedet próbáltad népszerűsíteni, túlléptem az ügyön: Andris volt - Andris nincs. De Andris feltámadt, erőre kapott, és gyalázkodik... Ha volna kedvem derülni, azt mondanám: ez az év vicce!

Egy valami szól melletted, Andris, de erről Te egyáltalán nem tehetsz: a szerencsétlen blogod-sztorid révén megismertem Ritát. Egy nagyszerű, erkölcsileg feddhetetlen embert. Kikérem magamnak, hogy bemocskold!

Lia