Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dbkata

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vizsla Alvópóz Verseny 440. Pille 2012.02.22 16:48:54
Ő Pille, itt még miniben. Ma már 7 hónapos, és több mint 20 kiló. Már nem alszik az asztalon, mivel nem férne fel :) de rendszeresen segít nekem a munkában.  :) Továbbra is az iroda kedvence.Puszi:…..
Ez itten Csibész. Igazi rosszcsont, folyamatosan leköt minket. De néha azért alszik egy kicsit, és olyankor nagyon jó kutyus. ( Imádjuk! )…..
dbkata 2011.12.22 15:52:22
Vizsla Alvópóz Verseny 416. Astor 2011.11.20 13:30:00
In memoriam AstorkutyaA SZÍVÁRVÁNYHÍDEgy híd köti össze a földet az Éggel, ez a szivárványhíd,mely csodás színekkel ragyogóan ível földig érő tarka ívvel.Innenső oldalán a hídnak pompázó virágok nyílnak,friss-zöldek a pázsitos rétek, üdék a völgyek,…..
Vizsla Alvópóz Verseny 413. Beno 2011.10.09 17:15:58
Sziasztok! Én is küldök pár képet Benoról, ha már a tesója is itt van (Dömper) :)Üdv: Évi és Balázs…..
Sziasztok!Mint minden vizslának így a mi kedvencünknek Zsinórnak is fontos lételeme az alvás. Természetesen ezt leginkább valamilyen puha helyen szereti véghezvinni, ami legtöbbször az ágyunk, a kanapénk, esetleg a fotelünk, de a karunkban is szívesen…..
Sziasztok!Rátaláltam a blogra és gondoltam küldök pár képet Dömperről,aki két dolgot szeret csinálni az evésen kívül: játszani és aludni.…..
Vizsla Alvópóz Verseny 414. Lady 2011.10.11 18:33:15
Kinga vagyok, boldog vizsla tulajdonos.... láttam a honlapot... nagyon aranyos képek vannak fenn, és én is szeretném pár képpel gazdagítani a képtárt :) remélem pár kép tetszeni fog :) a főszereplő Lady, most két éves szuka kutyus, kissé elkényeztetve :)Üdvözlettel:Lady és…..
Viktóriától:Ők Zsuzsi és Snoopy. Nagyon jó páros voltak. Ez a kép kb 5 éve készült. Zsuzsi azóta már nagylány, Snoopy már sajnos nincs velünk. Legkedvesebb képem róluk...
A mi két vizslánk!!!Nagy fiú Szikra , a még pici lányunk…..
Katalintól:az én drága nadfülü Bogikám sajnos már nincs közöttünk.....de remélhetőleg a nekünk vigaszt jelentő Bodza  hasonló fülméretekkel lesz…..
Mercédesztől: ..
Sziasztok!2 képet küldök Marcipánról , családunk elsőszámú kedvencéről!7 hetesen egy még elfér a székpárnán!:)))  12 hetesen, végignyúlva rajtam….imádom amikor így  henyél!A vizslánál nincs csodálatosabb kutyi a világon!Üdvözlettel: Balta…..
Tóth Gyulánétól:Szervusztok!Csoki és Elena! Csoki  7 éves,kiskorában menhelyről elhozott kutyus,és Elena  7 hetes vizsla!Boldoggá tudják tenni mindennapjainkat!…..
A képen Mázli, a 14 hónapos vizsla látható. Mondanom sem kell, a család kedvence. Mint a képek is bizonyítják, nincs olyan hely és póz, ahol ne tudna és szeretne aludni. Azonban a legjobb a gazdi…..
Vizsla Alvópóz Verseny 386. Yusef 2011.06.22 22:59:00
Susanne-tól, Angliából:..
Küldök pár képet Mózesról, Ő így szokott pihizni…..
Drága öreg Lucakuttyunk, Rozsdás legjobb barátja emlékére teszek fel most képet az első és utolsó pillanataikból. Akik ezt a blogot megelőzően olvastátok Rozsdás napjait, biztosan emlékeztek, mennyi csodás pillanatunk volt együtt. Örökké élni fog az emlékeinkben... Eszter…..
A lista alant folyamatosan bővül! UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2011. JÚNIUS    Persze hogy azzal a nem titkolt szándékkal hívtunk meg mindenféle újságírókat és bloggereket a díszbemutatóra, hogy utána kíváncsian és izgatottan olvassuk, hogy mit is gondolnak a filmről. Nos,…..
Paco:Beni és Ani mindig is nagy mesterei voltak az alvásnak (meg persze a kajalopásnak)A kaján összevesznek, de a fekvőhelyen osztoznak. Bár Benike néha elég szemérmetlen pózokat vesz…..
Bálinttól:                        ..
Na, ez volt az, amit nem hagyhattunk ki. Egyrészt ennél közelebb márcsak akkor lehetett volna hozzánk a vizslatúra helyszíne, ha az Aranybulla köré szervezik, másrészt épp itt volt az ideje Nándit bevezetni a társasági életbe (és még az leeresztő műtárgy is vonzott ;D).…..
Vizsla Alvópóz Verseny 369. Molly 2011.04.13 19:28:22
Nórától:            ..
Sziasztok!Az első két képen Sábi és a tesója- Argó a harmadikon pedig Sábi 3 hónapos korában:)Üdv, Betty                    ..
Czinke buli utáni képei Bettitől:                                    ..