Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schoppenhauer homár

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiéhezett apácák? Ájtatosságtól ködös tekintetû öregasszonyok? Idõsebb, de még életteli egyházi méltóságok? Vajon milyen célcsoport számára készült az a naptár, ami paradigmaváltást jelent a meztelen nõkre, autókra és szép tájakra specializált naptárpiacon? A…..
Vajon sikerül-e a Bombay Expressnek áttörnie a láthatatlan gátat, ami a magyarok és az olcsó indiai konyha közt áll – tettem fel magamnak a kérdést, miközben az Andrássy út és a Jókai tér sarkán megnyílt egység felé igyekeztem. Még nem tudtam semmit a kínálatról, de…..
Rejtélyes eredetû filmfelvétel csobbant a jövõbõl az akváriumunkba. A Budapest 2050 fõcímmel elinduló filmben Duna felett futó üvegcsõben közlekedõ mágnesvasutat, szélerõmûveket, margitszigeti felhõkarcolókat és a Vár mögött emelkedõ, ismeretlen rendeltetésû…..
Eddig úgy tudtuk, a reklámok vagy életérzést közvetítenek, azaz elképzelhetjük, hogy mi is lehetünk olyanok, mint a srác a menõ autóban. Vagy éppen ellenkezõleg, röhöghetünk a hirdetés pohos taxisofõrén, így szerezve kellemes élményeket a termék kapcsán. De hogy undorító,…..
Sokáig azt hitték, semmi közös nincs a horgászokban, sziklamászókban és bringásokban. A technika fejlõdésével azonban mégis kapcsolódnak a szubkultúrák: az apró fejlámpák iránti rajongásban. A fejlámpa az a szerkezet, ami lehetõvé teszi, hogy az ember éjszaka úgy tûzzön…..
Ebéd-ezer-alatt kommandónk egy elektronikus információ alapján bolyongott Angyalföld romantikus vidékén. A Gombóc Mûvek nevû önkiszolgálót kerestük a némiképp elnagyolt útbaigazítás szerint, a Dózsa György úti autószerviz környékén. Egy ideig bámultuk a koszos kirakat…..
Tékozló Homár Rákóczi forever 2005.07.12 09:41:05
A fehér csempés környezetet fehér csempés pultokkal megbolondító, puritán Rákóczi pékség a biciklisfutárok törzshelyeként került be a köztudatba. A kilencvenes évek elején a sajátos profilú üzlet közelében volt ugyanis a még underground Hajtás Pajtás központja, így a…..
A Suitcase nevû bolt kirakata azzal keltette fel a figyelmemet, hogy hosszas vizsgálódás után is lehetetlen volt eldönteni, tulajdonképpen mit árulnak odabenn. Egy fekete zongorán egymás mellett hevert ugyanis néhány halálfejes mintájú vietnámi papucs, a Hitchcock style címû…..
A nemzetközi korporációk mûködésének köszönhetõen hosszú ideig nem tudtuk kideríteni, vajon érdemes-e befektetnünk az ismeretlen székhelyû cég által gyártott, MPIO HD 200 márkanevû mp3-lejátszóba. Az ár érték arány vonzó volt, 52 ezer forintért ugyanis 5 gigabájtnyi…..