Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miso

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupán három fordulóval a  vége előtt még mindig 3-4 csapatnak van komoly esélye, hogy odaérjen a negyedik, BL-indulást jelentő helyre. Elég nehéz megjósolni, melyik csapat lesz a befutó, sokkal könnyebb azonban józanul mérlegelve megnevezni azt, amelyre az olasz…..
Egyszerű kis hagymaügyi posztunk komoly kommenthullámokat kavart, annyira, hogy a levélíró Karcsi ekéző levelet írt, meg elküldte a fenti fotót is. Imádjuk, amikor a szenvedély veszi át a terepet, íme az érintett válasza: látom, a kommentelők között több az eke, mint amennyi a…..
A Juventus 2008-2009-es szeonja meglehetősen felemásra sikeredett, hiszen a vezetőség célja deklaráltan az volt, hogy Del Pieroék versenyben legyenek a bajnoki címért, ami ugyan teljesült, de a végén mégis az Inter szerzett jogot arra, hogy a Scudettót a mezén viselhesse az előttünk…..
A Genoa a mögöttünk hagyott 2008/2009-es szezon egyik kellemes meglepetését szolgáltatta remek szereplésével, melynek köszönhetően az utolsó pillanatig harcban volt a BL-indulást jelentő negyedik helyért. Végül csak rosszabb egymás elleni eredménnyel (0-1[i], 3-3[o]) maradt alul a…..
A világ arra való, hogy az okos nemzetek más kárán tanulhassanak. Ha tudjuk, mit és hogyan kúrnak el más országok, akkor azt nekünk már nem kell kipróbálni. De a magyar embert nem annyira érdekli a közvetlen szomszédaink sorsa sem, mint a magyar celebvilág pillanatnyi áleseményei,…..
Nem fog kicseszni velünk a monszun, ha a szobában kell maradni, akkor már most bekészíthetjük a sört/fröccsöt, meg a chipset/tepertőt, mert lesz néznivaló bőven. Az m1-en egész este gálaműsorok mennek. Először a vasfüggöny lebontásának 20. évfordulója alkalmából rendezett…..
Az mondjuk nem lehet vitás, hogy az év legjobb spamját kaptam meg hétfő délután, de az az érzésem, hogy Braco (ejtsd:Brácó) még hónapok múlva is ott lesz a viccesspam-élmezőnyben. Ha valaki nem ismerné, az érzékeny pillantású és csodahajú zágrábi férfi bemegy egy terembe,…..
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..
Miso 2008.12.20 14:09:27