Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubipapa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz rajthelyes büntetést kapott Wéber Gábor a Monzai WTCC hétvége során, melyet a felügyelők három versenyre (fordulóra) felfüggesztettek. A hivatalos indoklás szerint Gabi az első futam során elkerülhető módon ütközött Isaac Tutumluval. A spanyol pilóta egyébként…..
Juni Gyuri és Zengő Zoli tegnap este meglátogatta a parc fermében pihenő ötös Bömbit. ..
A hírt már mindenki hallotta, olvasta, tudja. A korábbi ígéretek ellenére mégis fizetős lesz a május 6-ai hungaroringi WTCC hétvége. Hála Istennek nem kérnek majd sokat érte, de akkor is, miért kellett kerek perec kimondani néhány hónapja, hogy ingyenes lesz? Na mindegy, kit…..
Régóta tartottunk ettől, most már hivatalosan is bejelentették: a BMW nem kívánja jelentős mértékben fejleszteni a WTCC-ben futó 320 TC típust, mivel minden erőforrásukat a DTM programra összpontosítják. A bajor gyár a napokban tartotta szokásos szezonzáró…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Moszkvában drága a szállás, úgyhogy ha az ember a Bajkál tóhoz vonatozik, a legcélszerűbb reggel érkezni, és este továbbindulni. Így tettünk mi is, tavaly augusztus 2-án reggel futott be a Belarusz pályaudvarra a vonatunk az itt már nevetségesen szűknek ható, a nyugati…..