Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malackutya

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden videó köszönéssel kezdődik. Plz ezt legközelebb pótolni! A hangod unottnak tűnik, mintha nem igazán érdekelne téged az egész. Én csak a Star Wars filmeket láttam, a játékokról meg egyébről nem tudok véleményt mondani. Az egyik SW fan ismerősöm szintén megnézte ezt a…..
Malackutya 2009.11.18 15:38:15
@Othala: Nekem nagyon,vicces :D És nem görcsöl azon hogy most megfeleljen másoknak,sem azon hogy most milyen hangnemben beszél,és ezért laza ez a videó :D Remélem látok még tőle több videót is :D
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Malackutya 2009.11.18 15:35:17
Új szinkronvideó Effektától, a legjobb a Joker, az utazó ügynök óta! No comment, nézzétek meg inkább! ..
Technikai okok miatt ez a videó sokkal később kerül ki az elkészítési dátumhoz viszonyitva, sorry a készítőtől :( Othala..
No mindenki, december óta várni kellett, de most újra itt van. Ahogy eddig legtöbbször, kreatívnak kell lennetek! Ez a nyereményjáték a már többször említett, tervezési fázisban lévő RPCJS pólókkal kapcsolatos. Már van pár saját tervezésű pólóm, de tudom, hogy ti…..