Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joepardy

6 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karcag szülészeti osztályára is megérkezett a Mikulás. Zsákjába rakta az összes anyjától elszeparált újszülöttet az osztályról, mindegyikükre „cuki” piros Mikulás-sapkát is húzott. Az újonnan a világba érkezők nyilván mind elnézően, csöndben mosolyogtak a kedves akció közben, és a kattanó vaku sem…..
 A W magazin megfejtette, kik voltak azok a színészek és színésznők, akik igazán nagyot és eredetit alakítottak 2014-ben, és összegyűjtötték, szerintünk nekik kéne elvinniük minden díjat az idei gálaszezonban. A magazin persze nem csak egy szimpla listát készített…..
Joepardy 2015.01.21 10:23:37
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Boo Boo 2014.04.26 02:11:33
Olvastam egy facebook brjrhyzész, hogy napok óta csak sírna valaki és arra gondoltam körülöttem minden rendben, milyen jó nekem. Most éjjel háromnegyed kettő és úgy érzem muszáj drasztikusan változtatnom az életemen. Amikkel meg kell küzdenem: Sokkal többet kell…..
Joepardy 1967 Bohóc a falon 2010.09.04 21:25:00
Az első olyan film volt azt hiszem, azok közül, amelyeket  láttam és végre kifejezte a bennem kavargó zűrzavart. A lázadás a felnőtt világ ellen: a srácok bohóckodása az üres táblákkal való felvonulás. Csak később olvastam, hogy a szabadság, fiatalság, bohóckodás…..
Joepardy 1968 Cream 2010.09.01 17:19:00
Mindig is ugy gondoltam, hogy a lányok 90%-ának zenei ízlését a szerelem ( a fiuk) határozzák meg. Én mindenesetre 14 évesen Illés és Donován lemezeket hallgattam, de egyszer elkeveredtem egy igazi felnőtt " nagyfiú" lakásásra (mindenesetre huszonéves volt és gyereknek…..
Joepardy 1966 Letkiss 2010.08.30 20:56:00
Meglepődve láttam, most, hogy nézelődtem, hogy a "letkis" az bizony "Letkiss", így persze nem olyan izgalmas, mert van értelme. 1966-ban 13 évesen tánciskolába jártam Még emlékszem az erre az alkalomra kapott felnőttes szűk szoknyámra, mennyire furcsa volt, pont a…..
Joepardy 1966 Belphegor 2010.08.30 14:52:00
1966 decemberében mutatta be a tv a 4 részes francia sorozatot Belphegor, a Louvre fantomja. Még nem volt tv-nk a barátnőmnél néztem a filmet. Késő este a sötét utcán és fel a negyedikre hazamenni! Nagyon féltem, de persze izgalommal vártam a következőt.     ..
Joepardy 1967 Scampolo 2010.08.29 21:19:00
Életem első beat koncertjén az Alfa moziban voltam, Scampolón. Emlékszem megbűvölten hallgattam, illedelmesen üldögélve a széken, az angol nyelvű számokat. Még nagyon kislány voltam. Az egyik fiúnak, akkor még különlegességnek számító váll alá érő hosszú haja volt, míg a…..
A kutyákkal folytatott bármilyen interakció lényegéhez tartozik, hogy amit csinálunk, azt higgyük is el. Ha valaki fél a kutyáktól, akkor ez nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen. A szakértők azt mondják, a kutya megérzi az emberen a félelem szagát. Ez azonban önmagában kevés.…..
Na, már megint nekiállok egy új sorozatnak, aztán lehet, hogy hamvába holt kísérletként fogok rá tekinteni tíz nap múlva. De hát értetek kedves Olvasók, értetek mindent. Szóval, mi is lesz ez? Pár embernek úgy tűnhet, hogy én nem szeretem Budapestet. Szögezzük le: ez nem…..
Idézet:"van mobilod ? 5 perc megnézni merre jártál az elmult 1 hónapban ( 5 m -es pontossággal még akkor is ha kikapcsolod de magadnál tartod nem is beszélve hogy bárki bármikor aktiválhatja és mint lehellgató készüléket használhatja )van GPS készüléked ? nem csak veszi a…..
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter…..
A kenyér az egyik legfontosabb táplálékunk. Kenyeret eszünk reggelire, kenyeret eszünk vacsorára, kenyeret viszünk tízóraira és a kirándulásokra, egyszóval sok kenyeret fogyasztunk.Az utóbbi években a híres habos fehér kenyéren kívül egyre több különböző kenyérféle kezd…..