Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baleklakó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
Baleklakó 2011.04.29 21:20:55
Tekintve, hogy Gyöngyöspatáról cigányokat menekít a Vöröskereszt a jobbikos hazafiak elől, ismét a világsajtó fókuszába került az ország. Ez, gondolom, a baloldaliak ármánya, akik ismét rátámadtak a hazájukra. Azért gondolom ezt, mert egy bizonyos pintérsándor szerint a…..
Baleklakó 2011.04.29 14:57:00
A modern értelemben vett propaganda helyett a videó nem hazudik:

player.vimeo.com/video/23012013

player.vimeo.com/video/23039175

"Hagyjuk: viccnek is rossz. Illetve annak különösen rossz, tekintve, hogy vannak, akik ezt vicc nélkül gondolják."
Először is, szögezzük le: polgárháború veszélyes, hasztalan, idióta dolog. Normális ember polgárháború nem nyerhet meg, annak nyertese nem lehet, tehát nem is akar lenni, következésképp azt nem kívánhatja. Előfordulhat azonban, hogy polgárháborúnak látszó helyzet, azaz a…..
Baleklakó 2011.04.29 14:45:33
Kifordult sarkaiból a világ, mi meg csak pislogunk, mint hal a szatyorban: a sajtószabadság egykori védelmezői egymás után kollaborálnak a szabadságharcból, ezzel párhuzamosan a Médiatanács az élet jeleit mutatja.Először Vásárhelyi Mária érezte szükségét, hogy…..
Így hangzik az Orbán-doktrína. Pintér Sándor már tavaly év végén elszólta magát egy fórumon, hogy az elszegényedő társadalom miatt olyan jelenségek lesznek az országban, amelyekkel a Rendőrség nem fog tudni megbirkózni. A gyöngyöspatai balhéra válaszul most…..