Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drcsont

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
drcsont 2009.08.02 20:39:51
@Krisztinca:
De jó, már valamit elértem-észrevetted a SZINTET!!
Ez a bizonyos szint ugyanis épp az a szint, amire itt a törzsközönség lemegy, mikor a "célcsoportot" épp becserkészitek és lealázzátok!
Épp ez volt a célom.

De: miből gondolod, hogy más családokban és úgy általában a rántotthús a normális kaja? Én nem vagyok gasztroblogger-bár a kíváncsiság kedvéért már körülnéztem a köreikben-de mi nem rántotthúson élünk....Sokoldalúbban étkezünk, és még senkinek nem volt hiányérzete.
Meg kell mondjam, rengeteget lehet ezekből a blogokból tanulni, sok a szuper jó recept. Mi ezzel a baj?? Ezt nem értem....

Szóval: milyen alapon akarod te másoknak megmondani, mi a normális és a jó, az elfogadható?
Orvos vagy dietetikus vagy netán? Mert akkor folytathatunk némi szakmai vitát az étkezésről. Nekem szakmám....

Biztos, hogy nálad az igazság? Meg a többi hasonszőrűnél?
Egyáltalán, nem értem, miért fáj az nektek, ha mások másképp táplálkoznak és netán még egészségtudatosak is...
Te egyél azt, amit akarsz, de ne szurkálj a hozzád képest másságuk miatt embercsoportokat.
drcsont 2009.08.02 20:49:46
@Krisztinca:

Még egy apróság:
a sok rántott hús-máj-kolbászevéstől felhalmozódott koleszterinszintet és inkább nem sorolom még milyen egyéb egészségi problémákat nem oly könnyű lemozogni.
A mozgás a kiegyensúlyozott táplálkozás nélkül sajnos édes kevés.
Ezt tényleg csak a jóindulat mondatja velem-sajnos, ez a helyzet, mégha te nem is vagy ezzel tisztában.
Ezek objektív tények.
drcsont 2009.08.03 00:12:38
@Krisztinca:
Dehogyis akarlak én téged megtéríteni..Csak tényeket írtam.
Amúgy ahogy kibontottad a helyzetet, így már árnyaltabb a kép, így nem olyan rossz a helyzet. De az elején nem így nyilatkoztál. Ha ezt írod-egész másként kommenteltem volna rá....Látom, hogy tényleg jó irányba próbálod befolyásolni a táplálkozását és vigyázol rá....bár közöm nincs hozzá tényleg-mindenki azt eszik, amit akar.
Úgyhogy akkor visszavonom, amit erről írtam. Bocs.

Azt azért tényleg, nem a vitázás kedvéért megjegyezném, hogy az én kedvesem is talpig férfi, mégis a mediterrán konyha szerelmese, soha nem eszik rántotthúst, se pörköltet. Egyszerű a dolgom vele, mert nem is szereti. Így mondjuk könnyebb....
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ő a követendő példa, de talpig férfi lehet az is, aki szereti a halakat, a zöldségeket,a salátákat, a gyümölcsöt. Semmit nem csorbít a férfiasságán, hidd el.
Bár lehet, te elhiszed, csak más nem.....

Summa summarum: jó lenne, ha mindenki hagyná a másikat..Aki akar blogoljon, aki akarja olvassa, aki húsevő, az egyen húst, aki vegán, az nyugodtan lehessen beszólások nélkül vegán, akinek nem tetszik, az meg nyomja meg az x-et. És kész.