Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exX2A

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian emlékszünk arra, amikor a Top Gear című műsorban Jeremy Clarkson hihetetlen büszke volt magára, mert a Nordschleife-n 10 percen belül körbe ért. Ez már magában meglepő volt, mert Jeremy - hiába csinálnak zseniális műsort - egy beképzelt, fakezű tahó. Sabine…..
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
Negyvennégy évvel ezelőtt még nagyon más volt a hazai autósport. A népszerűsége viszont már akkor sem volt kérdéses. Nagyon örülnék, ha a városközpont újra szerepet kapna a versenyben. Hatalmas élmény volt a Széchenyi téri dobogós cél. Nézőként is majdnem annyira, mint…..
exX2A 2011.08.31 13:32:13
Nem a torony, nem is az építész. Csak így egyeffel. A torony megnézése mérsékelten vonz, de a németországi Daun városába el kell jutnom. Talán jövőre, mert idén már teljesen érdektelen lenne.    Július közepén volt ugyanis az idei Eifel Rallye Festival. Nem volt…..
Tegnap úgy gondoltuk, vége a szerencsénknek. Nem sokkal az esti szállásra való megérkezésünk után olyan iszonyatos zuhé vette kezdetét, hogy azt hittük, innen már csak Noé bárkáján megyünk haza – feltéve, ha van benne rekesz az autók számára is. Máskülönben –…..
exX2A 2011.06.24 09:15:01
@dr.oid: ez hálálos
Legutóbbi beszámolónk alkalmával még csak a tervekről esett szó, ezúttal már itt a kézzelfogható, megvehető portéka is. Idei pólókollekciónk elkészült, ezúttal is a tavaly már jól bevált és tisztességes ár/érték arányú Gildan-alapokra dolgoztunk ugyanazzal a…..
exX2A 2011.04.13 21:58:17
@ommm: nos?
Belsőség Az enyém a leghosszabb 2010.12.08 08:11:00
  ..
exX2A 2010.12.10 08:17:32
A háromkerekű egyesíti magában a négy- és a kétkerekű járművek hátrányait, az előnyöket viszont nem veszi át. Éppen ezért praktikus felhasználási módjait nem nagyon ismerjük (a Piaggio Ape és az MP3/Fuoco kivétel, tudom), aki még használ ilyet, az hobbiból vagy szerelemből…..
Nincs mit szépíteni, nem hülyeség ez a péntek-kedd ütem. A nemzetközi meccsek idejére eleve futballcsönd van Európában, ám amíg korábban sorra buktuk be a szombat estéket, és figyelő szemünket az MLSZ adatbankjára vetettük, hogy a péntek hogyan lesz kedd, a szombat csütörtök…..
Az úgy volt, na, szóval megbeszéltük a Vityával, aki rendes polgári foglalkozása szerint Balázs Viktor, hogy motorral megyünk a sukorói Belsőség-találkozóra. Persze nem tesztmotorral, hiszen Budapest-Sukoró nem az a táv, a Belsőség-tali pedig nem az az alkalom, ahová…..
exX2A 2010.09.07 14:11:58
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Hetente kétszer ül autóba? Rühelli a törlesztőrészletet? Lenne megoldás, csak nem biztos, hogy alkalmasak vagyunk rá. Vélemények az azonos című írásunkról...
A velencei Szent Márk téren többnyire galambok, azok végterméke, turistahülyítő árusok. Mint a világ legszebb helyein általában. És valahol a környéken egy szállodai szoba, amit minden valószínűség szerint csak késő este látok viszont, rosszabb esetben akkor látom először.…..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
hirdetés Mindenki, de tényleg, MINDENKI ismeri a Top Geart. Ezt az autós műsort játsszák a BBC-n, meg ezer más nemzetközi csatornán, sőt, itthon is a tévében. Utóbbit nem akarom nagyon minősíteni, olyan, mintha valaki kölcsönbe kapná a Mona Lisát, és rózsaszín alkoholos…..
Belsőség Haben Sie Erdgas? 2009.09.15 10:03:00
Nehezített a feladat. Adott egy autó, amelynek két üzemanyagtartálya van, mégis Budapest határa óta feszült figyelemmel pásztázzuk a kutakat, s az eddig megtett 500 kilométeren 5-ször álltunk meg naftát vételezni. A csapatszállító Opel Zafira ugyanis egy ECO Flex Turbo, azaz…..
exX2A 2009.09.15 11:07:50
@series_one:
igazad van
az lpg az folyekony propan es butan keverek, mig a foldgaz fo alkoto eleme a metan es autokba nagy nyomason hasznaljak (200 bar)
Belsőség Villany. Autó. Teknika. 2009.08.27 21:15:00
Az idei év slágere a hibridek mellett a villanyautó, ami majd jól megmenti a Földet, és boldogan élünk, míg meg nem halunk. A Totalcar hallván az idők szavát időt, pénzt és energiát nem kímélve mindent megtett azért, hogy elsőként tárhassa az Olvasók elé minden villanyautók…..