Regisztráció Blogot indítok
Adatok
impetus_

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv júzer 2000 forintért eladta felesleges billentyűzetét, amit a Posta 2915 forintért szállított 35 km-rel arrébb: Szeretném megosztani élményemet a Magyar Postával kapcsolatban. Ott kezdődött a történet, hogy volt egy felesleges billentyűzetem amit eladásra szántam.…..
Andreán úgy követel egymillió forintot a Főgáz, hogy soha nem volt fogyasztója. A Főgáz szerint 5 évvel ezelőtt egy hölgy két tanúval átiratta az ő nevére a mérőórájukat, csinált egy 340 ezres tartozást, majd elhunyt. A rendőrség ugyan tisztázta az ügyet, a Főgáz mégis…..
impetus_ 2013.03.18 14:00:27
@atörökk: nem ő írta alá: "Ők nem látják a rendőrségi határozatban egyértelműen, hogy a meghatalmazáson az aláírás nem az enyém lenne. Márpedig erről írásszakértői vélemény is készült. "
Istvánnak már a pénztárban feltűnt, hogy a jegyén célállomásként Linz helyett a Wien+Zone100 állt, de a pénztáros megnyugtatta, hogy közvetlen járat megy Linzig. Bécsben persze kiderült, hogy tényleg Bécsig szól a jegyük, így duplaáron fizethettek pótdíjat…..
impetus_ 2012.12.21 14:17:52
@serfecs: a posztoló azt fizette, amit adtak neki. Kirándulójegyet Bécsbe. Ezen hogyan segítene a nyugta?
Tegnap folytatódott az ország leghíresebb mókamesterének "one-man" showja, mindenki kedvenc Gyurija bejelentette a végleges-közeli formába öntött új adóterveket.Kicsit visszaugorva az időben, Matolcsy György tavaly novemberben végén írt egy sarkalatos törvényt, amelynek az volt a…..
impetus_ 2012.05.10 15:10:45
@Gera: Ugyanez megy a 13. kerületben is. A legfájdalmasabb, hogy kíváncsiságból lementem egy ilyen közgyűlésre és tele volt (szerintem autóval nem is rendelkező) nyugdíjasokkal, akik követelték a parkolódíj bevezetését, mert tűrhetetlen, hogy mindenki az ő (panel)házuk előtt parkol napközben. Érdekes, hogy én soha nem találkoztam ilyen problémával a környéken. Volt, aki sorompóval akarta lezárni a lakótelepet...
Az üdülési csekkek és ételutalványok hamisítása helyett végre elég lesz a központosított SZÉP-kártyások vásárlási bizonylatával leüni a számítógép elé, és rendelni. Azokon ugyanis minden személyes adat, sőt, még az egyenleg is látszik. Mivel a bankok jó 2 hét alatt…..
Praxis Miért kellett fizetni? 2011.08.26 06:00:00
Hello Blog!   A minap történt egy dolog, ami érdekes kérdést vetett fel bennem: kislányom 4 hetes, jönnek a kötelező UH vizsgálatok. Háziorvos néni beutalót ad, irány a Madarász utcai KH. ahol vizsgálat elvégez, majd közlik, hogy 7000 huf.  Itt kerekedett ki a szemem.…..
Azt hinnéd, majd ők segítenek. Először azt is hiszed. De közben szemrebbenés nélkül lehúznak, átvernek, mint minket az Elefániban. Megvetették velünk a babakocsit, mekkora királyság már, mi is örültünk, hogy megúsztuk 75 ezer forintból. De egy hónap után kiderült, rosszul…..
A történet hetente ismétlődik, a felelős tetten érhetetlen. A helyszín a Honvéd Kórház (ÁEK) diabetológiája, annak is a hétfői napjai, amikoris a terhességi diabéteszesek gondozása zajlik. Minimum 45-50 kismama tolong az ajtó előtt, ahová jó esetben elég 9-re megérkeznie,…..
impetus_ 2011.05.18 09:03:19
@Morrancs: Az időpont se sokat segít, ha nincs elég orvos. Én februárban szültem, a MÁV-ba jártam gen UH-ra. Mivel azt csak bizonyos korig lehet elvégezni (12 és 18 hetesen ajánlott), ezért a vége az lett, hogy 3-an voltunk egy időpontra. Az időpontok pedig emiatt természetesen órákat csúsztak. És csak a nővér/orvos kedvességén múlt, hogy egyáltalán volt időpontom. És gondolom nem kevés túlórát jelenthetett ez nekik is, mire az összes ott lévő kismamát megvizsgálták.
Kölcsönben van nálunk, így szerencsére nem adtunk pénzt a gyerekvállalás egyik legfeleslegesebb kellékéért.  Kaja előtt, és kaja után teszünk rá, így nézzük, mennyit ettél. Hazahozatalod után jó multiharcosként csináltam neki egy táblázatot, az excel táblák…..
Edina nem igazán érti, hogyan változtathatják meg lakáshitel-biztosítását tudta és értesítése nélkül, visszamenőleg, pusztán azért, mert a Groupama megvette az OTP Garanciát:Egy lakáshitelhez kapcsolódó biztosítást kötöttem a Groupama Garancia Biztosítóval. A biztosítás…..
Én biztos vagyok benne, hogy ha az Elmü kölföldi tulajdonosai adott esetben tényleg bűnösen szerzett extraprofitot talicskáznak is ki az országból, akkor azt pont nem az ügyfélszolgálatosok bérén spórolták meg. De Edit története jól mutatja, hogy ha az embert ok nélkül…..
impetus_ 2010.05.07 09:36:56
@Erwan Knudsen: Lehet online is intézni, mi januárban irattuk át, soha nem jártunk ügyfélszolgálaton
Lásd itt: www.elmu.hu/online
Kitöltöd, kapsz egy szerződést postán, aláírod, visszaküldöd, aztán valamikor kijönnek megnézni az órát.
Az alábbi e-mailt kaptuk ma a Sziget szervezőirodájától: "Az idei Sziget „mínusz egyedik” napján, a fesztivál nagyszínpadán – több mint 20 éves aktív zenélés után - egy majd’ háromórás megakoncerttel, zenészbarátaik társaságában búcsúzik…..
Hemzsegnek a kamuhirdetések a nagy szájtokon, most First Last küldött egy eléggé gyanús párost. Most mondjuk azt, hogy senki se vásároljon gyanúsan olcsón? Nem mondjuk, mondtuk eleget és nem vagyunk a top-állapotban. A mellékelt képről csak egy kicsit süt h fordítóprogrammal lett…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Vannak sokan, akik a KRESZ eleje táján lévő szabályokat sem olvasták el, pedig a 9.§-ban van egy bekezdés, méghozzá a hetedik, ami kimondja, hogy "Zöld fényjelzésnél sem szabad az útkereszteződésbe behajtani, ha azt - forgalmi torlódás miatt - a zöld fényjelzés tartama…..
Naiv ügyfélnek fél évébe került, amíg a Raiffeisen kiderítette, hogy lakótársa vásárolt le 71 ezer forintot a kártyájáról, amit emiatt szerintük nem is fognak jóváírni: Februárban interneten keresztül levásároltak a bankkártyámról durván 71000 forintot. Azonnal 24 órán…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..