Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chef nathanp

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nathanp kajás dolgai Házi ketchup 2010.03.21 09:05:00
A kecsáp a magyar háziasszony folyékony vegetája. Milánói szósz? Kecsáp! Kínai keresztmama-módon? Kecsáp! Csilisbab? Kecsáp! Sonkás toast? Kecsáp! A bűvős flakon mindig kéznél van, ráadásul mivel máshogy ejtjük, mint ahogy leírjuk, kicsit mindig kuriózum marad.  - Mit…..
Milyen egyszerű volt az élet, amikor jöttek a csehszlovákok, meg délvidéken érdemes volt a gördülékeny csencseléshez felbérelni valakit, aki tudott szerbhorvátul. Aztán számunkra érthetetlen módon szétváltak a szókapcsolatok, sőt még lőttek is egymásra bizonyos helyeken.…..
Na jó, először nevessünk együtt 0:47-ig.     A klip elején Babot kirúgják, pedig baromira nem érdemli meg. Nyilván a kollégák harmadát felfújja, a második harmad attól fél, hogy felfújja, az utolsónak meg fingja sincs miért, de óvakodik Babtól. Pedig Bab rostban…..
Te mit tennél, ha az apád, akinek görög tengeri teherflottája van mauritiusi zászló alatt, csak kétezer dollárt küldene a szokásos havi ötezer helyett, mert morcos a porrá tört tűzpiros Sciroccód miatt? Bejárnál az orvosi egyetemre, ahol négy éve másodéves vagy, vagy egy…..
chef nathanp 2010.03.05 06:09:38
@regisztráltam: igen, bár nem vagyok egy kimondott food stylist, ételfotós pedig pláne nem. Villantok, na, mit BASZOGATSZ?! :D
A lengyel mindig is szimpatikus írott nyelv volt, mert van benne sz, a regionálisan egy kalap alá vett tematikus tévécsatornákon véletlenszerűen futó reklámokból pedig a beszélt is bájosnak tűnik. Jó tíz éve a Szigeten még a polak wegier dwa bratankit is elsütöttem -szerintem…..
Tojást kell enni. Volt, amikor azt mondták, hogy ne egyél, mert a vérlemezkék addig hébóznak az érfalakon lerakódott meszesedéssel, míg se ki se be, aztán majd a vádlidból lesznek kénytelenek az orvosok eret pótolni a nyakadba, és lőttek a tetkódnak. Emlékeim szerint a…..
A sugo az olaszok legnagyobb találmánya a pizza után és Del Piero előtt. Azt hiszem, ha úgy alakulna, hogy csak pastát és pizzát ehetnék huzamosabb ideig, sokáig bírnám. Ráadásul illik hozzá a fokhagyma-addikció is, meg a zakó fölé hajtott fehér ing és a római feka…..
Ebből sorozat lesz, ha minden jól megy. A topik alatt reggel fél óra alatt összedobható ebédeket írok össze, olyanokat amiket én is néha magammal viszek a kék kamu-tupperware mikróedényemben, hogy kiváltsam a szénhidrátdús dzsuva szendvicseket, amiket addig zabáltam reggelire,…..
nathanp kajás dolgai Sok gerezd 2009.07.29 09:00:00
Beteg vonzódás, tudom. Annyira büdös, hogy még a vámpírokat is elrettenti. De alig pár napot bírok ki fokhagyma nélkül. Ráadásul támadhatatlan ideológia van mögötte; jó néhány,  általában egészségtelennek ítélt életvezetési szokásom későbbi jó irányba fordulása…..
chef nathanp 2009.07.29 10:21:51
@nosferato: @izomtibor: jamón, jamón-ban megvan az ifjú Javier Bardem éjszakai bikás jelenete?
Nem tudom, hogy ugrott be. ;)
Tardai történetek Nyolcvan 2009.07.28 22:00:00
Furunkulus. A Nándi faterja szerint, aki mondjuk csak elmondásból tippelt, persze rosszul. Épp itt volt az ideje, hogy más is legyen Benőke farkán, ne csak xs-es piros hello kitty-s tangában pucsító igénytelen kisribancok, futószalagon. Először kajakra azt is hitte, hogy a…..