Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkellesz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szerintem szegény Györgyék ügye elég rosszul áll, mert hogy lehet azt bizonyítani, hogy bentjárt a bankban időben, de félreinformálták? Vagy más is járt így? Kedves Homár,  a K&H Bankkal kapcsolatosan van egy ronda ügyünk, ami egyébként még talán nincs veszve –…..
nemkellesz 2015.05.06 00:26:53
@Ingatlanturista: Fantasztikus blogod van! Ugye, egyszer majd megtanulsz írni?
Nyár van, pár nap kivételével tombol a hőség, mindenki vízpartra vágyik. Az is, akiről azt hittük, minden energiáját lefoglalja a tárgyalásokra készülés. 2008-ban kapta meg haszonbérletbe az államtól a csaknem 1 milliárd forint értékű, másfél hektáros balatonlellei…..
A magyar abszurd csúcspontja lesz, ha a kommunista belügyminisztert csak elítélik végre, de nem ám azért, amit 1956. október 23. után művelt, hanem mert - megtörve hallgatását - nyilatkozott a Duna TV-nek és ellenforradalomnak minősítette az 1956-os forradalmat, valamint…..
nemkellesz 2010.08.07 19:20:06
@csernaja obca: Átgondoltad, amit írtál, tuti nem éltél még akkor! Szellemi szabadfoglalkozású csak megbízható ember lehetett.
Kérlek, keress rá a határsáv engedély-re. Naná, mindenki mehetett, ahová akart, kivéve,aki mégsem. mert, mondjuk, sitten ült, mert a 2 vezetékneve közül egyikről sem mondott le, vagy a tanterem falára akasztott elvtárs arcképét csúzlival gyalázta meg (mint Virág et-ét a Tanú 2-ben). Nos, a fenti két középiskolást börtönbüntetésre ítélték, az ország összes középiskolájából kizárták.
A faterom "egyéb" származása (menő vendéglős volt a nagypapi) miatt nem kapott határsáv-engedélyt, így a saját rokonait sem látogathatta, míg azokat megbízhatatlanságuk okán ki nem telepítették.
Fater találmányát a pártmufti nem fogadta el, ám a "visszadobott" találmányt eladták Angliába. A titkéár et. ki is ment, ott is maradt. Nyilván elkeseredett volt, vagy könnyelmű.
Jimmy kisebb szakmai kiruccanásra készül, márpedig ha ő készül, akkor House is, a Mayfield vezetőségével kötött megállapodás értelmében, miszerint Jimmynek felügyelnie kell közveszélyes haverjára. A program gyógyszerészeti konferencia, House a háta közepére nem kívánja az…..
nemkellesz 2010.08.04 16:42:02
@PuffCinq: Szinte vártam, hogy harisnya nélkül jelenjen meg House, de azt szerzett valahonnan az elmúlt évszázadok alatt...

Csatlakozom a "Pfúj,Lucas, mittettél?!" klubhoz.
nemkellesz 2010.08.04 16:56:04
@PuffCinq: Arra számítottam, hogy House nem visel harisnyát. Úgy látszik, az elmúlt századok során csak hozzájutott.

Csatlakozom a "Pfúj, Lucas! Mit műveltél?!" klubhoz.
nemkellesz 2010.08.04 16:56:58
A levélírónak igaza van, sajnos korántsem egyedi eset, hogy megpróbálja az egyik szülő családja megakadályozni,  hogy a másik szülő láthatási jogával éljen. Persze a gyerek érdekeivel nem tőrödnek. Nem is szólva arról, hogy ez kiskorú veszélyeztetésének is…..
nemkellesz 2010.08.03 23:07:48
@Iustizmord: amit apuciból zsarolna ki a pénzéhes család
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
nemkellesz 2010.08.03 20:38:16
@háténvagyokaz: "Drukkoltam annakidején a Hospinvestnek. A programjukban benne volt az is, hogy csakis szigorú kontroll és bérleti díj fizetése fejében használhatják az orvosok a kórházak eszközeit magánrendelésen. Sajnos től sok érdeket sértettek és "úgy alakult", hogy belebuktak a próbálkozásba. Pedig jót akartak."

Ahá, szóval Te vagy az, aki megette a Hospinvest maszlagot. Én meg nem. A kórházunk "zsírúj" dialízis-központja nem volt elég, még helikopter-leszállót is készíttetett a város a nagyméltóságú cég hátsója alá. A polgármester el is magyarázta: a cég felújításokat ígért, (ezt, persze nem írták le a szerződésben)cserébe INGYEN megkapta az üzemeltetés jogát, míg a mocsárra épült, süllyedő kórházépület továbbra is a városé maradt. Fórumokon kérdeztem tőle: kiszervezik az üzletet, a romhalmaz felújítása meg a város feladata lesz?
-Nem, dehogy, jó fiúk ezek, szóban megígérték, hogy kedveskedésből felújítják a lerothadt épületet.
Akik akkor kiálltak a HI mellett, mind górék lettek, akik első körben nem írták alá a szerződéts, azokkal nem is újították meg (ezt akár jogosnak is tekinthetem). Ám a nagy marha (szóbeli) ígéretekből az adósság megtöbbszörözése, valamint az osztályok felének bezárása lett. Most ugyanaz a polgi mondta fel durci-morci arccal a Hi-vel kötött szerződést, és -talán el sem hiszed- de a város még az adósságot is átvállalja szegény cégtől, amit valami csúnya, gonosz erők nem hagytak nyereségesen működni. Közben, sajnos, bedöglött és elszállításra került a RTG gép, a CT pedig kicserélődött egy régebbi modellre.
Külföldön is elég szar című sorozatunk újabb részében José Manuel Pereira da Costa óvja a magyar turistákat Szpirosz tavernájától Korfu városában. A hely a leírás szerint egyenesen undorító, bár aki olyan helyen leáll ebédelni, ami kikötő közelében van, és tökéletesen…..
Fizikai munkát végző terhes nők munkajogi kiszolgáltatottságát taglalja az alábbi levél. Kérdés, hogy a munkáltató nem tud, vagy nem akar segíteni. Tisztelt Zugügyvéd!Háromműszakos munkarendben, fizikai munkát végző terhes nő mit tehet, ha a munkaadó nem tud/akar…..
nemkellesz 2010.05.09 22:49:24
@hbe: Igen, ez a probléma. Háiorvos személye megegyezik az üzemorvoséval.
Nőgyógyász veszélyeztetett terhességre utaló jelet nem talált, így akár dolgozni is lehetne. (Kellene is, nem mindegy, hogy 70% táppénz, vagy 100 % fizetés.) A cég nem tud könnyített munkát biztosítani, így bevett gyakorlattá vált a táppénzre "menekülés".
Tehát lehet állásidőt fizettetni a céggel, vagy célszerűbb a táppénzeken "kihúzni" a szülésig? Határozatlan időre szóló munkaszerződés, három műszakos munkarend, betanított munka. Szervezési gondokat okozna azállandó délelőttös műszakba való beosztás. Csak állómunka van az üzemben. Irodai munkához az érettségi és két felsőfokú szakképesítés (az egyik gazdasági informatikus) sajnos nem elegendő.

@Kis-és középvállalatokért aggódóknak: ez egy multi. Jó pénzeket kap az államtól/várostól.

Tényleg, ahol a szülő nő nem a munkáltató "baja", ott az állam fizet? vagy egykeresős családmodell van?

@Sics68: Igazad van. A nőkre mindenképp görbe szemmel néznek a munkáltatók emiatt. Tényleg nem az ő terhük lenne ezt kifizetni.

Köszönöm mindenkinek, aki érdemben hozzászólt.