Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ig_88

18 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legjobb grafika   A Habidíjak második részében a játékok grafikájáról lesz szó. Ezt a témát én kifejezetten szeretem, mert szerintem nagyon érdekes látni, ahogy a játékok grafikája egyre élethűbbé és élethűbbé válik. Node kezdjünk is neki! Ez most a poligonok és…..
Csináltam egy rövid összeállítást minden idők (szerintem) legjobb co-op játékáról.Gondoltam megosztom veletek is.  ..
Ezt a cikket tulajdonképpen egy kis összefoglalónak szánom az E3-ról, tehát aki nem kísérte figyelemmel az most láthatja miről maradt le, aki pedig minden bejelentést és minden információt ismer az most egyetértően bólogathat vagy ellent mondhat. Vágjunk bele! A legjobb…..
Elég régen nem volt már játékteszt pedig szerettem volna csinálni egy Arkham Asylum és egy Assassins creed 2 kritikát is. (úgyhogy most le is tudom egy mini kritikával a kettőt: mindkettő eszméletlenül jó játék :D ) No de térjünk is rá a mostani alanyra, hiszen végre…..
Bizony, külön bejegyzést érdemel ez a kép. Cs. K. Tivadar "Öreg halász" festményének megcélzott témája az egy emberben egyszerre létező jó és gonosz jelenléte. Ennek ábrázolása lentebb, a kép zsenialitása önmagáért beszél. Szerintem nagyon, nagyonx542562 jó.Az…..
HabiBárpult Jegyek helyett XP 2010.03.19 20:16:02
 Egy indianai egyetem professzora két csoportján próbálta ki, hogy milyen lenne, ha a tanulók a hagyományos osztályzatok helyett tapasztalati pontokat kapnának. Lee Sheldon maga is játékos, és elmondása szerint ha már egyébként is a gamer, Facebook-függő generációt…..
 Előzetes az új PoP játékból, mely május 28-án jelenik meg mindenféle platformra. Semmi köze nem lesz, az előző játékhoz, hanem visszatér a gyökerekhez. ..
Ezt a videót Tominak köszönjétek, ne ilyesszen meg senkit a hossza, muszáj belenézni, és utána már úgyis végig fogjátok nézni. Én egy 10 perce láttam először, és a könnyeimmel valamit a hangos nevetés magamban tartásával küszködve néztem, de a legnagyobb örömmel. u.i.: Ne…..
James Rolfe (főképp az AVGN-videóiról híres, de a weboldalán ezeken kívül rengeteg filmes videója, és saját projektje megtalálható) szerint. CineMassacre: The Top 10 Worst Movie Clichés | Movies & TV | SPIKE.com..
ig_88 2010.01.25 18:38:51
@szum7: Az Avatar miért negativ példa?James Horner zenéi azért szerintem átlagon felüliek voltak.
 A Gametrailers összedobott egy videót az általuk legjobban várt idei játékokról. Van elég sok ingame jelenet is benne. Valahogy az első kettőt nem értem, hogy miért van ott. 10 - Final Fantasy XIII - PS3, X360 9 - Red Dead Redemption - PS3, X360 8 - BioShock 2 - PS3, X360, PC 7 -…..
ig_88 2010.01.25 18:26:55
HabiBárpult Az új wow? 2010.01.11 21:44:00
Az a baj, hogy ez nem vicc, hivatalos oldala is van a játéknak meg minden. ..
Hátha van aki még nem látta ezt az SW review-t, amiben az első részről beszél az arc majdnem 70 percen keresztül. Sokak szerint jobb a kritika, mint az egész film, és ezzel nagy részt én is egyetértek, bár volt pár idegesítő dolog a videó(k)ban. A végére…..
A napokban jött ki a Family Guy második Star Wars paródiájának a DVD-je, az SSS dark side, és a megnézése után azt kell mondjam, hogy ez egy jobb Family Guy rész szintjén van "csak". Nem tökéletes tehát, de már jobb mint a 4. rész paródiája (amit pont tegnap néztem meg…..
Egy 8 perces kis vidi 2009 év játékának tiszteletére.(spoileres) ..
HabiBárpult Vissza a Jövőbe rap 2009.11.27 20:37:43
Hmm, most jövök rá, hogy a Vissza a Jövőbe elejét még sosem láttam. A videó amúgy innen. ..
Tudom, hogy Orsko kolléga már leközölt egy cikket a játékról, mégis úgy érzem nekem is el kell mondanom a saját tapasztalataimat.Nem a kritikával volt gondom (félre értés ne essék) csak egyszerűen a Modern Warfare 2 olyan élmény volt a számomra amilyet már rég tapasztaltam.No…..
A következő 10 videó, a személyes véleményem szerinti legjobb 10 videójáték előzetes.Itt nem az a lényeg, hogy milyen a játék (mondjuk a legjobbak trailerei a legjobbak XD), hanem az hogy a számomra mennyire tudja eladni a játékot.Látvánnyal, zenével, hangulattal, vagy épp…..
HabiBárpult Uncharted 2 trailer 2009.10.16 20:52:00
Ha elolvasod alant, a kritikát és megnézed a videót, megérted, mit értek jó zene, jó karakterek és jó grafika alatt...   Video Games | Uncharted 2: Among Thieves | GC 09: Fortune Favors TrailerXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii..
Vicces, hogy egy olyan játékról írok kritikát ami nem XBOX360-as.Ennek két oka is van: 1.:Olyan uborka szezon van per pillanat, hogy az valami borzasztó... 2.:Az Uncharted 2-ről minden PS3 tulajnak tudnia kell…mondjuk az elsőről is. Node kezdjük is.A sztori olyan 3-4 hónappal…..
 Kétperces hangulatfokozó trailer futott be az Infinity Ward november 10-én megjelenő játékából. A játék grafikája nagyon jól néz ki. És ha a hangulata is ilyen jó lesz, mint a videónak, akkor egy elég jó játékot próbálhatunk ki ősz végén. Video Games | Modern…..
HabiBárpult Nicolas Cage paródia 2009.08.15 22:47:52
Aki látta nagyjából a filmjeit (én speciel szeretem őket) annak érdemes megnéznie.Hihetetlen mennyire jól imitálja a srác még az arcát is...