Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shenkick

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárkánykő Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét…..
Mostanában nem készülnek jó gengszterfilmek, Miért? Egyszerűen azért, mert napjainkban a bűnözés világa sokkal fehérgallérosabb lett, mint korábban, a mai modern technika feleslegessé teszi a fizikai erőszakot, egyre inkább a számítógép veszi át az übercool mordályok helyét.…..
Shenkick 2013.10.26 09:59:06
"- Uram, tisztában vagyok a kötelességemmel! - Tehát egy órán belül főbe lövi magát? - Szükségtelen. Ezennel megkérem a lánya kezét". Ezen szóváltás egy rendkívül kínos in flagranti után hangzik el Pozsonyban, 1849. május 4-én Vödric Demeter cukrászmester egy szem…..
Szombat éjjel egy ismeretlen bolgár utcaművész teljesen átdekorálta a Vörös Hadseregnek emléket állító bronz szoborcsoportot Szófia belvárosában. A katonákat olyan amerikai szuperhősökre és a pop kultúrából ismert karakterekre festette át, mint például…..
Shenkick 2011.06.21 21:24:40
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Shenkick 2011.06.14 15:05:37
@lancbicskas_roma: én most konkrétan nem a pop zenére gondoltam, hanem inkább a rock műfajra.
Shenkick 2011.06.14 20:50:59
@myra: respect :)))))
sziasztok. hosszú idő után újra aktivizáljuk magunkat. koncertek, új dalok, miegymás. és ennek örömére úgy döntöttünk, hogy hagyjuk a régi honlaposdit a fenébe, helyette blogolni fogunk. remélhetőleg minél gyakrabban jelentkezünk, ha történik valami, ha nem. feltöltünk…..