Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feketepéter

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan fordulhat elő, hogy a személyes betegkartonomban több olyan vizsgálat szerepel, amelyet – mivel korábban semmi nem indokolta – nem végeztek, nem is végezhettek el rajtam. Tisztelt Praxis blog!   Az utóbbi időben nagyon elment a blog a gyógyszerekkel kapcsolatos cikkek irányába, én most egy…..
Feketepéter 2017.02.24 08:22:05
@karcsibácsi: a betegutat bármelyik OEP-el szerződött orvosi rendelőben le lehet kérdezni és az összes OEP finanszírozott ellátást kiadja 2001-ig visszamenőleg
Feketepéter 2017.02.24 08:32:43
@vuella: Bárki bármilyen ellátást nem jelenthet le az OEP felé csak az adott ellátásra szerződött szolgáltató a megfelelő betegnyilvántartási programmal,mindezt az OEP bármikor ellenőrizheti.A betegnyilvántartó programba pedig mindenki csak saját kóddal léphet be és rögzíthet tevékenységet,olyant amelyre jogosult.
A megfelelő lépéseket azonnal megtettem, de elfogadhatóan hogy egy kiszolgáltatott embert ilyen módon meg lehet alázni. Tisztelt Praxis.    Elöljáróban le szeretném írni, hogy 25 éve dolgozom az egészségügyben, kétkedve olvastam eddig a sok rémtörténetet orvosokról,…..
Praxis Bunkó helyettesítő orvos 2015.09.10 06:00:00
Amikor bejutott hozzá a barátnőm, vele is bunkó módon viselkedett. Miután elmondta, hogy lázas és mik a panaszai, első körben megjegyezte, hogy nem látszik betegnek (mert ez ugye csupán látszat kérdése), másodsorban nem írt fel semmiféle gyógyszert. Még egy nyamvadt köptetőt…..
Feketepéter 2015.09.12 16:26:25
@mig54: Van itt egyáltalán moderátor a trollok leállítására?Már csak azért,hogy ne legyen szétoffolva az aktuális poszt,és a posztíró érdembeli válaszokat kapjon?Sokszor látom a nick-edet,gondolom régi motoros vagy itt,azért kérdem tőled.
Ha holnap is két, esetleg három órás várakozás vár rám, akkor kénytelen leszek más módon felíratni azt az átkozott gyógyszert. Tisztelt Praxis   Lehet,sőt egészen biztos,hogy az írásom elolvasása után többen fognak nekem ugrani,de pontosan ezért szántam rá magam,hogy a…..
Tehát mindenki legyen résen. Az orvostársadalomnak meg gratuláljunk, miszerint istennek képzelik magukat és azt hiszik, hogy ők az emberek. Tisztelt Praxis blog! Újabb gyöngyszemet olvashatunk az igen drága hazai orvostársadalom mindennapos jogellenes tevékenységeiről a neten: A…..
Feketepéter 2014.07.27 23:32:11
@Antalbaba: A terminálon történő tranzakcióknál a bankok 1,5-2,5 % kezelési költséget számláznak ki az orvosnak utólag!vagy már eleve levonják.Valóban jobb lett volna ki sem írni,csak egyszerűen felszámolni.Nem az orvos tehet róla.Pl.egy 40000 Ft-ős kezelésnél ez 800 Ft.
 Többek között már a második napon eltűnt édesanyám ivóleve, a kis fülhallgatós rádiója, amit nagyon szeretett és a pénztárcájából is hiányzott 2000 forint. Tisztelt Praxis blog!   Sajnos édesanyám hosszú évek óta különféle betegségekkel küzd. Ennek…..
Nem hallgatja meg végig hogy mik a panaszaim, milyen tüneteket észlelek . Az évek során állapotom romlik, de őt ez egyáltalán nem érdekli. Üdv! Panaszt szeretnék tenni a következő orvosnőre: Dr. K. Ő a Bács-Kiskun Megyei Kórház Nyíri úti telephelyén dolgozik az…..
Praxis Rémálom a fogászaton 2014.05.23 07:01:32
Sajnos, ki vagyunk szolgáltatva még akkor is, ha van számla. Csak ők tudják, mikor milyen kezelést csináltak, mert azt a számlán fel sem tüntetik és alapból az a hozzáállásuk, hogy minden jó amit csináltak, más okozza a panaszokat nem az ő trehány munkájuk. Én is jártam így,…..
A 17 emelet magas Verrückt - magyarul őrület - lesz a világ legmagasabb, leggyorsabb és legmeredekebb vizicsúszdája, a Kansas Cityben lévő Schlitterbahn viziparkban épül és hamarosan átadják. Aki elég bátor hozzá, annak 264 lépcsőt kell megmásznia, ha felért, a tetején…..
Feketepéter 2014.05.22 23:42:42
Elképesztő egyébként, hogy a magyar betegek mennyire nem érzik sok esetben a "jó dolgukat". Próbálj meg Brüsszelben, vagy Svájcban háziorvoshoz, ügyeletre eljutni, vagy műtéti előjegyzést kapni. Nahát akkor "Drága Feleim" ;-) Néhány gondolat abból a megvilágításból, ahonnan…..
Erre még a legnagyobb jóindulatom ellenére sem tudom azt mondani, hogy pénzhiány, vagy orvoshiány, esetleg túlterheltség. Tisztelt Praxis blog!     Gondoltam megírom a történetet, ha elég érdemesnek találják, nyugodtan kitehetik a fórumra. Pár hónappal ezelőtt elkísértem…..
Feketepéter 2014.04.17 22:58:29
@mildi: Nos,ha olyan időpontot szerettél volna,ahol egyedül birtokolod a 9 óráit,akkor 2 hónapot kellett volna várnod.Mi a jobb?
Egy ultrahangvizsgálat legalább 10 perc.A kedves posztoló miért nem kérdezte meg az asszisztehsnőt,hogy most akkor mi a teendő,miért nem kért segítséget?
Egy volt ápolónő véleménye a magyar egészségügy helyzetéről. 8 évig dolgoztam ápolónőként neurológián és belgyógyászaton, nem könnyű egyik sem..ajánlom ki kell próbálni egy éjszakát 12 órában! ; szívvel-lélekkel dolgoztam az osztályokon, szerettek is a betegek és…..
Feketepéter 2014.01.18 22:27:04
@Kovács Nóra Anna: Melyik gimi?
Dr. Badacsonyi Szabolcs, a Szent Margit Kórház mb. főigazgatójának közleménye. A Szent Margit Kórház főigazgatójaként azzal a kéréssel fordulok a "Rémálom a Szent Margit Kórházban" c. blogbejegyzés szerzőjéhez, hogy személyesen keressen meg engem, vagy a kórház betegjogi…..
Nagyapám lent lógott az ágyon egyik oldalt félig a lábai a másikon a válla és a feje..A „nővér” azzal indított,hogy EZ mindig ilyen kiabálós,és agresszív? Tisztelt Praxis blog!   Imádott nagyapám Szolnokra került be a kórházba.(Hetényi) Nagyon beteg volt,lebénult…..
Mi van itt Magyarországon? Lassan nekünk kell otthon megműtenünk magunkat? Tisztelt Praxis blog!   Nekem van 1 olyan problémám, hogy sajnos történt egy elhalálozás a családomban, az édesanyám most halt meg nem rég! És ez sajnos a Jósa András kórház hibájából történt.…..
Feketepéter 2014.01.09 11:39:14
@polly graph: Mondatszerkesztés,helyesírás,8 általános elvégzése után elvárható.
Olvasószerkesztőt a blogra,ha mégsem várható el attól ,aki posztot ír és át sem olvassa.
Információközlés töredékes,nem csoda,hogy alig van komment.Haldoklik a fórum.
Praxis Az orvosom lekurvázott 2014.01.07 08:37:58
Sőt, kifejtette, hogy manapság minek készülök gyermekvállalásra, az ő lánya sem szül, az hülyeség... Akkor kértem ki a kartonom a háziorvostól, amikor lekurvázott ("Valaki vagy szűz, vagy kurva..."), ugyanis kiderült, hogy magán(!) endokrinológushoz fordulok az évek óta…..
Feketepéter 2014.01.07 10:47:09
Oda vannak a 100.ezreim, pert nem indíthatok, pénzem nincs rá, ezek után nem is bízom benne, hogy valaki igazságosan megállapítsa a rosszul végzett munkát. Tisztelt Praxis!      Fél éve szenvedek a fogorvos hibás munkájától, amiért 100.ezreket kifizettem.…..
Feketepéter 2014.01.05 16:03:45
@Dixi.: Hogy is van?Kinek fizetett miért és mennyit?
Milyen fogpótlás készült,hány éves a levélíró?
OEP rendelőben fogpótlás orvosi díj mentesen,fogtechnikai díj megfizetése mellett 62 év felett jár.(és 18 év alatt).18-62 éves korig mindennemű fogpótlásért teljes árat fizet a beteg,OEP rendelőben erről számlát ad a vállalkozó OEP-pel szerződött orvos,úgy mintha magánbetegként kezelné.Joga van fogpótlást csinálni OEP rendelőben is,ha egyébként az adott beteg mindennemű ingyenes ellátását végzi,és a beteg ragaszkodik ahhoz,hogy a fogpótlását is elkészítse.Vagyis egyszerűbben:"OEP alapon" ingyen kezel,töm,húz az orvos,ennyi jár,a fogpótlást pedig "privát" alapon készíti el ugyanannak a betegnek,és számlát ad róla,min.1 év garancia.Egyébként az OEP alapon készített tömésekre pl.egy év a garancia,még akkor is,ha a beteg nem fizet,ugyanis az OEP 1 éven belül nem számolja el ugyanazt a tömést.
Az eredmény napokig vérző, gennyező fityma, annak minden kínjával, és számos szövődmény veszélye. Tisztelt Praxis!   Kerüld el Dr S. E. gyermekorvost!  A szakirodalomban a tudomány jelen állása szerint egyetértés van abban, hogy 3-4 éves korig tilos…..
Az orvosi társadalom olyan, mint a családom, vannak benne szeretem-nemszeretem, magasztalom, leköpöm személyek, indulatosan rosszat mondhatok róla, de nagyon nehezen viselem ha idegen ugyanazt teszi. Most lesz a 30 éves évfolyamtalálkozónk ....  A magyar orvosi társadalom olyan mint…..
Fontoljuk meg, mielőtt az orvosokat okoljuk mindenért, amiről talán nem is ők tehetnek, becsüljük meg azt, aki jól végzi a munkáját. Tisztelt Praxis Blog! Nem rég találtam rá a oldalra, és kissé ledöbbenve olvasom a sok negatív hangvitelű, az orvosok "kegyetlenkedéseiről"…..
Feketepéter 2013.11.09 21:44:25
@zünüke: Olvasd el figyelmesen a posztot,nem magánrendelője van,hanem szerződött praxisa van ,egészen más a kettő.Tájékozódj ,tájékozódj..!
Feketepéter 2013.11.11 11:37:16
@SusanneF: Már előbb leírtam,hogy vannak olyan fogorvosi praxisok,amelyekben a lakosság csak az ingyenes ellátást veszi igénybe,pl.foghúzást.A pótlás végett magánrendelőhöz fordul.Te is ezt tetted.A posztban szereplő fogorvosnak is valószínūleg csak a "körzeti betegek"jutnak.Amit leírtam az ingyenes ellátásról az TÉNY jogszabályi háttérrel.Amit a fizetős ellátásról írtátok/írtok,az magánrendelőt én történt.Mi nem érthető?
Feketepéter 2013.11.11 11:39:45
Egészen elképesztő vonatos történet, ami lehet, hogy nem a MÁV hibájából történt! A német precizitásnak nincs határa. A kollégák valami új típusú tűzvédelmi engedélyt kerestek a magyar kalauzokon, aztán amikor az nem volt, deportálták az összes alváshoz készülődő utast…..