Regisztráció Blogot indítok
Adatok
90es blog

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
90 MIGHTY 90's PARTY 2011.10.27 20:52:00
Mainstream vs. underground? Kit érdekel? Miami bass-től a happy hardcore-on át a jungle-ig, dance, eurodance, a 90-es évek rock és metal bálványai, magyar popistenek és popszennyek. A Tündérgyár és a Blog Music Club most összefog, hogy maradéktalanul kielégítse roppant kifinomult…..
90 Azok a modoros 90-es évek... I. 2011.01.15 08:30:00
Számtalanszor hangsúlyoztuk már a 90-es évek naivitását és őszinteségét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ebben az aranykorszakban napjainkhoz hasonlóan ne lett volna jelen az álságos modorosság, amelynek semmi más célja nincs, minthogy elfedje gazdája nyomorult tökéletlenségét,…..
90 Vannak őrült pillanatok 2011.01.02 04:53:00
"Szeress úgy is, ha rossz vagyok!... hisz' az vagyok." Egy rendkívül tehetséges ember volt, remek zenei érzékkel és tökéletes hanggal... büszkék lehetünk, hogy magyar roma volt.   Szerző (írta): I. Jimmy és udvarnépe Szerkesztette: Gudea enszi, Kurtz…..
Év: 2010 Nemzetiség: angol Micsoda ismerős színek, hangulat és az a hangzásvilág! A 90-es évek négy szintihangja közül azonnal felismerjük bármelyiket, és bizony ezt meghallva elérzékenyülünk az örömtől, hogy nem merült feledésbe. Itt minden a helyén van: egy formás…..
90 Scooter - Fuck The Millennium 2010.12.31 21:00:00
Év: 1999 Nemzetiség: német Bár HP-ék kicsit elszámolták magukat, hiszen az évezred még nem ért véget Y2K-val, azért már jó érzékkel kifejezték véleményüket arról, ami ezután nem sokkal sajnos be is következett. Mintha látnoki képességekkel bírtak volna: a 2000-es évek…..
Év: 1997 Vége van már a hétnek, és ezzel együtt az évnek, évtizednek is egyben. A mai péntekkel együtt tehát leköszön 2010 is, mi pedig megyünk tovább a megkezdett úton. Már lassan két éve nyilvánvalóvá vált, hogy a sötétség és dekadencia évtizede az utolsókat rúgja,…..
Már-már azt gondolhatták egyesek, hogy mi csak a gonoszság számbavételével foglalkozunk itt, pedig nem. Van valami, ami  a 90-es évek óta, sőt még sokkal régebben állandó, mégpedig az, hogy jó nőkkel vagyunk körülvéve. Ezúttal azonban nem csak magyar nők tűnnek fel a…..
Mostanra talán kipihentétek a csoportkör borzalmasan unalmas meccseit, így következhet néhány hasonló a rájátszásból is. Meg persze lesz itt pár jó meccs is, és az izgalomra sem lesz panasz. Remélhetőleg senki sem felejtette el, hogy számos válogatott kieséséért szorítunk…..
Mai rövidhírünk durvább flashback Lady Gaga bármelyik szösszeneténél, vagy a Vengaboys újbóli összeállásánál, hiszen visszarepít minket a 90-es évek legeslegmélyebb bugyraiba. Abba az időbe, amikor a Nagy Magyar Alföld végtelen monotonitását néhány ezüstösen csillogó…..
Évtizedünk első foci világbajnoksága stílszerűen, a katanaccsó hazájában vezette be az új idők fociját, a gólátlag nagy ellenségét, az olasz típusú totális védelmet. Ez a fogalom már 8 évesen az agyunkba égett, és még ma is ott tanyázik a kép, ahogy az Etrusco Unico…..
Előző összefoglalónk után most újabb gonoszokat gyűjtöttünk össze, és nyújtjuk át őket nektek. Bemutatni aligha szükséges bármelyiküket is, inkább a felelevenítést tűztük ki célul. Nagyon sokféle főgonoszt sorakoztatunk fel ismét, egyetlen közös nevezőjük, hogy az…..
Szerző: Vipera01 Ray & Anita - In da Name of LoveÉv: 2010 Nemzetiség: holland Kedvenc évtizedünk egyik meghatározó előadója volt a holland eurodance duó, a 2 Unlimited. 1991-től 1996-ig rendszeresen szerepeltek dalaik a slágerlisták élén, csakúgy mint a diszkókban. 1996-ban…..
Most már elárulhatjuk, hogy a szilveszteri posztban nem csak úgy vaktában jósolgattunk. Itt van a levegőben a változás, eresztékeiben recseg-ropog a 2000-es évek komor világa. A heppinesz előhírnökei már megérkeztek. Új rovatunkkal őket mutatjuk be, de minket nem az érdekel, hogy…..
90 Walt Disney bemutatja - 2. rész 2009.12.13 16:30:00
Kedves gyerekek! Szerencsére a miniszterelnök nem halt meg múlt héten, csak a T-Com. Mi azonban nem estünk kétségbe: némi késéssel, de a jól megszokott időben, vasárnap délután tűzzük műsorra három új sorozatunkat. Jó szórakozást kíván a Walt Disney! GUMIMACIK…..
90 A betelefonálós vetélkedők 2009.11.29 19:00:00
„Helóhaló Elektorkalandorok! Ma ismét jelentkezünk! Szólítom az első játékost! Hállló! Ki van a vonalban? Mutatkozz be légy szíves!” 15-20 évvel ezelőtt még nem ostoba, köteg húszezressel magukat simogató plázacicák hívták telefonos játékra a magyart, hanem a…..
év: 1985-1988 (Magyarországon később) nemzetiség: NSZK A modern, napnyugati kórházsorozatok alapja.  Kezdeti sikerét csak a később induló Dallas bírta a kora-90-es évek Magyarországán túlszárnyalni. Aztán kissé feledésbe merült, ezért szükségét éreztük egy átfogó…..
Hosszú szünet után ismét emlékezésre hívjuk ízlelőbimbóinkat. Ezúttal a strandkonyha következik. Ennek jelentősége annak ellenére vetekszik a menzakoszttal, hogy annak tíz hónapja ellenében csak három aktív hónapot tudott felmutatni. Na de három milyen hónapot! Lássuk hát a…..
Mai témánk ismét mindenkit érinteni fog. Egyszerűen egy gyerek sem akadt, aki ne nézte volna megbabonázva akkoriban a kor egyik legmenőbb tévéműsorát. Ráadásul nem kellett érte a szülőkkel hadakozni, vagy éjjelig fennmaradni. Természetesen a vasárnap délutáni Walt Disney…..
A sok vidámság közepette nem szabad elfeledkeznünk az akkortájt megismert gonoszság fogalmáról sem. Ha voltak is ilyen csúnya figurák, ne feledjük, hogy mindig pórul jártak a végén. A törpörkölt elkészítésének folyamata megakadt a hagyma finomra vágásánál, az Ausztrál…..