Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogyo65

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lerántom a leplet. Rólam. Alapvetően gonosz vagyok és élvezem. Cizellált lelkű embertársaim blogomra adott reakcióit olvasgatva (reggeli kávé+cizella=vigyor) igazán derűsen kezdődött a napom. Már dilidokihoz sem kell fordulnom, mindent tudok magamról. Aki rondán beszél (pláne…..
"Herkules!!" De ezt ne ám azon a hétköznapi hangon képzeljétek el, amely teszem azt, olvasás közben duruzsol a fejetekben, hanem úgy, ahogy a Shop-stopban szokott énekelni a vikingmetálos srác. Megvan? Akkor még egyszer: "Herkules!" Szóval az az örülés tárgya - legalábbis a…..
Szegény hülye Magyarország - ekképpen sikolt fel bennem a jóízlés és a jövőbe vetett megkopott fényességű hit. Tudom persze, hogy az én génjeimben is ott sóhajtozik, nyög, túrva tenni tör az egész Magyarország, tehát, ha nyavalyája miatt elátkozom, akkor először magamból…..
Bogyo65 2012.05.31 10:12:59
@Kutchek: Azt is kérdezd meg, hogy akkor mekkora volt az államadósság, és most mennyi?!
Bogyo65 2012.05.31 10:22:36
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te vagy nem éltél még akkor, vagy nem engedtek a húsosfazékhoz, azért haragszol rájuk, vagy annyira hülye voltál, hogy már akkor sem tudtál érvényesülni!!! Akkoriban, ha dolgoztál, megéltél belőle, fenntartottál lakást, autót, elmentél nyaralni évente, nem lebegett a fejed felett a kirúgás "damoklészkardja", ha gyorsabban akartál előrébb jutni, azért vállaltál plusz munkát, nem azért mert rászorultál! Soroljam még, nagyokos?!
  Olasz étel, lényegében sütőben sült tojáslepény, Iránban kookoo néven ismert. Nagyon egyszerű kaja, elvileg reggeliként tálalják, nekem ebédre is bőven sok tud lenni. A belevalókat végtelenféleképpen lehet variálni, én gombás változatot csinálok legszívesebben (van…..
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Bogyo65 2012.01.11 13:47:59
Volt-nincs buszsáv az M1-M7 budapesti bevezetőjén. 20 év fővárosi és környéki közlekedésszervezésének minden baja összegződik most egy ügyben.Hogy mik ezek a bajok?1. Társadalmi, gazdasági problémák. A kerületekre tagolt főváros és a vele szorosan összenőtt önkormányzatok…..
Bogyo65 2011.06.03 09:57:52
@Panther_V: Én is lezárnám, de úgy, hogy Te se tudjál kijönni soha többé, ott rohadj meg a tetves büdös városodban...
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Bogyo65 2010.11.19 13:41:16
@LewisFM: Rettentő sokan közlekednek olyan autóval, ami tartósan bírja a 200 feletti sebességet, akkor nekik a mostani magyarországi utak nem megfelelőek, mégis közülük nagyon sokan a szabályokat betartva közlekednek, mert EZ A SZABÁLY!!!
Tartsd be Te is a szabályokat, és ne másokra hivatkozz...
Súlyos gyanúnak adott életet KMate ismerőse, aki sufnituningolás közben a garancia lejárata utánra programozott váltohibát észlelt Volvojában. Látott már valaki hasonlót? Esetleg, aki ott vette, futott bele nagyívű garancián túl jelentkező anomáliába? Egy ismerősöm érdekes…..