Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lav

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Villogó kék szemek, és diszkérten nördös? Válasszátok ki a legjobb parlamenti pasit a Stop.hu-n!  ..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
Subba Teen Princess of the World 2007.06.25 14:32:00
Az egy rendkívül hülye bölcsesség, hogy "a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni". Egyrészt a gyerekek általában tök jó arcok, másrészt pedig aki ilyet mond, az nem látott még komplett idióta szülőt. Most viszont fog, pontosabban az idióta szülőnek azt a…..
Subba Escort Józsi 2007.05.23 15:34:00
Még mi is nagyon nehezen bírkóztunk meg a látvánnyal, ezért kérünk mindenkit, hogy készüljön fel a legrosszabbra. Valószínűleg sosem gondoltátok volna, hogy van durvább a privi.hu-nál. De van! Egy online lapozgatható Zserbósrác katalógus 1989-ből. Óvatosan…..
Subba Érettségiző nemzedék 2007.05.02 22:18:00
Ezt a középiskolai tablósdit soha nem értettük. Miért a matrózblúzok? Miért a béna öltönyök és nyakkendők? Miért az összes tanár, akiket senki sem szeretett? És miért kell ezt az egészet a helyi fodrászüzlet kirakatában közszemlére tenni ahelyett, hogy mindenki hazavinné…..