Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ades

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobb híján éjjel egykor készült a videó, olyankor esik igazán jól a hangos káromkodás a garázsban. Figyelem - az itt látható dolgokat otthon, sőt, az út szélén is kipróbálhatják! De egyszer nem árt gyakorolni. Csipszet, sört elő, gurul az Arany Medve-díjas videó. ..
Ades 2011.01.27 08:39:37
Túlkormányzott macskát minden háztartásba!  Azért örülök ennek a videónak mindennél jobban, mert így végre a Dia is érti, hogy mit szeretek a driftben. Ha már egy macska ilyen tündéri, képzeld el ugyanezt egy hangyásszal. Igaz, szívem?via cadix..
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
Ades 2008.01.15 03:29:28
Vannak szabályozások, amikkel nem különösebben szoktam egyetérteni, vagy egyáltalán érteni, hogy miért pont úgy, ahogy. Divat lett a nulltolerancia, valaki rájött, hogy ettől a nyugdíjasok tömege ettől valamiért jobban szereti azt a politikust, aki gyakran használja ezt a…..
Gábor egy vicces kutassal találkozott egy Shell kimérésen, ahol a csávó úgy próbálta rábeszélni a drágább üzemanyagra, hogy az autó halálát vizionálta az olcsóbb, "biodízeles" matéria használtata esetén: Minap Szekszárd felé menet félúton megálltam Bonyhádon,…..
Hello Kitty, a lányok kedvence ezentúl fiúknak szánt ruhákon és kütyükön is megjelenik. A világhírű cica megalkotója, a japán Sanrio úgy döntött, hogy kifejezetten fiúknak árult táskákon, órákon, pólókon is elhelyezi a figurát. A cég szóvivője szerint a mai gyerekek…..
Egy kedves olvasónk újabb összeesküvéselméletre hívta fel a Homár figyelmét. Téli ablakmosó ugye elvileg fagyálló, mert elég vicces lenne, ha menet közben fagyna rá a szélvédőre. Levélírónk pedig épp ilyen esetekre lett figyelmes és környezetében is többen jelezték, hogy…..
A Mixa honlapján megalkothatjuk saját kazetta-pendrive-unkat. Az első lépésben kiválasztjuk milyen színű legyen a kazetta, fekete vagy fehér. Utána tokot tervezhetünk, ezt lehet a honlapról választott vagy akár saját képpel is. A kazetta cimkéjét is mi készíthetjük el, szintén…..
Ha a törökök tényleg idegenforgalmi látogatásnak álcázva foglalták el a várat, akkor van miért aggódniuk a 47-49-es villamospótló utasainak. Marky fotói szerint ugyanis a lengyel megszállás első lépcsőjét figyelhették meg, akik a felpillantottak az infocsíkra: Ezt a pár…..
..
Ades 2007.09.16 16:50:46
He?
Ezennel berekesztjük méltán népszerű, ám pont a legjobb pillanatban unalmassá váló sorozatunkat. Az ugyanis a helyzet, hogy valakik még nálunk is jobb munkát végeztek, és pályázatot hirdettek generációnk legsúlyosabb tablóinak. Búcsúzsásként csak annyit tudunk mondani: hajrá…..