Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porcicc

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OTP nem töri magát, hogy kedvében járjon ügyfeleinek, unott ügyintézők tologatják a papírjait, de csak addig, amíg pénzünkkel együtt ott nem akarjuk hagyni a bürokratikus szervezetet. Utána hirtelen sokkal dinamikusabbá válik a cég.   Erre akkor döbbentem rá, amikor a…..
porcicc 2010.09.17 08:37:09
@rezsöatya: ismerős a helyzet, nyakig vagyok egy haláleset utáni ügyintézésben.
A szolgáltatók az átírások után lazán az elhunyt nevére küldik ki a számlát. A legjobb az önkormányzat volt, aki az adózó személyének változásáról értesítést küldött "néhai M. A."-nak.
A felmondott szerződések után is simán kiszámlázzák a következő havi előfizetési díjat, és a többi.
Tényleg nem értem.
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
porcicc 2009.12.17 20:45:14
Mit tehet a naiv ügyfél, aki új Vodafone előfizetése mellé "bónuszként" megörökölte a szám előző tulajdonosának emeltdíjas javás szexjátékelőfizetését is? Lemondani természetesen nem tudja, hiszen nincs azonosítója, a Vodafone meg majd kivizsgálja az ügyet. És…..
porcicc 2009.12.03 22:40:02
@hiperaktív: előfordul ez hidd el új készülékkel is. Nekem a pannon adott el 2 éve új készüléket új kártyával (akkor még azt hittem, hogy új).
Aztán másnap jött az első hívás egy behajtó cégtől, majd aznap még banki értesítő is.
Akkor hívtam a pannont, hogy gond van, mire közölték, hogy ha valaki fél évig nem tölti fel a kártyát, akkor eladják újból. Ja, és azt mondták, hogy ha nagyon zavar a helyzet, vehetek 5eFt-ért másik kártyát, de nem garantálják, hogy az nem volt már valakinél használatban.
Nos, azt hittem, kis idő után megszűnik az előző tulaj rajtam keresése, de még most is kb. hetente hívják mindenféle tartozásai miatt. A legdurvább volt eddig, mikor a gyereke iskolájából is ezen keresték.
Naiv autóst először a saját háza előtt bírságolták meg amíg külföldön volt, és közben telepítettek egy megállni tilos táblát az utcájába, aztán amikor a szomszéd utcába parkolt, oda is került délutánra tábla és persze büntetés is: Csütörtökön Bp, Visegrádi u. -…..
porcicc 2009.11.26 18:24:19
@gftamas: hasonló történt felénk is, építkezés volt az utcában, délelőtt kirakták a megállni tilos táblát és azzal a lendülettel mindenkit megbüntettek
nekem csak az volt a szerencsém, hogy mikor este leparkoltam (eszembe se jutott nézelődni, hogy raktak-e ki új táblát), az egyik biztonsági őr figyelmeztetett, hogy álljak máshová
"Mik vannak" című rovatunkban egy Anna Zsanett által forwardolt levelet közlünk, kéjes örömmel. Olvasónk barátnője cipőboltban dolgozik, és nem bírta tovább, megírt pár szolid esetet arról, hogy milyenek vagyunk mi, vásárlók egy eladó szemével. Nyitásnak rögtön…..
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
porcicc 2009.11.15 15:51:23
off:
szénmonoxidmérgezés...

www.stop.hu/articles/article.php?id=566399

a központi kasszáról nekem is az ugrott be, hogy amíg nincs tele a keze a vásárlónak, addig feltehetően több helyre is bemegy nézelődni/pénzt költeni, ügyes
egy szempontból látom csak kényelmesnek ezt a rendszert, ha pl. a vásárolgatás közben el kell menni mosdóba, legalább nem kell szenvedni a szatyrokkal
porcicc 2009.11.15 16:44:12
@Flat Eric / sta press:
a mosdóra gondolsz? :)
Dezső az id.check.security@gmail.com-ról kapta a lenti e-mailt, ami egészen együgyű módon próbál adatokhoz jutni. Aki beszkenneli az iratait, aztán lefényképezi magát az igazolványával és elküldi nekik, annak szeretnénk mondani valamit. Üdvözletem!   Ma kaptam ezt a…..
porcicc 2009.10.22 09:42:54
@Énbagoly: kicsit össze is zavartál vele, de így már OK :D
porcicc 2009.10.22 09:51:31
@Énbagoly: ejj-ejj, nem :)
Elkalandoztak a gondolataim azon, hogy az okmányirodás fotómon eddig mindenki röhögőgörcsöt kapott, ember legyen a talpán, aki arról azonosít.
Na most aztán van itt minden: wellness nemlétező fűtéssel, lejoghurtozottnak remélt pokróc, kifogásolt vacsora, túl közvetlen pincér és mocskos zuhanyzók. Van az stílusú vendég, akinek mi is a nyakába öntenénk a levest, de mondjuk ha hideg van odakint, akkor illik fűteni, az…..
Ha túl tudunk gördülni a ez első mondtat rímein, minden idők legkreatívabb backdoor üzenetét olvashatjuk. A melléklettel ellátott levél írója megelégelte, hogy valaki rendszeresen az erkélyére szórja a szemetét és egy kedves kis tincsbe gyűjtötte össze a bizonyítékot. Azt…..