Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autodidakta

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mellékelt képet és életbölcsességet szokás szerint a Facebookon lőttem, és azonmód ideges is lettem tőle. Először csak kommentelni akartam hozzá, de aztán rájöttem, hogy ez a szöveg több egyszerű blődségnél: olyan jelenségre példa, amely általánosabb figyelemre méltó.…..
Tisztelt praxis blog!   Jó ideje olvasom az önök oldalát. Az utóbbi időben nagyon sok volt a halállal kapcsolatos történet, én most egy másik, azt hiszem elég aktuális témát érintenék. Az előzményhez csak annyit, hogy anyai nagymamám, aki 83 éves kórházba került itt…..
autodidakta 2012.01.10 01:36:59
@vuvuvu2: Az úgyszólván kategórikus tiltás semmire, soha nem volt és nem lesz megoldás...
Ami pedig a prioritást illeti; hány olyan esetről hallottál-tudsz, amokor valaki eldohányozta a házát, vagyonát, vagy, mondjuk, agresszívre dohányzott állapotában késsel kergette ki a gyerekeit éjjel a lakásból???
Továbbá: kikkel akarják ezt a jogszabályt betartatni?
KI fogja ellenőrizni a betartását?
Már látom a jövőt...antinikotinista kommandó járja be kishazánkat......
Miért nincs a magyar lónak HÁTA?!?!?!
Tisztelt Praxis, 16 éves fiamat sikerült majdnem elveszítenünk, köszönhetően annak a megnyilvánulásnak, amivel a mentők álltak hozzánk. Mindez tavaly nyáron történt. A fiam a délutáni focizásból már úgy jött haza, hogy borzasztó sápadt volt és hányingerre panaszkodott,…..
Tisztelt Praxis blog!   62 éves nyugdíjas asszony vagyok. A férjem súlyos betegséggel küszködik hosszú évtizedek óta, a tüdejének egy részét még 87-ben eltávolították. Rengeteget fekszik kórházban, így tapasztalatból sajnos nincs hiány nálunk.Az orvosokkal, nővérekkel,…..
autodidakta 2011.03.02 16:44:13
@El Visco Stello:
A közterületfelügyelő valóban nem adhatja ki harmadik személynek a személyes adatokat, de nem is pótdíjaz.
A BKV kéri ki hivatalos eljárásban az adatokat a Fővárosi Közterület-felügyelettől (FKF, - amely nem azonos az FKF ZRT-vel :))) /
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..