Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opposition

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez is csak Magyarországon történhet meg! A soproni VOLT fesztivál egyre nagyobb érdeklődésre tesz szert, ezáltal egyre több külföldi fellépő és vendég is megjelenik a fesztiválon. A VPOP és a MAHASZ úgy gondolta itt az ideje "ország imidzset" építeni, és…..
A lisszaboni szerződés előtt az Unió kilencvenes évek eleji vezetői egy titkos tanácskozáson vettek részt. A téma minden idők legnagyobb amerikai fenyegetése volt: Lorenzo Lamas. Végül megszületett a döntés, a Notting Hill-i területi Lorenzo hasonmás verseny Fish and Chips…..
opposition 2010.03.30 18:40:19
@PathosVerdesIII: jaja, Pál Adrián...már-már Magnum Tamás-i magasságokba emelkedett... :)
Akinek tetszett a Mikrobi kalandjai, az élvezni fogja a Loondon-t is. Gyönyörűen rajzolt környezetben vezetgethetjük főhősünket, aki a boldogságot keresi. A játékmenet lineáris, kihívás az nincs benne, viszont az egész annyira lebilincselő, hogy így is muszáj végigjátszani.…..
Subba Bojkott!! 2010.03.03 13:00:00
Hát én tuti nem fogom használni ezt a köcsög Binget (nem mintha eddig akartam volna), nem elég, hogy Bill Gates maga az ördög, még a szaros fordítóprogramjukból is kiradíroztak minket!..
Hétvégén elkezdődött a vancouveri téli olimpia, úgyhogy sportoljunk mi is egy kicsit. A Winter Gamesben öt sportágban (szlalom, short track, biatlon, síugrás és alpesi sí) mérkőzhetünk meg az ellenfelekkel, a cél természetesen az éremtáblázat megnyerése. Napi…..
Amikor elkezdtem játszani a Nevermore 3-mal, először a zene vett le a lábamról: pont, mintha Vollenweidert hallanám, gyönyörű, nyugtató és felkavaró egyszerre. Aztán a kis fickó mozgását, ugrálását látva beugrott a nagy klasszikus, a Neverhood, ami ugyan nem grafika, hanem…..
Mindig öröm, ha egy hazai készítésű játékot mutathatunk be a KMK-n. A Car Parkot Mediakurva, az egyik fejlesztő ajánlotta a kommentek között, hogy mondjunk/mondjatok róla véleményt, építő jellegű kritikát. Maga a játék nem hoz semmi extrát a parkolós játékok…..
A Pencilkids ismét csinált egy aranyos grafikájú, nem túl nehéz point'n'click játékot, a Droppyt. A főhős kissrácot 10 pályán kell felvidítani, hogy a végén aztán kiszabadíthassa barátnőjét. Amiért érdemes végigjátszani, az a sztori végén lévő csattanó - ezt a később…..
opposition 2009.12.29 11:35:33
@_John_Doe_: Igen. Kicsit valószínűbb, hogy:
E - east (kelet)
N - north (észak)
S - south (dél)
:)
Komoly vita volt anno amiatt, hogy egyes vélemények szerint Shrek és fajtája nem más, mint a barbár magyarok egy amerikai átirata, vagy újraértelmezése. Máig nem sikerült ezt eldönteniük az arra szakosodott kutatóknak, mégis bombaként robbant annak idején a hír, hogy negyedszer is…..
90 Walt Disney bemutatja - 2. rész 2009.12.13 16:30:00
Kedves gyerekek! Szerencsére a miniszterelnök nem halt meg múlt héten, csak a T-Com. Mi azonban nem estünk kétségbe: némi késéssel, de a jól megszokott időben, vasárnap délután tűzzük műsorra három új sorozatunkat. Jó szórakozást kíván a Walt Disney! GUMIMACIK…..
Vannak olyan játékok, amelyekről első ránézésre látszik, hogy jól sikerültek. Ilyen a The Forest Temple is. A játék érdekessége, hogy rögtön két szereplőt irányíthatunk: az egyik a tűz, a másik a víz. Persze nem véletlenül vannak ketten, egymás segítségével tudnak csak…..
opposition 2009.12.04 12:50:13
Szolgálati közlemény következik: kiveszem év közben összegyűlt szabadnapjaimat, és most én fogok munkát kerülni (jó messzire elkerülöm, Thaiföldre megyek majdnem négy hétre). A KMK távollétemben is zavartalanul üzemel, egyrészt azért, mert előre betáraztunk jó néhány…..
Zoli küldte be az Impactust, merthogy ő a játék egyik fejlesztője. Mindig öröm, ha magyar játékot méltathatok itt a blogon, de ezt azért kicsit szidni is fogom. Ugyanis a játék olyan szinten szemétparaszt, hogy ahhoz új jelzőt kellene kitalálni. Ráadásul eleinte nem is tűnik…..
opposition 2009.11.27 13:28:29
opposition 2009.11.27 13:49:44
@Lord_M_: Ja, a 10. nem nehéz...mire átmész a 9.-en 149-edjére... :)
Orbán Viktor kihívója Bokros Lajos lesz – jelentette ki a Klubrádióban Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője. S bár szokatlan, hogy egy ellenzéki pártelnök kapcsán beszél valaki kihívóról (hivatalban lévő elnökök és kormányfők kapcsán szokás ezt a kifejezést…..
A macskás játékok a gyengéim. Az Adventurous Eric viszont nem ezért nyűgözött le. Egy macska egy napját kell végigkövetnünk, sajna, szó szerint, mivel típusát tekintve az általam eléggé utált maze-game, vagyis a "mozgasd az egérkurzort a megadott útvonalon"-fajta. A…..
Döbbenetes élmény a Small Worlds, nem is a flashjátékipar, inkább a művészet remekének kell tekintenünk. Játszani amúgy sem nagyon lehet benne: mehetünk jobbra, balra és ugrálhatunk – ennyi. Az egyszerű játékmeneten túl azonban ott a felfedezés öröme, ami minden…..
Elérkezett a halloween, kigyulladnak a töklámpások, a gyerekek pedig mindenféle ijesztő jelmezekben járnak házról háza abban a reményben, hogy minél több cukorkával zárják majd az estét. Idilli, nem? Azonban nem mindenki örül ennek ennyire. A Halloween Sugar Rush főhőse is ezen…..
opposition 2009.10.31 10:53:52
Emlékeink szerint az Egri csillagok egyike volt azon kevés kötelező olvasmánynak, amit élvezet volt végigolvasni, ráadásul a könyvből készült film is teljesen nézhető darab kosztümöstül, karórástörököstül. Azt pedig nem is gondoltuk, hogy a sztorija mennyire flashjátékba…..
opposition 2009.10.31 10:53:06
Érzékeny lelkűek nehogy kipróbálják a Hobo című kreténséget, a verekedős játékok rajongóinak viszont mindenképpen ajánlott. Egy csövessel kell feldúlnunk egy csendes városka nyugalmát, kezdetben csak üthetünk és rúghatunk, később már mindenféle kombó (köpés, fikázás,…..
opposition 2009.10.30 12:57:00
„Bár a játékpályázatról jócskán lemaradtam, remélem megér egy külön posztot, csak mert magyar” – érkezett az üzenet Szabó Árpitól, a Jet Fighters fejlesztőjétől a KMK levelesládájába. Hát persze hogy megér, jó kis repülős disztrojjal van dolgunk, ami…..
opposition 2009.10.09 11:52:41
Mintha kevesebb új lövegtornyos játék jelenne meg mostanság, mint régen. Pedig a műfaj megosztó jellege (valaki vagy szeret, vagy ki nem állhatja) ellenére egyértelműen a KMK olvasóinak kedvence, elég csak ránézni a toplistára - tízből kilenc lövegtoronyos. A csökkenés oka…..
Nagy rajongója vagyok azoknak a játékoknak, amelyekben mindent, de tényleg mindent kell ilyen vagy olyan módon a lehető legnagyobb távolságra eldobni, ellőni vagy bármi módon röptetni. Ezek azok a játékok, amik igazán hosszadalmas munkakerülésre nem alkalmasak, ugyanakkor a…..
Szantaii fedőnevű munkakerülőnk ajánlotta a Fig. 8-at, és nagyon jól tette, mert az utóbbi idők egyik legszebb játéka. Főhősünk egy biciklista, aki Terézvárosba indulna, de eltéved, és Tervrajzvárosban találja magát. Innen kell kijutnia úgy, hogy elkerül minden fekete vonalat,…..
Imádom a különbségkereső játékokat. Ezt a Piroska és a farkast viszont még annak is érdemes végigjátszania, aki sosem lelkesedett a műfajért, mert a képek zseniálisak - a Grimm-fivérek meséje posztapokaliptikus, lepukkant indusztriális környezetben elevenedik meg. Minden képen…..