Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IstenFérfi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brothers in Arms ÜdvAudioman kérte hogy ezt tegyem ki az oldalra. A Brothers in Arms videót feliratozta. Nem igazán tartozik az oldal témájához, de miért is ne.   ..
IstenFérfi 2010.12.21 12:08:44
Game Glitches   Íme. Egy új fordítónk Danevilke csinálta a Game Glitches videót. Sajnos nagyon rossz, eddigi szinte legnehezebb videóval kezdte, ugyanis a szöveg nagyon sok helyen érthetetlen. Nézzétek el neki, azokat a részeket én se tudtam volna jobban lefordítani. Köszönjük…..
Sega CD Üdv. Majin_Zed megcsinálta nekünk a Sega CD videót. Ebben a videóban eléneklik a teljes főcímdalt. Majin_Zed nagyon sokat dolgozott rajta, hogy rímeljen és frappáns ugyanakkor hiteles legyen. Szerintem kib***tul nagyon jó lett! Gratulálunk neki. Ezt a kis üzenetet küldi…..
IstenFérfi 2010.07.28 06:55:14
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
IstenFérfi 2010.04.22 08:28:06
Hónapokkal ezelőtt vettem ezt a játékot, amelyet az igen kemény tv-sorozatról adaptáltak. A leírás a borítón igen jónak hangzott. Saját döntéseim alapján oldom meg az ügyeket, mocskosan vagy becsületesen. Hamisítok bizonyítékokat, lenyúlok pénzt, brutálisan vallatok…..
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..