Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elenae

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyenesben a Szertár Offline szervezése. A programok még alakulnak.Kezdem a rossz hírrel: a videóval még várni kell egy kicsit. Aki viszont nagyon nem tud kísérletek nélkül élni, az nézze szombaton az M1-en a Szüret, Magyarországot (11:00, 13:40, 15:45). Olyan kísérleteket fogok…..
Szertár Kutatók Éjszakája 2009 2009.09.24 07:01:00
 A szeptember már csak ilyen. Tele van rendezvényekkel. A tanszékemmel most épp a Kutatók Éjszakájára gyúrunk lázasan (részben ez is magyarázza, hogy miért ilyen döcögős a videós projekt).  Ígérem, lesz videó is hamarosan, részben már elkészült. Pénteken pedig…..
 Huh, véget ért az Első Szertár Piknik. Jöjjön hát a hálaadás! Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött. Remélem, jól éreztétek magatokat.Külön köszönöm azoknak, akik hoztak kísérleteket, két vérprofi vizes rakétától a karikás ostoron át a termitreakcióig.…..
Szertár Mi kell egy jó piknikhez? 2009.07.19 12:10:00
 Lássuk, mi kell egy jó piknikhez! Itt az első Szertár blogtalálkozó kísérlettel, videóval! Hát először is kell hozzá jó idő (az lesz!). Másodszor is kell hozzá kaja-pia, meg valami törülköző vagy pléd, amire ki lehet dögleni (azt hoztok!).  Harmadszor pedig kell…..
Szertár Csak szólok... 2009.06.30 19:57:00
 ...hogy csak félig vagyok kész a holnapra tervezett adással. Sajnos közbejött egy kellemetlen apróság (?), ami keresztülhúzta az időbeosztásomat.A matematikai-fogyasztóvédelmi-emulgeálószeres videó holnap késő estére, vagy reálisabban csütörtökre…..