Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuse

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Warner sokat várt a Batman Superman ellen című filmtől, és bár rengeteget - eddig több mint 870 millió dollárt - kaszált a mozipénztáraknál, mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A film meglehetősen hűvös kritikai fogadtatásban részesült, és nem is tudott rendesen megalapozni az…..
A palesztin terrorhullám immár a legvédetlenebbeket célozza: vasárnap este otthonában, családja előtt késelték meg a 38 éves, hatgyermekes édesanyát, Dafna Meirt (képünkön férjével, Nátánnal). A támadás az izraeli Otniél városban történt, az aljas és gyáva gyilkos elmenekült a helyszínről. Egy másik…..
Fuse 2016.01.19 21:08:30
@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: Majd ha a te édesanyádat késelik halálra, szerintem szentelek neki egy lábjegyzetet :)
Ahogyan az várható volt, az Apple és a Spotify hamar komoly tétre menő számháborúba bonyolódott. Azzal, hogy az Apple Music fél év alatt elért oda, ahová a Spotify 6 év alatt, azaz 10 millió előfizetője lett, hirtelen realitássá vált az, hogy lehet, 2016 végén már nem Spotify-nak hívják majd a…..
Eljött az év vége, és a listák ideje, viszont ez alkalommal nem a budapesti listát értékelem, noha ott is volt pár izgalmas dolog, hanem a vidéki helyeket. Elég sok hétvégét töltöttem ebben az évben vidéken, így alakulhatott ki ez a lista is, nyilván csak azokkal a helyekkel,…..
A Short Vision A karóra 2015.02.15 20:41:17
Karóra Egy férfi hord karórát. Nem hord nyakláncot, nyakörvet, karláncot, fülbevalót. Egy ékszere van, az pedig a karóra. A karóra nem lépészszámláló, nem kamera, nem vízálláselőrejelző , hanem ékszer. Egy férfi nem drága karórát hord. Drága karórát a sznob visel, a…..
Kommentár nélkül és a folytatásban reménykedve következzék Viplex összeállítása. Csudálatos témakör: a gourmet/gourmand (igen, tudjuk, mi a különbség) és a viszkis után itt egy újabb alkoholos, ismét sommelier-poszt! Borászat, eme nemes hagyomány és tradíció, mint…..
Most jutottam hozzá, hogy átolvassam az első BÜ-posztot, TWÁ írását az Aldi szupermarketről, és mindenekelőtt gratulálni szeretnék a Homár kommentelőinek: kétszázötvenvalahány komment volt, amikor elkezdtem átfésülni, és a végére maradt 103. Vagyis a hozzászólások majdnem…..