Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farkamatvakarva

0 bejegyzést írt és 472 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Idén lett 40 éves a Deep Purple Machine Head lemeze, aminek megünneplésére a Classic Rock magazin akkora figyelmet fordított, hogy külön számot szentel a klasszikus albumnak. Nem elég, hogy több mint száz oldalon foglalkoznak a zenekarral és a lemezzel, még az egész albumot is…..
Első körben öt speciális, direkt háromdimenziós megjelenítőkre tervezett játékkal indítja exkluzív szolgáltatását az LG. Mostanra már egyre világosabban látszik, hogy miért is volt elkapkodott dolog a 3D televíziók és projektorok 2010-es bevezetése. A kényelmetlen,…..
farkamatvakarva 2012.08.12 19:25:14
@Tonsur: nagyon hiányolom a képminőség javítását megcélzó fejlesztéseket, nagyon tolják a 3d-t, de a lényegi dolgokat elfelejtik...
az okos tv-vel meg ki lehet kergetni a világból, rá kell dugni pc-t, notit a tv-re, ennyi, nem a felesleges hülyeségek miatt 100ezres nagyságrendű áremeléseket generálni
WOLFCLAW Na söprés! 2012.07.15 18:18:00
A TV2 szerzett magának egy műsort ami látszólag hasznos és érdekes mert a lakáson belüli tisztaság fontosságára hívná fel a figyelmet. De valójában nem erről szól, hanem a szponzorok termékeiről. Ezt a heti fél órát átjárja a tömény Domestos-szag! A Viasat3-on…..
Nesze!szer Szerenkénti döntő 2012.07.14 17:09:00
Egy testépítő inspirálta ezt az anyagot, Gianluca Fontana pedig megfotózta az Io Donna számára. A modell Alice Baton, aki elég impresszíven mutatja be az úszódresszeket. A stylist Alessandro Covasce volt. A sminkért Gianluca Guaitoli és Adalberto P. felelt. Úsznál ezekben a…..
Annak idején mi is írtunk arról, hogy a CBGB újra kinyithat és egész fesztivált szerveznek köré idén. Azt viszont senki sem gondolta volna, hogy már az elején hatalmas balhé tör ki pont a Cro-Mags hardcore punkzenekar körül, amelynek a neve szinte összefonódott a legendás klubbal.…..
  Életképtelenségét bizonyítja majd a baloldali-liberális gazdasági-politikai erőtér, ha nem lesz képes megmenteni a Neo FM-et. Orbán Viktorra és támogatóira biztos nem számíthatnak, mert a Fidesz vezetői 2002-ben a saját bőrükön is megtapasztalták, hogy mit jelent…..
Sportpszichó Coming out? 2012.06.27 19:55:00
Több megkeresésünk is érkezett, hogy írjunk LMBT sportolók magyar helyzetéről. Őszinték leszünk, nincs reprezentáns mintánk, illetve nem áll rendelkezésünkre a hazai és külföldi sportpszichológiai szakirodalom áradata sem. Éppen ezért felkerestünk egy megbízható forrást,…..
Ozzy And Friends, Black Label Society @ Stadthalle, Bécs, 2012.06.26. Az önálló keresettel nem rendelkező tizenéves rokker olykor szívfacsaróbb jelenség, mint a kiebrudalt vizslakölyök. Pláne, ha a szülők a nevelési szabályzatában a „hülyezenére nem adunk pénzt” kitétel…..
Három éve halt meg Brendan Mullen, a Los Angeles-i punkszíntér egyik emblematikus figurája. A klubtulajdonos és koncertszervezőnek köszönheti a Red Hot Chili Peppers karrierjének beindulását, amikor is a demójuk meghallgatása után felléphettek a Bad Brains előzenekaraként.…..
farkamatvakarva 2012.07.01 15:52:38
@Kyle Troy: 1etértek veled, valahol a californication után fel kellett volna oszlani...de már az is eléggé tingli-tangli volt
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
farkamatvakarva 2012.06.25 18:38:05
@Vipera01: nem a mainstream-mel van a gond, nagyon is sok a mainstream, ink az a gond, amit medve írt feletted, hogy a nyugati ferde ízlésű fiatalok szemeteit hozzák csak be, ami eléggé egy irányba szól csak, idén lesz ugyan egy metal-nap, de semmi metal egész héten, korn már vagy 15 éve nem metal, ministry...nem voltak rosszak, de elfogyott a lendület
röhögni fogtok, de rocker létemre tavaly prince bulija nagyon bejött, ilyen kaliberek nagyon hiányoznak idén, tele az aktuális indiepopfos+noname dj-k hadával a kínálat
szerencsére lesz fezen, bár azokat a bandákat szívesebben megnéztem volna zsigeten
csak ugye a szegénység, a válság...1 dj gipszjakab egy kis apróért reggelig eltologatja a potikat, míg ugyanabban az idősávban kéne 4-6 zkart minimum felléptetni, ami drágább...csak tudnám, minek találták ki a balaton sound-ot, ha itt is a sok dj-t tolják
holnap menek voltra, ott is rengeteg noname ismeretlen zkar/dj külföldről, utánanéztem a youtube-on rengetegnek, nem lettem szerelmes beléjük :)
de a magyar bandákat legalább meglesem, meg a lényeget, a fatnomorét :)
A brit NME zenei lap idén lett 60 éves, amit egy olyan listával ünnepelnek, ahol összeszedték az újság indulásától készült legjobb dalokat. A 20-as listán mindössze két zenekar szerepel egynél több számmal, ők pedig a nyáron Budapestre is ellátogató Stone Roses illetve a Beach…..
A 21. században rock and rollt már csak nyomokban tartalmazó Guns N’ Roses frontembere közismerten egy nehezen kezelhető esetnek számít. Axl Rose szinte minden héten bekerül a hírekbe valamivel, legyen szó volt zenésztársai emlékének megtagadásáról vagy drága ékszereinek…..
farkamatvakarva 2012.06.09 14:36:06
A FreshFabrik múlt héten megnyerte Az év hazai modern pop-rock albumáért járó Fonogram-díjat, amit az Ozone Mamához hasonlóan ők is új klippel ünnepelnek. "Az Orheus klip az Into The Light című előző FreshFabrik-videó folytatása: a börtönből szabadult…..
farkamatvakarva 2012.06.02 21:08:49
@lickmyhorse: anyukádtól, szólj neki, itt hagyta a melltartóját :D
Anneke Van Giersbergen, Frames @ Club 202, 2012.05.30. Ha kellően bicskanyitogatók szeretnénk lenni, egy komplett bevezetőn át találgatnánk (és találgatnánk), miért is szállt ki annak idején Anneke a Gatheringből, és fordult poposabb irányba. Holott a válasz nagyon is adja magát:…..
farkamatvakarva 2012.06.02 21:01:29
@krferi: tuskó vagy ám te, meg a felmenőid
Valószínűleg nem a címben feltett dilemma miatt tartják sokan riasztónak az operarajongók körében is komolyabb vízválasztónak számító szerző műveit. A vasárnap rögtön egy vérbő Tannhäuser-premierrel elstartoló Budapesti Wagner-napok apropóján ültünk le beszélgetni…..
farkamatvakarva 2012.06.02 20:55:56
Legalábbis ezt írta egyik Twitter-bejegyzésében Flea, a zenekar basszusgitárosa. Korábban Chad Smith, a Red Hot Chilli Peppers dobosa említette, hogy legalább 10 B-oldalas szerzeményük vár kiadásra a tavalyi I’m With You lemezükhöz (kritika róla itt). Flea viszont már arról…..
farkamatvakarva 2012.06.01 22:27:39
@Vérfürdő Bill: pedig lehet finnyáskodni, mert aki nem a bajszos chili-t szereti, annak nem jön be az új hóóóóóóóááááááóóóóóóóóóóó-héééééééjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó vonal
régen sem tépték le az arcomat, de mindig voltak finomságok a lemezeken, most meg már csak maradt a tinipop
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
A zenei világ egészét megrázta a 47 éves Adam Yauch pénteki halála. A közösségi oldalakat elözönlötték a megemlékező üzenetek, ráadásul MCA-t műfajfüggetlenül gyászolja mindenki a hiphop-rajongóktól kezdve a hardcore-osokon, punkokon át a death metálosokoig, de…..
Prong - Carved Into Stone (Steamhammer/SPV) A Prong, sőt, mondjuk inkább, hogy Tommy Victor gitáros-énekes-főnök már 1994-ben előkelő helyre került a nagy metáltablón. A műfajban sokan összetennék a két kezüket, hogy legyen egy olyan lemezük, mint a Cleansing. Victor tehát már…..
Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás szerdai Közlekedési Múzeumban rendezett sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az LGT a Papp László Budapest Sportarénaszínpadán ad koncertet 2013. február 15-én. A zenekar közel 30 éve nem lépett fel…..
Ma van május elseje, vagyis a munka ünnepe, amit stílszerűen munkaszünettel ünneplünk. Eme szép nap örömére megkértünk magyar zenészeket, hogy meséljenek nekünk, milyen egyszerre zenélni és közben civil állást is vállalni. Egészen érdekes történetek születtek: volt, aki…..
farkamatvakarva 2012.05.01 12:04:48
@Amigarockwell: petyőfi pont tele van az ilyen nemjucikkal amúgy :D
sztem inkább az a furcsa, hogy "nagy" zenészeinket nem kérdezték meg erről a témáról, mert a mai fiataloknak nem is lesz más lehetőségük, mint meló mellett zenélni, ebből a zenélésből nem lehet megélni, kivéve megaxarfaktorcsillagbroááááf...
Május legvégén mutatják be a Hófehér és a vadász című filmet Kristen Stewart és Charlize Theron főszereplésével, aminek egyik betétdala egy Florence + the Machine-dal, a Breath Of Life lesz, aminek egyik különlegessége, hogy egy teljesen új felvétel, nem a tavaly ősszel kiadott…..
Minden eddiginél nagyobb hangsúlyt szeretne a Magyarországi kampányára helyezni 2012-ben az idén tízéves szerbiai Exit fesztivál. Ennek első lépése egy sajtótájékoztató volt az A38 Hajón, ahol röviden felsorolták az újvidéki rendezvény paramétereit (Péterváradi vár, 50-50%…..