Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogijoe

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint Anita és családja Ausztráliában. Határátkelésük az alaposan végiggondolt és megtervezett fajtából való, de nem csak ezért érdemes elolvasni a történetet. (A nyitóképen kívül mindegyik fotó Anitáé, amit külön köszönök.) „Pénteken délután lementünk a…..
A tunéziai Sfax városától nyugatra található Henchir el Messaouda romos keresztelőkápolnájának padlója mozaikképén két szarvas között a szentgombát tüntette fel a díszítést elkészítő mester. Entheogén: Az 'en' jelentése: belső, 'theo' isten, isteni, 'gen': generálást…..
Nyílegyenes Sámánia 2012.08.20 01:14:01
Nagy divatja van manapság a magyarsággal, magyar őshagyománnyal foglalkozó elméleteknek. A magyar nyelv által hordozott szellemiség,(mint ami a szavak által közvetít szellemi erőket ) is reflektor fénybe került. Aztán az ősmagyar-pogány vallással kapcsolatban is felvetődtek olyan állítások, hogy az…..
A mai poszt rövid lesz, de fontosnak tartom kitenni, mert azt hiszem, jól jellemzi a Magyarországon uralkodó viszonyokat. Rebecca és családjának történetében nem nagyon látszik a happy end, vagy ha igen, az aligha Magyarországon lesz. TROLLFIGYELŐ: Nem ideillő, minősíthetetlen…..
bogijoe 2012.08.05 02:45:45
@A szerelő: velunk is ugy bant az apeh 2007-ben, mint valamikutyaval. Egy veluk tortent beszelgetes utan, a felesegem az emelen elesztgetett. A szokasos tortenet. 1996-ban alapitott csaladi vallalkozasunk minden evben sikeres es pozitivan zaro (azaz adozo) volt, ket gyerekunk volt, azaz benne voltunk abban a profilkepben, amit vagy meg kell semmisiteni vagy eluzni az az orszagbol. Tobb, mint negy eve Ausztraliaban boldogan elunk. Koszi Magyararorszag. Szerintem, majd torteneszek kideritik, milyen titkosszolgalati hatter volt az osszeeskuveselmeletem mogott.
Amikor az ember elmegy egy castingra, azaz szereplőválogatásra, azt várja, amit általában ilyenkor szokott kapni, kis fejetlenséget, rengeteg jelentkezőt, skálázó és egymást méregető énekeseket és így tovább. A Voice azonban más típusú műsor, mint a többi hozzá hasonló,…..
bogijoe 2012.07.10 07:25:57
@bogijoe: Rosszul fogalmaztam. A cikkben nem volt szo rola, hogy a vak kislany nyert volna, de az igazsag, hogy az o hangja fenyevekre volt a Karise-tol. Jobb lett volna talan rola egy link. Egyebkent kivancsi lennek, milyen egy s mas egzotikus orszagban a Voice.
De...No worries
bogijoe 2012.07.10 07:16:37
Kicsit pontosítanék idelentről. Az asztrál győztes, Karise Eden, és nem a belinkel vak kislány, nem volt kiforrott profi www.youtube.com/watch?v=L-QdjnA2vtI
Egyébként 19 éves, legalább 20 otthont megjárt fiatal lány. A hangja viszont nem semmi. Szerintem az eddig látott tehetségkutató versenyek közül, messze a legjobbat láttuk. Ja, és a döntő utáni héten piacon volt a megigért lemez, ami két hét alatt 80000 példányban fogyott.
Ez az ausztrál chardonnay mintaszerűen testesít meg mindent, amitől az ipari bortermelést elutasító szubkultúrában égnek állnak a hajak. A szőlő termelője és konkrét származási helye ismeretlen – annyit tudunk, hogy South Eastern Australia –, importőre…..
A dróton túl Fekete helikopterek 2010.02.18 09:12:00
A korrupció, a nepotizmus és a visszataszító smúzolás mellett Afganisztán abban hasonlít még Kelet-Európára, hogy a legbizarrabb összeesküvés-elméletekkel van tele az emberek feje. Apparently az emberek kábé hetven százaléka meg van róla győződve, hogy a Nato azért nem tudja…..
bogijoe 2010.06.02 07:34:33