Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tlvajferi

0 bejegyzést írt és 800 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan felháborodtak azon a minapi híren, hogy egy BKV busz elsodort egy kerékpárost a Thököly úton. A balesetben a kétkerekűt hajtó fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett. De hogy került oda kerékpársáv, amikor az nem is lehetne ott? Nem szeretnénk tisztára mosni a…..
A melegekhez, LMBT emberekhez szóló elképzeléseikről vitatkoztak csütörtök este a demokratikus ellenzéki pártok. A Fideszt és külön a KDNP-t is hívták, de ők nem akartak részt venni. Ezzel több százezer szavazónak üzenték meg, hogy nem kívánnak nekik egyenlő jogokat…..
A Krím már elesett. Oroszország lényegében elfoglalta Ukrajna egy részét. Katonai nyelven: annektálta. Nehéz másképp értékelni azt, hogy a Krímen a fontosabb közigazgatási hivatalokon az orosz zászló lobog. A repülőtereket, a közintézményeket és az utakat felségjelzést…..
Miközben a hivatalos Magyarország hosszú távú energiapolitikáját teljesen Oroszországhoz köti a paksi paktummal, miközben a kormánypárt hívei szinte minden fórumon Oroszországot látszanak favorizálni a nyugati szövetségi rendszerrel (EU, Egyesült Államok) szemben, Oroszország…..
tlvajferi 2014.03.01 20:24:59
@Balt: szerintem az eu olyan gyorsan tekintette "törvényesnek" a molotov koktélos terrorista forradalmárok által trónra ültetett maffiózó ukrán vezetést, hogy az már gyanús

másesetekben éveket várnak az elismeréssel, úgyhogy magyar külügyér ne ugráljon, semmi köze hozzá
az elkövetett hibáért pedig vállaja a felelősséget, ésmondjon le! mármint martonyi!

mellékesen még csak az kellett volna, hogy az ideje nagy részét a szentföldön töltő hende "honvédelmi" miniszterünk látogatást tegyen kijevben
vagy
szerettél volna budapest felett egy atombombát látni? a körülmények ideálisak, a budai hegyek ferdén erősítik a hullámot, hogy az vízszintesen is ideális legyen
tlvajferi 2014.03.01 20:37:45
@Viktor Mutyin:nézd reálisan, semmi kedvem azt látni,hogy magyar katonákat ismét a keleti gonosz ellen vetik be eu-s barátaink, mint régen a horthy idején
semmi közünk a szlávok vitájához, akkor sem volt
csak beugratták a horthyt, illetve ázsakon, nyugaton, délen a német barátok, keletn a román barátok közrefogták és egy kis bombázási trükkel meggyőzték, hoyg a szovjetunió ellen kell vonulni

nekünk viszon semmi keresnivalónk nem volt ott
most sincs
martonyi igenis mondjon le, mert semmi keresnivalója nem volt az ukrán terroristák által választott kormánynál kijevben (iegn terroristák, "unalmukban" molotov koktéljaikkal megdobálnak egy -egy kisebbségi kegyhelyet is)

azt meg végleg felejtsd el, hoyg sírjak a luvnya szöszi gázhercegnő miatt, aki ezeleőtt harmincvalahány évvel karrierjéta komszomolnál és kgb-nél kezdte és az orosz gáz lenyúlásából lett milliárdos a heverjaival együtt
őt vissza kell vinni a börtönbe, hogy leülje hátralevő büntijét...nem kiengedni és "gyorsított" eu-s eljárásban elismerni!

bezzeg mi várhattunk éveket az eu-s pénzekre, vagy vizsgálatokra
ez az ukrán terrorkormányt meg egy óra alatt elismerik
pfujj, agymosottak
Ma látogassunk el Stockholmba, a Vasastaden nevű városrészbe, ahol ez a modern és nagyon helyes apartman is található. Üde, fiatalos és még egy kis terasza is van, ahol lehet kávézni, olvasgatni és még napozni is. Ne is vesztegessük az időt, jöjjenek a…..
Elképesztő dolog történt a napokban, de mintha ennek súlyát nem érzékelné a média vagy a keresztény közösség: az ENSZ felszólította a Szentszéket, hogy többek között bírálja fölül tanítását a fogamzásgátlás és a terhességmegszakítás témakörében. A legnagyobb…..
A daganatos kisfiú szülei a földön alszanak a kórházban, mert nem tudnak számukra elhelyezést biztosítani. Eközben Magyarország több tíz milliárd forintot költ stadionberuházásokra. Tényleg demagógia lenne azt követelni, hogy először a legsúlyosabb problémák megoldására…..
Lehetne mondjuk egy LMP nélküli változat. Nem mintha a párton múlna bármi. Akik ma ott mellébeszélnek, azok bizony más színekben is ezt tennék. És ha ők nem lennének, hát lenne más aki megtenné helyettük. Csakhogy akkor azok az emberek, az a mellébeszélés lenne az új LMP. Lehet…..
„…Az ő népek goromba, az ő hadakozások semmirekellő, vitézségek nevetséges, politikájok ostoba, birodalmok tyrannis; kinek kelljen hát az ő segitségek!” Zrínyi Miklós véleménye az oroszokról Az török áfium ellen való orvosság c. művéből -…..
tlvajferi 2014.01.25 17:41:17
azért illett volna a blogírónak azt is hozzátenni, hogy igazából az unió (és az usa)kergette bele az országot a keleti nyitásba...

emlékezzünk csak egy kicsit, hogy a "rendszerváltáskor" az unió (és usa) által "példaértékűnek és éllovasnak" tekintett magyarországot 15 ÉVIG várakoztaták az unióba való belépéssel, míg a demokratikusnak ma sem nevezhető román vagy bolgár kormányaztot 17 ÉVIG.
különbség 3ÉV!

ezalatt az idő alatt az UNIÓ átvette (ill.kizsarolta) a magyar nemzetgazdaság nagy részét, cserébe már a 2000 körül olyan "LIBERÁLIS" VÉLEMÉNYEK HAngzottak el az UNIÓ-ból, hogy magyarország hosszútávon "NEM ÉLETKÉPES"

a szoci-libis kormányok idején az unió bűnősen elnézte vagy véletlenül benézte az ország lerablását,de semmi problémát nemlátott a szemkilövetésben (pedig jelenleg az ukránokért "aggódik")

a liszaboni szerződést a gyurcsányi gyorsan aláírta, és nagyjából meg is kezdődőtt a VÉG.

az orbbáni kormányt pedig az unió csak kigúnyolta, folyamatosan alázta,

az unió bankjai továbbra is kisíbolták a pénzt az országból, a cégei pedig még profitot sem termelnek az országban. Feltevődik a kérdés, hogy akkor miért vannak itt?!

szóval egyens úton kergeti az unió magyarországot az oroszok és kínaiak karmaiba...fölöslegas a rinyálás, a szocik örülhetnek: ugyanoda jutunk vissza, ahova ők vezettek mindket 1945 után...köszi szocik!
Orbán titkolt hitelfelvétellel járó ügyletet kötött Putyinékkal a paksi bővítésről. Az ügylet érdekében Lázár János a maradék becsületét is eljátszotta, de a Fidesz-vezérkar is Selmeczi Gabriellát megszégyenítő hazudozást folytatott. Szóval a '89-ben az oroszokat…..
A nyaralást mindenki megtervezi, hiszen ha elutazunk két-három hétre akkor elengedhetetlen, hogy részletes tervet készítsünk és költségvetést. Azért írtam két-három hetet, mert Amerikába nem érdemes kevesebb időre menni, a két hét a minimum szerintem, hogy egy adott hely…..
A múltkor írtam a munkahelyi szex témájáról. Van a munkahelyi szexnek egy olyan formája, amikor nem feltétlenül fizikailag bent történik a munkahelyen, hanem egy munkatársaddal bújsz ágyba, máshol. Ez is érdekes téma, fogok még róla beszélni, mert egyrészt izgat, másrészt van…..
tlvajferi 2014.01.20 20:38:18
A kormány az előző év utolsó napján döntött, hogy emlékművet állít Magyarország 1944. március 19-i német megszállásának, amelyet nemzetbiztonsági szempontból kiemeltté nyilvánított, vagyis többek között nem kell építészeti-műszaki tervtanácsi vélemény,…..
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Most, hogy létrejött az összefogás, és eldőlt, nem Bajnai Gordon lesz a közös miniszterelnök jelölt, sokan nyilván automatikusan vesztesnek, losernek tekintik Bajnai Gordont. Vesztesnek gondolhatják azért is, mert Bajnai Gordon a zászlóbontásakor ama bizonyos október 23-án azt…..
Lezárult a baloldali összeborulás is, innentől kezdve bármiféle formai változásra várni teljesen felesleges. A különböző oldalak hatalmi erővonalait innentől kezdve színes ceruzákkal lehet bevésni a nagy magyar politikai bizonyítványba. Eljött tehát az ideje, hogy…..
tlvajferi 2014.01.11 15:30:03
szerintem elég tévedésben vannak a "szakértők"

soha nem volt arról szó, hogy a zorbán stílusát nagyon kedvelné bárki is

viszont ha az ember csak az emlékeire gondol, mármint arra,amit a szocik-libsik-bisciklisek-motorosok-buzik-libások-mdfesek-stb. műveltek, akkor a zor bán tűnik a kisebbik rossznak

addig, amíg a szocik-libsik-stb. csak lenyúlták az országot, tulajdonképpen az első Orbán kormány is,és a második is tett róla, hogy tűnjön rossz választásnak,legalábbis a "milliárdos" baloldalhoz képest nem olyan rossz

nézzük meg reálisan a mai "magyar baloldal" képviselőit
a gyurcsányi egy sz*rházy volt, külföldi zsoldban, szembehazudta még az eu-s tartótisztjeit is, leszerepelt

bajnai, előző élete maffiózó ügyei miatt, illetve ahol megfordult, minden cég csődbe ment, vagy felszámolás alá került, vagy zűrös ügyekbe keveredett, szóval ő sem az a kecske, akire a káposztát rá lehetne bízni

mesterházy, olyan kis lenyalt, buzi séros, hogy senki nem vaszi komolyan

szanyi tibor, orosz származású, húsz évvel fiatalbb felséggel "büszkélkedik", biztos nagyn "karakteres" ember lehet, ha nem talált saját korosztályból, illetve lehet már elvált(?),an aakkor meg azért; szóval már az arckifejezése sem sugall a választónak elég "bizalmat", külföldi tartótisztjeinek dolgozik ő is

a többi mszp-s "arc" olyan, hogy jó enne lecserélni, ha mást nem legalább az orrukat,meg fülüket, ugyanis nem sugallnak elég bizalmat egy átlagpolgárnak

összegzésül: nem mindenki "birka", nem mindenki" orbánimádó", de ezekhez képest, orán nagyon "visszafogott, tisztességes,becsületes, népért dolgozó" politikus
még a "strabag-megfelelő" "simi-bulik" dacára is
tlvajferi 2014.01.11 16:16:21
@xvxvxv:
részben külföldön,részben magyaro. élek

miért külföldön? mert az általad oly imádott szoci-libsi kormány magasabb adóval súlytotta a négygyerekes családomat, mint a szoci milliárdosokat
(ők ugyanis off-shoroztak, és lesz*rták a "hozzájárulást az ország rendbetételéhez")

így hát kénytelen voltam, ugye megérted kis bzi?
tlvajferi 2014.01.11 16:31:34
@kúrórudi: nem,én az olyan drogosok agyát szoktam műteni,mint te
Mostanában hozzászokhattunk az Egyesült Államok javuló munkanélküliségi adatait, ma azonban kellemetlen meglepetés érkezett. Kevesebb új munkahely jött létre a vártnál. Pánikra azonban semmi ok, a munkanélküliség 2008 óta így is a legalacsonyabb - papíron: A gyengülések…..
Annak ellenére, hogy az Egyesült Királyság lelkes támogatója volt az Európai Unió 2004-es „keleti nyitásának”, hónapok óta brutális adok-kapok megy a helyi médiában a keleti-európai bevándorlókról és annak hatásairól. Bizonyos konzervatívok, miután elmondásuk szerint a…..
Egy az „elmúltnyolcévvel” erősen kritikus ismerősünk írása. Szerinte "érzelmeink és 2010 előtti érvényes meggyőződésünk ellenére is a kormányváltásra kell szavazni." Igen, ezt a Fideszt még úgy is megéri leváltani 2014-ben, hogy az utána létrejövő rendszert akár…..
tlvajferi 2014.01.09 21:32:50
igen váltani kell a fideszt

visszakapjuk a strabag zrt,-t, a mostani simi-buli helyett

majd a demszky megduplázza az alstom metrókocsik árát
vehetünk majd ismét skoda villamosokat, amelyek nem tudnak befordulni a nagykörúton (és amelyekben nem alig van ülőhely)
lesz majd bkv kifizetés, egyenes haifába, nokiás dobozban,postán
ismét elindítjuk a malév járatokat, na nem messze,legfeljebb moszkva-telaviv-berlin tengelyen

az energiaárakat majd megduplázzák a szocik

a bankokat is kárpótolják majd, azért a 0,2%-os bankadóért biztos fizetnek vagy 200%-ot
az osztrák bankok össze hitelét átvállalják
és csinálnak majd akkor inflációt,mint a 80-as-90-es években (erre a bal-libák mindig is büszkék voltak, hogy akkora inflációt tudnak csinálni, amekkorát akarnak), na jó, nem nagy kunszt

azután egészen biztosan bevezetik az ingatlanadót, de azt csak a magyar állampolgároknak kel majd fizetni a csóró panelek meg vályogházak után, hiszen a lakóparkokat tulajdonló off-shore bárok nem elérhetők ugyebár

aztán bevezetik a "progresszív" adózást, progresszíven szív majd a magyar paraszt, mert a milliárdosok, menedzserek bankárok, iparmágnások ugyebár off-shore adókedvezményt élveznek, mert ők a szocik "stratégiai partnerei", nem a fidesznyikeké

azután visszatér a nagycsaládosok megadóztatása, hogy lehet, hogy a három-négygyerekes anyukák nem veszik ki részüket az ország fellendítéséből? adót nekik!

az eon-nak meg megint odaadják az állami gáztározót, ingyen, mert a bal-libek mindig nagyon gavallérok szoktak lenni a "partnereikkel"

az izraeli befektető is megkapja majd megint az óbudai sziget csücskét, na nem ingyen, mert az korrupció lenne, de majd ad 400 milkát ( a nemrég kifizetet 4 millárdért). majd pár év múlva megint eladja az államnak, mert az neki jó buli lesz ismét

szóval isten őrizzen a bal-libektől, nyúzni a népet, csak azt tudták