Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igenytelen_allat

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első felvonás, kábé két hete: a Valve bejelenti, hogy elkészíti a megasikeres Warcraft 3 mod, a DOTA folytatását. A nép örül. Második felvonás, két napja: a Blizzconon Mike Morhaime Blizzard-atyaúristen bejelenti, hogy elkészítik a Starcraft DOTA-t. A nép örül. Harmadik…..
igenytelen_allat 2010.10.27 16:04:03
@moli: egyáltalán nem olyan.

@Sztyepan: Abban különbözik, hogy itt nem csak npc-ket kell hentelned, hanem van egy ellenfél csapat és az ő bázisukat kell leverned. Egyébként elég összetett, ha ráérez az ember könnyen be lehet függeni tőle :D.
Tavaly még Reign of Swords volt az angol címe a Jianyu Jianghu kínai harcművész filmnek, ám ezt Reign of Assassinsra változtatták, talán a bérgyilkos szó jobban a mozikba csábítja a népet, mint a kard. A történet szerint egy bérgyilkos úgy dönt, hogy abbahagyja a szakmát, nyugodt…..
BtheBest Futballozás 2010.01.30 09:54:00
Sziasztok!! ixdé vagyok, volt már blogom de sose tematikus, meg így egyedül csináltam wordpress.comon, de most úgy érzem van értelme és eric meg danny megengedték hogy 1-2 dolgot megosszak veletek, épülésetekre. Én nemnagyon nézek tömegsportokat, például a futballt, illetve…..
Robert Downey Jr. kénytelen volt kilépni a Cowboys vs Aliens képregényfilmből, mivel a forgatás egybeesett volna a Sherlock Holmes folytatásával. A stúdió gyorsan meglelte az utódját, Daniel Craig éppen ráér mostanában, vele kezdtek tárgyalni, ma pedig a színész a szerződés alá…..
igenytelen_allat 2010.01.29 23:51:07
A sorozatjunkie-n futottam bele abba a hírbe, hogy érkezik a Terminátor: Megváltás - A Machinima sorozat,  hat részből fog állni és nálunk márciusban jelenik meg DVD-n. A történet 13 évvel az Ítélet napja után játszódik. A negyedik filmben megismert Blair Williams is benne…..
BtheBest Borkultúra 2010.01.13 11:30:00
Úgy érzem nagyon fontos beszélnünk a borokról, mert a kultúráltságnak a része, hogy az ember fogyasszon bort. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyet és hogyan! Például kólával, vízzel meg ilyenekkel tilos fogyasztani a borokat, mert úgy csak a proliknál szokás! Meg kell kérdezni…..
Február 25-én kerül a mozikba Sas Tamás új filmje, a Szinglik éjszakája vígjáték. Négy barátnő elhatározza, hogy ők aztán soha, de soha nem mennek férjhez, ám egyikük csak beadja a derekát, de a jeggyűrűje eltűnik, a barátnői pedig megpróbálják előkeríteni. Hámori…..
igenytelen_allat 2010.01.27 08:01:28
Január 26-án jelenik meg az üzletekben (Amerikában) a Sherlock Holmes, de nem a mozikban futó változat, hanem az Asylum cég verziója, tehát vigyázat, vigyázat. Ezen kívül gőzerővel ügyködnek a MegaPiranha horroron is, ugye felesleges mondanom, hogy az Alexandre Aja által rendezett…..
igenytelen_allat 2010.01.19 11:29:09
Filmdroid Jön a Jurassic Park 4 2010.01.14 12:09:00
2008-ban Michael Crichton halála után a Jurassic Park franchise producerei úgy érezték, hogy nem kellene elkészíteni még egy részt. Ám tavaly novemberben Joe Johnston azt mondta, hogy egy igen-igen jó forgatókönyv készült a negyedik felvonáshoz és nagyon szeretné, ha elkészülne a…..
Percy Jackson eddig úgy gondolta, hogy ő csak egy átlagos tini, de kiderül, hogy valójában félisten, Poszeidón leszármazottja. Mikor Zeusz villáma eltűnik a srácot gyanúsítják a tett elkövetésével, holott Hádész a bűnös, akinek ezzal az a célja, hogy kirobbanjon a…..
Michael Bay a Transformers harmadik része előtt egy laza pihenőt akart tartani, illetve egy kisebb költségvetésű produkciót leforgatni, ám végül mégis rábeszélte a stúdió (gondolom egy zsíros csekkel), hogy Optimusék harmadik kalandja legyen a következő munkája. Shia LaBeouf…..
Legalábbis a yahoo-nál. A lista, videókkal a tovább mögött. 10. Up    9. Avatar   8. Mega Shark vs. Giant Octopus   7. Star Trek   6. G. I. Joe   5. Harry Potter and the Half-Blood Prince    4. Terminator Salvation…..