Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre!

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gallup októberben a halálbüntetésről végzett közvélemény-kutatást az Egyesült Államokban.   Az eredmények szerint az amerikaiak 63%-a támogatja a villamosszéket.     Viszont arról is megkérdezték a kivégzés-pártiakat, hogy szerintük ez miért jó ötlet.   A top…..
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2015.01.24 21:53:44
@Fánkevő Fáncsi:

Na, szerinted hány nickem van? Tippelsz, kisbuzim? :) És mióta?
Vajon milyen ökörséget vagy képes abból is kikövetkeztetni? :))

Ilyen bonyolult szavakkal meg ne gyere már, hogy account, mert a végén még összezavarodom! :))

Megint kiderült, hogy a "beszélgetésünket" én irányítom, a magam szórakozására! :))

De érezni, hogy már rég feladtad (kvázi elbuktál), de én minden lehetséges szánalmasságot ki fogok belőled csiholni! :))

Úgyhogy, gyerünk! Tempó, tempó, kisbuzim! :))
A Hágai nemzetközi Bíróság börtönéből áttételes rákja miatt kiengedett Vojislav Šešelj továbbra sem fér a bőrébe. A háborús uszító ott folytatja, ahol abbahagyta. A kilencvenes évek délszláv háborúiban a horvátokat sújtott legnagyobb mészárlás, Vukovar ostromának…..
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2015.01.21 21:04:16
Szinte minden ellene felhozott pedofil vádat elismert Ian Watkins, a walesi Lostprophets volt énekese. Watkinst többrendbeli pedofil bűncselekmény elkövetésének gyanújával tartóztatták le még tavaly decemberben, de egészen idáig indulatosan tagadott mindent. A beismerő vallomást…..
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2013.11.27 16:35:22
A trollkodás az online szleng szerint olyan viselkedés, amikor valaki egy online felületen (chat, fórum, blog) provokatívan, a tárgytól eltérő témában, másokat ingerelve, sokszor agresszív üzenetekkel próbálja megváltoztatni az éppen zajló kommunikációt. Segít-e az agresszió elvezetésében ha online…..
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2012.02.23 16:09:44
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.04.22 13:23:55
  Programismertető országos nagygyűlést tartott a Független Kisgazdapárt. Az MSZP üdvözli Szűrös Mátyás felhívásának szellemét. Az SZDSZ választási kampány nyító nagygyűlése Szegeden. A Békés demokratikus átmenet védelmében - ülésezett az MSZP…..
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.20 12:51:38
Az MSZP keménymagját tömörítő, a Gyurcsány-blognak is helyt adó kapcsolat.hu portálon DSZG kolléga bukkant az alábbi, igen érdekes szavazásra. A közösség egyik tagja azt a kérdést tette fel a többieknek, hogy "Legyen-e Magyarországon demokrácia?". Az ember azt…..
A mai napon ünnepli 110. születésnapját Lazio tartomány első számú klubja, a következőkben tehát a klub történetének rövid összefoglalóját olvashatjátok. Talán mbemba megbocsátja nekem, hogy a Chievo mellett egy másik csapatra vetül a rivaldafény rövid ideig. :)1900. január…..
Ez a poszt egy ötrészes sorozat harmadik darabja. Az első két rész Miért nem vagyok liberális? és Miért nem vagyok nacionalista? címmel jelent meg. Folytatása hétfőn (01.11.) következik. Minden épeszű ember szocialista. Ki vonná kétségbe, hogy az ember alapvetően közösségi…..
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.09 11:55:04
@midnight coder:

A biológiai evolúciót meg a társadalmi evolúciót összekeverni nagy felelőtlenség. Akkor lehet, hogy a mozgássérülteket sem kellene támogatni, vagy vissza kellene állítani a halálbüntetést, s megszűnhetne mindenfajta emberi együttérzés az elesettek iránt. De azt sem értem, hogy mi szükség van az élethez való jog és a vagyonának az azonosítására. Sokan élnek boldogan sokkal kevesebből, mint egynéhány magányos gazdag. Bár ha a boldogság az anyagi javakon múlik, akkor nem szóltam. De nem is folytatom, mert alapvetően ellenkezik a józan ésszel (józan!!!) néhány többi állítás is. Eléggé enciklopédikus a felfogás, ennélfogva elméleti, tehát a gyakorlathoz ennek sincs sok köze. Mint ahogy a léegtöbb elméleti felfogásnak sem.
  Újabb váratlan elemei kerültek elő a formálódó Fidesz-programnak. Ezek alapján ha az ellenzéki párt kormányt alakíthat, egyik első intézkedése lesz eltörölni az univerzumot - összegző hírösszefoglaló és reakciók.     Az ellenzéki párt…..
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08 20:06:44
@hillcut: Lehet, hogy könnyebb lenne neked távozni! :)
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08 20:19:02
@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93): Hm. Érdekes. Csak az a kérdés, hogy ezt mi alapján higgyem el. Bemondásra? :)
Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08 20:20:54
@Tehetetlen Dodó: Egy minsizterelnöki posztban mernék fogadni (poszt, nem poszt, s főleg nem poszt!), hogy elmarad a várva várt, nagy boszorkányüldözés! :)
Milyen fura visszagondolni azokra az időkre, amikor a szombat reggeleket a közszolgálaton egy szuszogó fószer töltötte be, aki minden szót félrehallott, aki két értelmes magyar mondatot nem tudott összehozni, csak nyakatekert, összefüggéstelen baromságokat, rendszerint…..