Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sapphire blue

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi?…..
Valami hatalmas félreértésnek kell lennie a háttérben, mert hogy egy 999 Ft-os termékre ne fogadja el a pénztáros az 1000 Ft-os étkezési utalványt, mondván hogy az kisebb értékű, máshogy egyszerűen nem fordulhat elő. Viki is értetlenül áll az események előtt, vajon mi lehet a…..
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
Sapphire blue 2010.01.11 18:51:43
@papucsbojt: Több eladóval?? Hol élsz te válság idején!?Lehet,hogy abból a 10-15 eladóból hamarosan csak 6 lesz,munka meg ugyan annyi!
Annát kis híján megríkatta a Volán híresen tapló sofőrje, aki rendszeresen goromba az utasokkal, kiabál és úgy vezet, mintha nem is embereket szállítana. A diákbérlettel utazó lány a megaláztatása után át is tért a vonatra, bár a Volántól várt volna valami választ a…..
Sándor szerint 11 éves fiát megpróbálták átverni a McDonald's-ban, valószínűleg nem sejtve, hogy apuka a közelben ül és nem hagyja annyiban a dolgot. Az egyedül vásároló fiú ugyanis menet közben változtatta meg a rendelését, állítólag ezért nem járt neki visszajáró.…..
Ha egy üzletben nem tudnak nagyobb pénzből visszaadni, valamelyik szomszéd boltosnál váltják kisebbre, ez így működik amióta az eszünket tudjuk. Nemsissi viszont olyan helyzetbe került az újságosnál, ahol ez a megoldás szóba sem jött és kártyával sem lehetett fizetni.…..
Sapphire blue 2009.10.29 22:34:45
Csak annyi,hogy a posztoló egy f@asz meg a többi aki egyet ért vele!!!!!!!!NO COMMENT:))))))
Sapphire blue 2009.10.29 22:48:04
@Snake Plisken: IGENIS ELVÁROM, HOHY A KASSZÁBAN LEGYEN VÁLTÓPÉNZ!!! Ha nem tetszik el lehet menni máshová dolgozni! Ez vele jár a kereskedelemmel! Nehogymár én dolgozzak az eladó helyett is...

Te is egy paraszt lehetsz evvel a szöveggel vajon te hol dolgozol?Kint a krumpli földön ba...d meg!!!Te is az a fajta vagy aki nagyképűen az eladó elé dobja a szánalmas húszezresed,hogy vajon vissza tud adni vagy nem.Szánalmas a hozzáállásod!!!!!
Paja és haverja nem a legegyszerűbben intézték a mozijegy vásárlásukat, és a problémázásra reagálva még egy "leszarom" szitok is beficcent az Cinema City Aréna pénztárosának címezve, de szerintük ahogy erre a hölgy reagált, azt mindenképp panaszkönyvet ért.…..
Heccelésből teszem be Balázs levelét, aki elmeséli, mi történt a minap, amikor a Waitrose lánc egyik szupermarketjében váratlanul hosszú sor alakult ki a kasszák előtt. Annyit segítek, hogy nem nevették ki a vásárlókat, nem tettek rájuk félhangosan megjegyzéseket, és nem is…..
Újabb verekedő taxist fogott a Homár, ezúttal ha minden igaz, a Főtaxinál. Naiv svéd orvostanhallgatót hónapokkal ezelőtt ököllel arconütötte egy söfőr. A rendőrség nem reagál (ami mondjuk még hónapokig nem is fog), még meglepőbb azonban, hogy a Főtaxi sem szólalt meg, pedig…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Subba A nigga can relax 2009.09.10 10:31:00
Az alapvető probléma a világgal az, hogy a nők nem tudják megjegyezni a szerepüket az életben. Mindig, mindenhol többet akarnak és ebből kellemetlen szituációk adódnak. Egy férfi csak jól akarja magát érezni, ennyire nehéz ezt megérteni? Mennyivel könnyebb, jobb és szebb lenne…..
Sapphire blue 2009.09.10 19:07:56
Angelday Plastik József adta le a drótot, hogy a Jeans Club nevű cég egyszerűen ellopta a barátja, maz fotóját, pólót csináltak belőle, majd amikor jelentkezett náluk a fotós, pökhendi módon lepattintották. A sztorit az emeli ki a naponta tucatjával történő hasonló lopások…..
Sapphire blue 2009.09.09 10:59:36
@laló: Mintára gondolok,meg hát a Jeans Club se egy vász isz dász! :))
Statisztikailag kimutatható szinte minden áruházban, hogy az akciós termékek negyede mindig "régi" áron van. Ez persze a pénztárnál szokott kiderülni, ahonnan vissza kell slattyogni az árdéuláig, hogy ugye tényleg ez van kiírva. Rgaborék egy ilyen alkalommal már csak a…..
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..
Angelika a Malév túlfoglalásának köszönhetően nem fért fel egy Stockholmból Budapestre induló gépre. Mivel nem akart másnap menni, csak az stewardesseknek fenntartott lehajtható székre tudták besuvasztani. Panaszára a Malév exkluzív várótermükbe invitálta, bár állítólag ha…..
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
Ezúttal kiemelt iWiW profillal jelentkezünk. Gondolom mindannyiatoknak volt elképzelése arról, hogy miként reagál egy falka 30-50 közötti, rossz kapcsolatban (vagy abban sem) élő háziasszony, ha meglát az iwiwen egy sármos, pubysérós bőrkabátos srácot. Nos ezen a férfi…..
Sapphire blue 2009.08.24 22:14:24
@pajki: Viccelsz? Dopeman klipjeit márt csak azért is,mert nem csipázom,egyébként gondoltam,hogy nem véletlenül van a faszi oldalára belinkelve.:D