Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szifi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol volt, hol nem volt, volt egy pár, akinek született 2 gyermeke. A hosszú évek alatt a házasságuk megromlott és a feleség úgy döntött, hogy elválik. Annak rendje és módja szerint beadta válópert és megbízta a kisváros nagy- és félelmeteshírű válóperes ügyvédjét. A két gyerek közül az egyik…..
Mik azok a retro társasjátékok? Újra divat a retro! Tehát azok a dolgok, amiket a mostani gyerekek szüleik, nagyszüleik használtak a 70-es, 80-as években. Igen, akkor is voltak társasjátékok! Ebben a bejegyzésben a legnépszerűbbekről esik szó. 1,Gazdálkodj okosan!  A szocializmus egyik kedvenc…..
Ha már sikeresen beüzemelted a PLA nyomtatót (a nagyobb értékű, SLA nyomtatóknál külön csapat jön, aki összerakja, beüzemeli: nálunk ilyen a 3Dsystems MJP 2500 Plus) akkor kezdődhet a nyomtatás. Elsőként érdemes a nyomtatóhoz adott SD-kártyán lévő fájlokat kinyomtatni. Ezek a fájlok biztosan fognak…..
Egyre divatosabb a 3d nyomtatás és a kíváncsiság miatt beszereztem egyet. A vásárlás a Ceality3D CR-10 PLA nyomtatóra esett. Több youtube csatornán dicsérik mind a minősége miatt, mind a nyomtatható felülete miatt. A teljes nyomtatható mérete 300*300*400 mm, ami tényleg elég emberes. Maga a…..