Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eda7

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A csirkecomb és csirkeszárny - ami gyakorlatilag a gyerekek csirkecombja - elég gyakori kaja nálunk, mert nagyon egyszerű és gyors, csak fűszer, és mehet be a sütőbe, egy óra múlva kész is. Néha pulykacomb-darabokat is fűszerezek ugyanilyen módon. És hogy ne legyen unalmas,…..
Maja Lili növöget Bkv 2009.08.17 15:10:00
Most különösebb írnivalóm nincs,de azért egy,két dolog történt. Illetve talán egy,ami említésre méltó. Megvolt az első igazi,nagy bkv-n sírdogálás. Szerencsére Anyukámmal voltam. Már akkor elkezdett nyűglődni Maja,amikor a buszmegálló fele tartottunk,azt gondoltam,h majd a…..
Anya! Éhes vagyok! sajtos husi 2009.08.05 16:55:00
Ez a családban lévő gyerekek nagy kedvence, kicsiknek és nagyoknak.A hússzeleteket, ami lehet csírke, pulyka vagy sertés kikloffolom (van, hogy kimarad!!), sózom borsozom, majd bepanírozom, de úgy, hogy liszt, tojás (és reszeltsaj lenne, de ezt leegyszerűsítve már a tepsiben van!).…..
Ezzel a recepttel még azt is le lehet venni a lábáról,aki egyébként nem szereti a zölbabfőzeléket,mint pl én is.Hozzávalók: 1 paradicsom, 1 édespaprika, vegeta, zöldbab, cukor,  liszt, tejfölAz apróra felvágott paprikát kis olajon puhára pároljuk,rá a paradicsomot,…..