Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivantretjak

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit se reprezentatív, de számomra igen hitelesnek tűnő felmérésem szerint ezt a filmet minden férfi szereti. Leginkább apáink és nagyapáink. Meg Quentin Tarantino. Meg aki látta. Az mindenesetre biztos, hogy én még nem láttam ennél vagányabb háborús filmet. Lee Marvin azt…..
ivantretjak 2015.04.27 12:46:04
www.youtube.com/watch?v=_BYZ-3bcU0E
:) Kötelező a témában... (KLaca)
"Igen, lefoglalom Artúr király legendás kardját bevezető, kedvezményes áron, 990,- forintért (+postaköltség)" - kiáltja lmrck boldogan a csütörtöki sötétségbe, mi pedig nem is csodálkozunk a lelkesedésén. ..
ivantretjak 2010.09.16 10:50:50
Nagydajab nem akadt ki azon, hogy bő egy hónapos Black&Decker-vésőgépét máris viheti javíttatni, cserébe mindenki nagyon jófej volt vele: Egy igen ritka, de sikert sikerre halmozó esetet szeretnék veletek megosztani. Ez év februárjában, szükségem lett egy vésőgépre.…..
ivantretjak 2010.06.14 10:57:51
Orsi szerint a Fibernetnél is megindult a fantomtartozások behajtása. Őt és több ismerősét is 2008-as számlatartozásra hivatkozva kapcsoltak le a netről, bár korábban erről nem értesítették őket: Muszáj most írnom Neked gyorsan, hogy mielőbb minél többen olvashassák:…..
ivantretjak 2010.05.27 08:44:41
@yippyupp: Bocs, de tényleg. Korábban nekem is Fiber volt és nem kívánom neked, hogy ki kelljen próbálnod. Ez működik (úgy és olyan sebességgel, ahogy szerződésben vállalták) és fibernet után még olcsó is.
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Nem vitás, hogy a Komjádi-Császár uszoda forint/méter aránya a legmagasabb az országban, hiszen a belépőnkért cserébe általában csak egyet használhatunk a három medencéből. KL példája mutatja, hogy ez még a szerencsésebb helyzet. Neki ugyanis egy rakás bunkóságot kellett…..
ivantretjak 2009.11.18 15:41:24
@Lencsilány: Nem tartom kizártnak, hogy a hatmillió szórólap és reklám mellett elnéztem és nem vettem észre a kiírást, de itt nem is az a fő gond, hogy 1 medence van lezárva, hanem az, hogy az összes medencéből - akkor ott péntek délután - kb 15 méter lett volna használható keresztbe... És persze a hangnem.
ivantretjak 2009.11.19 08:50:41
@Lencsilány: Eladom neked a bérletemet 7500 helyett 4500-ért, ezen az áron 5 alkalommal tudok úszni Szentendrén, tehát mindkettőnknek megéri. :)

englandboy: OK, ha arra járok ismét, benézek oda is!

Mr. Ray: "Akkor ússz mellben is úgy, hogy beteszed a fejed, ilyen egyszerű."

Ez mondjuk jogos. :DD Mindenesetre jobban szeretek fedett usziban úszni ősszel-télen, nehogy megfázzak és ez sem a fő probléma, bementem volna a paraszt kulcsos és a fedetlen medence hallatán is talán, de ennyi pénzért (míg máshol olcsóbban le is van fedve) pár méternyi medencében, kosz, bunkózás, kicsit besokaltam na.
Zsuzsanna a magyar ipart akarta támogatni, ezért a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-nél vette meg a kétlapos asztali villanytűzhelyet. Meg is kapta a méltó büntetését, kár, hogy nem fokossal. A vásárlás a legrosszabb fajta hungarokommunista hangulatban zajlott: nem volt rendes zacskó, az…..
ivantretjak 2009.07.10 10:35:03
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
ivantretjak 2009.07.03 13:43:56
Uhh