Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigi.

10014 bejegyzést írt és 469 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- 14 év - 14 szám - 3 CD - 1 DVD - 4 vinyl - néhány új edit (nem mindig a legszerencsésebb vágásokkal) - 5 új mix - 1 koncertlemez (A Strange Hour) - 1 remek teaser - 1 utolsó kiadvány :(   Ma 14 éve jelent meg a Recoil best of lemeze, a…..
Másfél óra a hőskorból: ma 38 éve Londonban lépett fel a Depeche Mode. A Black Celebration Tour legjobb minőségű videofelvétele itt született:..
Alan Wilder és Paul Kendall autóval érkezik Budapestre, a Diesel Clubhoz 2010-ben, ma 14 éve, miután a Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatt minden repülőjáratot töröltek:  ..
Ma 1 éve ért véget a Memento Mori korai tavaszi észak-amerikai turnészakasza New Yorkban, a Madison Square Gardenben. A koncerten jelen volt a Memento Mori társszerzője, Richard Butler, valamint Chloe Sevigny színésznő is. A Stella Rose & The Dead Language volt a kísérőzenekar. A DM Live Wiki…..
30 éve San Joséban, Costa Ricában lépett fel a Depeche Mode. Ez volt az utolsó előtti fellépés az 1994-es menetelés "Exotic Touros" részén, hiszen májustól már US Summer Tour '94 volt a turné elnevezése - noha az egyszerűség kedvéért (és a hasonló setlist miatt) az egész 1994-es turnét Exotic…..
Emlékezzünk a Freestate című dallal!  ..
Emlékezzünk a zseniális címadó dallal. A világ legjobb kiállása :)..
Ma 25 éve Santiago de Chile-ben volt egy nagyon emlékezetes Depeche Mode fellépés… A BONG magazin 1994 júliusi számában a Depeche Mode azt nyilatkozta, hogy „Ez benne volt a három legjobb koncertünkben ezen a turnén”. Daryl Bamonte még tovább ment: „Santiago Chileben kiváló volt. Talán az volt a…..
Véget ért tehát a Memento Mori Tour! Az együttes 112 koncertet adott Európában és Észak-Amerikában, ami a második leghosszabb turné a Global Spirit Tour után: illetve harmadik, ha a másfél éves Devotional-Exotic-US Summer 94 Tour menetelést egybe számoljuk (időben egybetartoznak). Ezúttal nem…..
Itt a vége! Ezekben a percekben búcsúzik el Kölnben a Depeche Mode a jelenlévő rajongóitól és a Memento Mori Tourtól. A setlistben 4 tippemből 3 bevált (Strangelove, Somebody, Waiting For The Night), és sajnos ismét a My Favourite Stranger-t játszották, pedig elegáns lett volna a turné elején…..
Ma néhány évre elbúcsúzik tőlünk a Depeche Mode! Nagyon bízunk benne, hogy nem a karrierjük utolsó koncertje ez, mindenesetre a Memento Mori Tour ma zárul Kölnben, ahol egymás után harmadszor lépnek fel. Lehet tippelni a ma esti setlistvariációkra - személyes tippem a Speak To…..
30 éve az Exotic Touron Buenos Airesben lépett fel a Depeche Mode, immáron Andy Fletcher helyett Daryl Bamonte-tal a fedélzeten. Ott hagytuk abba, hogy Honoluluban strandolás helyett gyakorolnia kellett Darylnak Andy szintiprogramját. Sao Pauloban debütált aztán, Buenos Airesben már a harmadik…..
Depeche Mode összes Wrong, 2023 2024.04.07 19:00:00
A Wrong két turnén nem működött, a Global Spirit Touron idejekorán ki is került a setlistből: ezek után nem sokan fogadtak volna, hogy halljuk még a dalt Depeche Mode koncerteken. A DM viszont másképp gondolta: a Memento Mori Touron újra műsorra tűzte a dalt, és hajszálpontosan a turné feléig, az…..
A Wrong a Delta Machine Touron nem került a setlistbe, a Global Spirit Tour-on viszont ismét velünk volt az első két turnészakaszban. Új introt kapott a dalt (a Sounds Of The Universe lemezt záró Wrong Reprise-ből), viszont sajnos a koncertverzió lassú hatás megmaradt, viszont ennél súlyosabb bajok…..
Nézzük a Wrong koncertverzióit! Talán kisebb meglepetés, de a Wrong a megjelenése óta mindössze egyetlenegy turnén NEM volt. Ez annak ellenére meglepetés, mersz serintem - noha a korabeli sajtóanyag "új koncertklasszist sejtett" a WRONG-ban - végül a dal nem igazán futotta ki a formáját koncerteken.…..
Következzék most a 15 éves WRONG, "rehearsal"-verzióban, a Depeche Mode történelmének leggazdagabb kiadványáról, a Tour Of The Universe DVD-ről!  ..
Egy újabb Wrong fellépés 15 évvel ezelőttről: ez a BBC 'Later with Jools Holland' műsorának videója.  ..
A tegnap 15 éves Wrong néhány alkalommal bemutatásra került élőben, még a turné előtt. Az egyik ilyen alkalom egy német TV műsor volt, mégpedig az Echo Award 2009 Germany fellépése. Itt debütált élőben a dal:  ..
A Wrong maxi egyik legemlékezetesebb remixe nem az A-oldalashoz készült. Az OH WELL (BLACK LIGHT ODYSSEY DUB) nagyon ott van a szeren! Panaszosabb, édes-búsabb, mégis legalább annyira táncos, mint a sima remix: ez egyébként csak letölthető formátumban, illetve a Sounds Of The Universe iTunes…..