Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigi.

4273 bejegyzést írt és 457 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Budapesten ad hangversenyt az angol Depeche Mode együttes, az utóbbi évek egyik legsikeresebb popzenekara, A Depeche Mode az úgynevezett elektronikus popzene irányzatát képviseli: a szintetizátor kínálta technikai lehetőségeket alkalmazzák. Budapesti koncertjüket a Volán-stadionban, a XV. kerület,…..
Egy kiadvány a hősünktől, a magyar főváros nevével: 7 éve jelent meg Recoiltól az A STRANGE HOUR IN BUDAPEST című Blu-Ray! :)..
Új, Depeche Mode-ról szóló angol nyelvű könyv jelenik meg ősszel, Faith And Devotion címmel. A linken további információk a kiadványról..
10 évvel ezelőtt folytatódott a Tour Of The Universe vesszőfutása: a Bilbao-ban rendezett BBK Fesztiválfellépésen Dave lábában izomszakadás történt, feltételezhetően az I Feel You prezentálása alatt. Dave: "Meghúztam a vádlimat. Ugráltam a színpadon körbe-körbe, és hirtelen azt éreztem, mintha…..
Nézzük az Intruders fanvideóját!..
Még egy videó az Exotic Tour pezsgőmámorba torkolló lezárásából. Itt látható, ahogy Dave a közönség soraiba veti magát, és minden bizonnyal ekkor történt a bordatörés is, bár Dave ebben az 1997-es interjúban bizonytalan, hogy mikor is történt az eset. "Emlékszem például, amikor a turné végeztével…..
Ma 25 éve véget ért egy fejezet: Alan Wilder utoljára lépett színpadra a Depeche Mode tagjaként. Az Exotic Tour végeztével a banda szétszéledt: Martin az alkoholban, Dave a drogokban találta meg a menekülést, Alan pedig jelezte, hogy nem szeretne a banda tagja lenni többé. Ezt az elhatározását…..
Egy gyors ugrás Ohioból Wisconsinba, a Michigan tó partjára, Milwaukee-ba. Íme Alan Wilder utolsó előtti koncertje a Depeche Mode-dal, pont ma 25 évvel ezelőttről!  ..
Ne feledkezzünk meg a másik jubiláló turnénkról sem! A Tour Of The Universe 10 éve Spanyolországban, Carcassone városában járt. Nézzük a hivatalos turnéblog mai bejegyzését: ">>Nézd, az ott egy kastély>> Kastély?!? ahogy a barcelonai Cascassone-ba érkeztünk, földet érés közben…..
És akkor ráfordulunk az utolsó 3 Exotic-Summer US Tour koncertre, 1994-ből. Alan Wilder már csak néhány órát tölt a Depeche Mode-dal egy színpadon... Ma 25 éve tehát Cincinatti-ban indult az utolsó koncerthármas.  ..
Még mindig Detroit, még mindig 1994, még mindig az Exotic Tour végnapjai, és természetesen még mindig Daryl Bamonte: "Megtartottuk a turnézáró party-t. Andy Franks egy órát társalgott egy elbűvölő szőkével, Brandy-val. Senkinek nem volt szíve megmondani neki, hogy Brandy…..
Továbbra is a 25 évvel ezelőtti Exotic Tourra emlékezünk, Alan Wilder utolsó Depeche Mode-fellépéseire. Ezúttal is Daryl Bamonte siet segítségünkre az Exotic Tour Diary egy vicces részével: "Detroit, július 3. Megpróbáltam korán ágyba kerülni tegnap éjjel. Pont a fejemre húztam a párnát, amikor a…..
Ma a régi szép időkre emlékezünk: 30 éve jelent meg az USA-ban a PEOPLE ARE PEOPLE című válogatáslemez, a Sire Records gondozásában. A 9 számos válogatás kissé különös elvek alapján lett összeállítva. A kezdő, vadonatúj People Are People teljesen indokolt, a második Now,…..
Alan Wilder utolsó turnéja a Depeche Mode kötelékében lassan a végéhez ért 25 évvel ezelőtt. Ma Columbusban játszott a zenekar. Erről is van egy teljes koncertfelvételünk:  ..
Az Exotic Tour a célegyeneshez közeledik... ma 25 éve Pittsburgben játszottak a fiúk. Daryl Bamonte: "Martin és én sétálni indultunk és egy hamburgeresnél kötöttünk ki. Egy kicsit furán éreztem magam tegnap, de hirtelen mintha úgy éreztem volna magam, mintha a Száll a Kakukk a…..
Az Exotic Touron Philadelphiában megint kicsit túl lett tolva a bulika. Daryl Bamonte: "Dave most jött haza egy éjszakai klubból és úgy tűnt, hogy kissé remeg. Az történt, hogy a kidobóember nem engedett be egy fószert a klubba, mire az kisétált a dzsipjéhez, kivette a gépfegyverét és szétlőtte az…..
10 éve Párizsban lépett fel a Depeche Mode. Dave Gahan szívesen emlékezett vissza erre a fellépésre, noha a két évvel azutáni kijelentésében volt egy tévedés, természetesen nem itt történt a visszatérése (hanem jópár koncerttel korábban, Lipcsében). "Az egyik…..
Ez volt a legnagyobb meglepetés: THE THINGS YOU SAID a tavalyi VOLT Fesztiválos fellépésről! Eláznánk idén is, ugye? :) (most bezzeg jó idő van :D )  ..
Egy újabb kitűnő összeállítás a tavalyi VOLT Fesztivál-fellépésből. Az elején azok a felhők... :D A videót köszönjük bogarmisa-nak!  ..
A Partyzoo összeállítása az egy évvel ezelőtti soproni koncertről. Before party, koncert, after party :)  ..