Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent J

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6 éve az egyik használt cikk árverési oldalt böngésztem, éjszakába nyúlóan. Érdekel sok minden, így nem csoda, hogy "belebotlottam" egy igen romos állapotú légpuskába. Nézegettem, ismerkedtem vele, noha a márkanevet korábban soha nem hallottam...
Agent J 2017.06.09 06:51:36
Már volt részünk pár napnyi kánikulában és valószínűleg a nyár hátralévő része sem lesz sokkal kíméletesebb. Ilyenkor szinte mindenki vízpart mellé vágyik. Mi most a természetes vizek rajongóinak kedveskedünk pár tippel a forró napokra.  1. Szelidi-tó Hangulatos és varázslatos kis környezet…..
Igazából nehéz eldönteni, mennyire hasznosak a körforgalmak, amit az is jól mutat, hogy miközben az ebből a szempontból a világ élvonalába tartozó britek kezdenek kiábrándulni belőle, az amerikaiak éppen most szeretnek bele. Megmutatunk pár igencsak furcsa példányt. Sanghaj,…..
Párizs korántsem csak az a bohém és mégis nagyon elegáns város, mint aminek mostanában ismerjük: az '50-es, '60-as évek táján ugyanis nem lehetett egyszerű transzneműnek lenni Franciaországban. ..
Agent J 2015.09.05 05:52:51
Forrás az örök és kimeríthetetlen bulvárgenerátor, a Buzzfeed. Az első pár tök unalmas, mindenhol ismételt klisé, viszont ahogy haladunk előre, úgy jönnek a furcsább, még sehol nem hallott cuccok. Gyerünk, úgyse olvastad még sehol, hogy a szex oldja a taknyot a…..
Agent J 2014.09.26 08:31:04
@Michel Djerzinski: mekkora egy ....... vagy, a vígjátékokat pedig tiltsuk be és adjunk helyette dokumentum filmeket (amivel persze semmi baj, mert kell az is) és aztán menjünk könyveket égetni, mert senki ne írjon kitalált, és vicces dolgokat, amikben persze lehetnek valós dolgok. Fikázunk mindenkit és mindent a végtelenségig. Agyatlan idióták.
Jó napot.
Agent J 2014.09.26 08:34:16
@Michel Djerzinski: pff... :D
Azt eddig is tudtuk, hogy egy kihelyezett kormányülés nagyon vicces dolgokat hozhat ki magából, de a mai székesfehérvári talán a legjobb a három éve történők közül. Történt ugyanis, hogy Vezérlő Elnökünk egy szívből jövő, fájdalmas "áuáuáu"-val reagált arra, hogy…..
Agent J 2013.08.20 15:41:28