Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyúl kornél

3 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retorika, érveléstechnika, logika, írásgyakorlat. Ezek a fontos, alapvető készségtárgyak nem szerepelnek a pázmányos joghallgatók kötelező órarendjében. A holokauszttörténet viszont szerepelni fog. Ezután valaki jogász lehet anélkül, hogy szóban vagy írásban értelmesen…..
Köszönöm, hogy megtaláltad ezt az írást, de inkább ezt olvasd el a témában, ahol javítottam a hibákat. Köszi.#Tényleg csak egy kis apróság, de talán figyelmet igényel. Egyre többen osztanak meg linket a Facebook-on, sőt, egyre több cég is ugyanezt csinálja a saját Facebook…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.04.14 09:30:00
Háromórás dokumentumfilmet mutat be a PBS Woody Allenről.Mike Tyson saját magát alakítja a Breaking In egyik epizódjában.A People magazin szerint a legszebb élő embert a planétán Jennifer Lopeznek hívják.Karina Smirnoff így néz ki a Playboy címlapján. Jane Curtin szerint a…..
Gazsi bácsi a TSZ-iroda magasságában kezdte el hallani a zenét. Azt hitte, valahol bekapcsoltak egy rádiót, de a hogy szétnézett, ugyanazokat a csukott ablakokat látta, amelyeket minden nap. Ablakokat, amelyek mögött parasztokból lett Áfész-dolgozók nyugtalan, zsíros álmukat…..
nyúl kornél 2010.08.24 08:54:07
@Török Zsófi: az utóbbi kb. két éveben alig olvastam szépirodalmat, mert a munka. most elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok, remélem ősszel is menni fog.
nyúl kornél 2010.08.19 18:11:44
@Budai Hella: az utolsó mondatban sok az igazság. (mintha a pszichoanalitikus éned mondta volna)

@Mó, a gyalogos: de ez miért ne számítana érdemi kommentnek?

@Görény Jenő: még nem védett, de ha sikerül mindegyikbe beleírnom ...
Zsókáék a senkiföldjén laktak, a Beloiannisz utcán volt a házuk. Egy szép házsor volt ott, hátát a Torfalunak vetve, kényeskedve elfordulva Újvárostól, elkülönülve mindentől, amit parasztosnak gondolt. Ez a házsor nem illett a város szövetébe, már szinte nem is a város volt,…..
nyúl kornél 2010.08.13 11:00:53
@Budai Hella: és totálisan érdektelen :)
nyúl kornél 2010.08.14 15:54:51
@Budai Hella: vagy megrendeled interneten, bejelölöd a bolti átvételt, és úgy biztosan akciós. nem tudom, miért éri meg nekik, de az alexandra és a libri is így csinálja
El tudod képzelni Orbán Viktor mennybemenetelét?  A Kossuth téren izgatottan összeverődik a tömeg, a szpíker tüzeli kétmilliós hallgatóságot, és felkonferálja ŐT. Ám a színpadon, a felsorakozott kormánytagok gyűrűjében nem jelenik meg oly ismerős arca. A tömeg egyre…..
nyúl kornél 2010.08.03 13:57:04
@efes: ilyenkor rájövök, mennyi bepótolni valóm van...

a federico pedig annyira tényleg jó, hogy elgondolkodjak rajta, és ez már a többinél.
Mint tudjuk, az oktatás abba a néhány területbe tartozik, amihez mindenki ért, sőt jobban ért, mint a szakemberek, így vitára dobnám fel Polonyi István oktatáskutató véleményét.   A cikk lényege röviden: Jusson be mindenki a felsőoktatásba, ha másképp nem megy, az…..
Az eredeti Helyszínelők sokáig a CBS zászlóshajójának számított, hiszen már az első évadában 17 millió fölötti átlagnézettséggel nyitott (ezzel 10. volt az év végi összesítésben), és szépen lassan stabilan beállt a 20 milliós szám környékére, amivel az USA első öt…..
A Gmail után immár a Calendarban is megjelent a "Labs" fül. Vagyis kísérleti funkciókkal bővíthetjük saját virtuális naptárunkat. Nagyon hasznosnak tűnik például így elsőre a "Next meeting", mely egyszerűen egy visszaszámláló. De nyilván a következő…..
nyúl kornél 2009.07.15 14:30:49
@ryzsyblog: ilyen létezik. amikor egy levelet olvasol, akkor a more actions/add to tasks létrehoz egy taskot, benne a levélre mutató linkkel, amit a calendarból is meg lehet nyitni

@Dragon Z.: igazad van, sőt ha a gmailben adok hozzá a taskhoz időpontot, az természetesen megjelenik a naptárban is.