Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pimp Tibee

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatért Imi. Csak mondom. Még mindig 17 évesnek néz ki, hiába a dzsordzsmájkülszakáll. Végre eltemetjük Csabát most már, és óriási fejlemény van: Zsófi dolgozik! És hogy a romantikus lelkek is kielégüljenek, Miklós és Nóra közel kerülnek egymáshoz, de egyelőre még nem…..
Lassan felkerül Petire a SzeretlekLinda tetkó és a temetés is elérkezik, végre véget ér az agonizálás a Novák családban, reméljük legalábbis. Az is kiderül, hogy alapvetően nem a gyerekek hülyék, hanem a szülők, hogy nem beszélik át rendesen a történéseket, ezért létezhet…..
Pimp Tibee 2012.02.16 16:50:13
@fran7: dehogynem léteznek kerületek a bk be.A mátyás tér a titokzatos 24. kerületben található egy párhuzamos dimenzióban.
A néhai Moszkva téren néhány hete átszervezték a buszok végállomásait, ami azt eredményezte, hogy a Pető Intézet fele tartó beteg gyerekeknek egy úttal többet kell kommandózniuk:Az alábbi levelet elküldtem a BKV Ügyfélszolgálatára is, természetesen válaszukat is el fogom…..
Futo001 Asus netbookjában valaki gonoszul kicserélte az eredeti merevlemezt, amit ezután a szervizben nem akartak garanciálisan pótolni. A gond csak az, hogy ezt vagy a boltban ahol vette, vagy a korábban más néven futó szervizben tehették:Van egy garanciális Asus 1201N notebookom, amivel…..
Pimp Tibee 2011.02.23 17:31:41
@Gépember: Arrol a hd sentinelről csak, annyit, hogy még tavaly tavasszal azt irta a 250 gigás vinyómra, hogy alig van hátra 20 óra az élettartalmából, érdekes mód azóta is hibátlanul működik.
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
Pimp Tibee 2010.01.23 15:50:42
@Thales99: Áruld már el nekem, hogy a combíno mitől lenne olyan korszerütlen?Mert furcsa mód amikor megérkezett az első pár darab belőle akkor a villamosvezetők üdvözölték, hogy végre normális gépet kapnak.
A szolgálatótváltásnál csak a szolgáltatón belül csomagváltás rejt nagyobb izgalmakat, így volt ez András esetében is. A lejárt szerződés miatt először díjcsomagot akart váltani, majd amikor kiderült hogy lehet, ADSL-ről kábelre próbált. Papírforma szerint minden rendben…..
Pimp Tibee 2010.01.19 18:07:16
@sambalabammbumbumm: a telefon nélküli adsl kb pár ezerrel drágább mintha nem lenne rajta telefon.Én a t-homnál vagyok 2 éve és teljesen meg vagyok vele elégedve mind ár mind sebesség szempontjából
Tréfás válságkezelő megoldást választott az Alien Computers, amikor egy garanciálisan cserélt merevlemezre 5000 forint felárat számolt fel azzal, hogy az eredetileg 27 ezerért vett hibás eszköz mára 18000 forintba kerül. És? Jóhogy nem a forintárfolyamra hivatkoztak, báz: ALIEN…..
GPS szopás sötét éccaka:D 2009.06.21 22:37:00
Na, hazaértem, még jó, hogy a mai koordináta (nem véletlen:) közel van az albérletemhez:) Félig jó volt a ma este, félig nem. Igazából utólag azt mondom, azzal a tudattal, hogy idegenek keresnek, nem jó a sötétben a hátsó kis utcákon sétálgatni, másrészt viszont hamar…..