Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motorosmuki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unalmas, hogy minden motoros találkozón zs-kategóriás rockzenekarok aprítják a borntubívájdot? Végre egy friss hang, újító zene és sosem látott vágóképek: Stifter „Stiffler” Balázs megújította a tematikus tánczenét. Nézzék meg Dombóvár büszkeségét,…..
motorosmuki 2010.04.01 17:45:52
A sebesség oltára Megy az Agusta! 2009.11.03 18:23:00
Nem az idei, hanem még a tavalyi imolai börzén MV Agusta-tulajdonos lettem. Ez, mint mindannyian tudjuk, Agostini óta a legmagasabb szintje a motortulajdonlásnak. Szétvetett a büszkeség, ezért még azon a börzén gyorsan vettem is magamnak egy agustás pólót és egy agustás kitűzőt.…..
motorosmuki 2009.11.05 11:20:18
Jó hírt hoztunk azoknak, akik szomorúan csóválják a fejüket és mantraként morzsolják: „bezzeg a régi gépekben még volt anyag”. Ezek az idők visszatértek: a piac igénye alapján egyre többen foglalkoznak régi motorok blokkjainak vagy egészének az…..
Januárban kiszivárogtak a szabadalmi bejegyzéshez mellékelt tervrajzok, most felbukkant a régóta várt CB1100F végleges változatának fotója. Jövőre végre megérkezik a Honda régen várt retro motorja; az első éven feltehetőleg csak a japán piacra vezetik be, ha ott sikeres lesz,…..
A laguna secai versenyhétvégén leplezték le a Ducati 848 speciális kiadását. A limitált széria nem sokban különbözik az alapváltozattól: az idomok alatt ugyanaz a 134 lóerős L2-es blokk dolgozik. Maximális teljesítményét 10000-es percenkénti fordulaton adja le, míg 96 Nm…..
A beépített napszemüveget ritkán használomKét dologért vettem meg négy éve. Az egyik, hogy a C2 állítólag csendes; mondták emberek is, meg maga a Schuberth deklarál a honlapján 86,5 decibel szélzajt 100-as tempónál, szélvédő nélküli motoron, ami nagyon jó. A másik selling…..
A Bimota elhivatott műhely: évtizedek óta küzdenek a csőd fenyegető veszélyével, mégis majd' minden évben bemutatnak egy újabb motort. Szinte mindig más cégek gépeit teszik még tökéletesebbé. Hitvallásuk, hogy minden gyári motornál van jobb – ezt mindig sikerült…..