Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giovi

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mivel múlt hétvégén a BMW meghívására részt vettünk a brünni Superbike VB fordulón, már az induláskor sejtettük, hogy hazafelé jövet lesz valami meglepetés a táskánkban a nyájas totalbike olvasók számára. Az Alpha Racing csapat a BMW partnereként indítja versenyzőjét a…..
Vajon van az olvasóink között egyáltalán olyan, aki nem legózott/legózik? És a legós múlttal/jelennel bírók közül ki nem álmodozott róla, mennyire jó lenne, ha az aktuális járgánya rendesen mozogna, menne előre-hátra, jobbra-balra? Ráadásul mindezt távirányítással? Nos,…..
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
Némelyik megállapítás következik egy előzőből, tehát a marhaságok néha láncolatot alkotnak. Érdemes összefüggéseikben nézni a dolgokat.Baromsági szintjelző (növekvő sorrendben):HahaKis baromságMúúElhúzza az ekét is A Waldorf-iskolát sérült gyerekeknek,…..
giovi 2010.03.12 20:28:41
@waldorfsuli.hu: Örülök, hogy olvasod a blogot, és köszi a linkelést. A sulit hadd tartsam titokban ;-)
giovi 2010.04.14 21:50:44
@Mayna: Kedves Mayna!
Kommentálj nyugodtan, azért van. Utóbbi időben nem írtam be, de nemsokára folytatom a bejegyzéseket.

Kérdésedre:
Mármint kik keverték össze? Akik a Waldorfról gondolják ezt? Előfordulhat, ám a tapasztalatom az, hogy nem. A Waldorfról szokták mondani, némi pejoratív éllel (="onnan nem kifejezetten normális gyerekek mennek tovább"), és el van intézve. Nem ám tájékozódnak, á! Tényként kezelik. Sajnos.
Tudomásom szerint a Montessori sem kifejezetten a szellemi sérült gyerekek nevelése céljából jött létre, de erről keveset tudok.
"A Waldorf-tanár az mind agymosott." -  ...(Az hát, és fogkefével még masszírozza is lefekvés előtt.) Az idézőjeles tételmondatot egy görög katolikus pap ejtette ki. Ő ezt azért tudja ilyen jól, mert sem Waldorf-iskolában nem járt még, sem Waldorf-tanárt nem ismer.…..
 Üdvözöllek, Kedves Olvasó! „Kiugrott” Waldorf-tanár vagyok, aki nem a Waldorf-iskolának fordított hátat, csupán az élet más területén igyekszik megvetni a lábát. Waldorf-intézményről (óvoda vagy iskola) már sokan hallottak, és az országban egyre több…..
Blog.hu Sablonok Imprezz 2009.09.09 20:20:00
Elsőre talán meghökkentő, de pont ezért jó: megragadja a tekintet, és nem is ereszti egy darabig legújabb sablonunk, az Imprezz, ami egyszerre idézi fel a századelő konstruktivista és propagandisztikus hagyományait (Bauhaus, ha úgy jobban rémlik valakinek). A sötét háttér segít…..
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Miről is szólhatna másról, mint a raliról? Bevallom, unottan kattintottam rá a Maybe által átküldött linkre, mivel szinte naponta találkozom a ezalegjobb, tutikirály-klipekkel. Aztán beúsztak az első vágóképek és végig kellett néznem. Tökéletes összhang a zene és a kép…..
giovi 2009.06.27 22:25:32