Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öngyújtó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most délelőtt történt ez a nagyon érdekes eset, hogy az AOSZ moderátora bejelölt a facebook-on és a jelölés mellé küldött egy email-t is, hogy azért jelölt be, hogy később rajonghassak az AOSZ-ért a facebook-on.Én vissza válaszoltam, hogy én egy autizmussal élő ember vagyok,…..
És most arról a bizonyos táncóráról, és az összes többiről. A néptáncoktatást én magam is kezdeményeztem, és egyike voltam a legelkötelezettebb híveinek, nagyon örültem, hogy ehhez a tanítónénik profinak mondott tanárt találtak. Azért szorgalmaztam, mert ha rajtam múlna az…..
aba Vajon hogy van ez? 2010.04.04 10:14:00
Zavarban vagyok. Nemrég Boribont nézegettünk, kértem Lilit, hogy mutogasson, hogy mi micsoda. Mutogatott ő, de nem mindig jó helyre, és volt, hogy mellé, vagy csak a mutogatás öröméért, inkább fogdosta a könyvet. Eszembe jutott, hogy bőven nem volt még 2 éves, és megtudta mutatni…..
aba Beugrott 2010.03.31 09:22:20
Ma kialudtam magam és egy még egy dolog eszembe jutott. Az egyik vizsgáló említette, hogy Lili megcsinálta az első alkalommal a formatáblás feladatot, 6-ból 4-et helyesen oldott meg. Ekkor már a másik vizsgáló nem volt jelen. Azóta erről nem esett egy árva szó sem. Lehet, hogy ez…..
Kergefirka kergezerge-emlékeztető 2009.10.19 22:43:00
Höhö, valamelyik kergezerge nem emlékszik, hogy a jutyúbon ő már csak kergetett zerge lehet, és harmadjára kér jelszóemlékeztetőt. Én meg csak nyihogok itt. Jó gyakori név lett ez is, csak aztán nehogy legközelebb Vinetú kishúgát kereszteljék Lákátos Kergezergére. Mondjuk…..
öngyújtó 2009.10.21 20:38:38
@Skar / kergezerge: őőőő...izé :D
öngyújtó 2009.10.21 21:06:31
@Skar / kergezerge: irgalom a feledékeny tappancsállatnak, véletlen a két reg, komolyan!
Az újdonságok az, hogy nagyon bújos lett. Ez alapvetően jó, de van egy szorongásos része is, mintha félne ilyenkor, és belénk kapaszkodik, nem tudom, hogy mitől is fél. Gyöngyi azt mondta, hogy valami korábbi félelmetes dologra emlékezteti a félelemteli helyzet. Jó lenne rájönni,…..
Asztrológia Asztrológus csajozik 2008.10.21 15:47:00
Mondom én mindig, hogy a modern asztrológia iránt csupa defektes alak érdeklődik. Meg azt is, hogy olvassatok Vastagbőrt:http://vastagbor.blog.hu/2008/10/21/csajozz_kreativanErről a csókáról már hallottam vagy három éve, egy ismerősöm kérdezte rögtön, amint megtudta, hogy…..