Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kzsolt

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszéljünk mégis Én marha 2020.07.02 09:48:32
Én marha. Én hülye. A Magyar Postával kezdtem. Történt ugyanis, hogy elhunyt valaki, akinek a családja felé nem lenne illendő csak úgy odavetni valamit a Facebookon, ezért a hagyományos gyásztáviratot részesítettük előnyben. Hogyan ad fel az ember táviratot? Elmegy a postára. Ez a jelen esetben…..
Kzsolt 2020.07.03 13:05:00
Korábban már írtam az európai raktárból történő rendelésről, melynek előnye, hogy gyorsan megkapjuk a terméket és nem kell további vámot és áfát fizetnünk. Egyetlen hátránya, hogy a legtöbb termék nem érhető el így. Eddig nagy értékű termékek esetében nem volt érdemes kintről rendelni, mert az…..
Az, hogy a Mobilbirodalom olyan stílusban levelezik ügyfeleivel, mint más a haverjaival, szórakoztatóan furcsa csak, mert elsősorban mégiscsak mobilértékesítés és szervizelés az ő munkájuk, de hogy utóbbit se végezzék el rendesen, azért az elég gáz. Kedves…..
Három év kihagyás után indul újra az 1 perc és nyersz! című  vetélkedő az RTL Klubon, amit Sebestyén Balázs vezet majd, de kapott egy másik vetélkedőt is, ami Gyertek át szombat este!  címre hallgat. Utóbbi egy új vetélkedő, ami most először lesz látható az RTL-en, ennek…..
Kzsolt 2015.08.24 19:35:40
Oké, nem az eszükért szeretjük az összeköltözős reality műsorok szereplőit, hanem pont azokért a beszélgetésekért (is), mint például ez itt, amiben Éden Naomi, a villa önjelölt méhkirálynője, és Éden Nóri, a csaj, akinek az ivararány szó legalább olyan idegen, mint az…..
Kzsolt 2015.03.05 07:10:29
Két kamera, egy lakás, két ember és ennyi. Lovász László Lakástalkshow-jára akkor kaptam rá, amikor felhívott, hogy nem mennék el beszélgetni vele? Mondom, oké, megyek, de biztos, hogy én kellek oda? Mondta, ja, ilyen is kell. Megnéztem pár műsort, a tankcsapdás Lukács Lacival…..
Kzsolt 2015.01.24 08:07:45
T. Jánosnét teljesen feldúlta tálca nélkül érkező fürdőkabinja, a feszítő indulat pedig egy igazi drámai monológot eredményezett. T. Jánosné állapota tök érthető. Ha a Mall.hu egy sablonszöveg helyett olyan szép, egyértelmű infókkal árulná az E129C-t, mint mondjuk…..
Szent Kristóf és az AAA ezúttal Pétert hagyta cserben. A legbrutálabb rész még nincs is kifejtve rendesen: a biztosítónál derült ki, hogy az eladás előtt egy hónappal a cég kivonatta a forgaglomból a járművet, amit nem tartott annyira fontos infónak, hogy megossza a vevővel. És…..
Levélírónk nem írja, hogy a telefonja vízben/sörben/Balatonban is landolt, a márkaszerviz mégis oxidációra hivatkozva vonta meg a garanciát a készülékre. A Cordon nevére keresve több fórumban is hasonló ügyekre panaszkodnak. Ezek jogosságát persze innen nem lehet eldönteni,…..
Ahhoz, hogy valaki önként összezárassa magát tök ismeretlen alakokkal, akik elől legfeljebb egy picsányi udvarra vagy szaunába menekülhessen el, és bevállalja azt, hogy a kamerák és rajtuk keresztül a nézők minden lépését nyomon kövessék, kell egyfajta perverzió, de olyan…..
Kzsolt 2014.11.14 20:49:55
@Micellás Zsizell:
Meg Film+2, Muzsika Tv, Sorozat+

Hamarosan műholdasoknak is.
A fővárosban élők számára talán már nem is számít meglepőnek az a hír, hogy a hármas metró valamelyik megállójában felszáll a füst. Ezen érthető okokból már napirenden van a hármas metró felújítása. A Fővárosi Közgyűlés augusztus 25-i döntése értelmében remélhetőleg meg fog kezdődni a több ütemű,…..
Kzsolt 2014.10.24 14:19:52
@eszim:
Ugyanez igaz a 2-es állomásaira is. Gyalázat ahogy kinéz. Vastagon áll kosz mindenen.
Az a f*szfejű, aki kitalálta, hogy fehér legyen... vele takaríttatnám az állomásokat.
Korábban még csak egy kiszivárgott béta programról adtunk hírt, aztán bejelentettek egy külön Samsungosoknak tálalt bétát is, most pedig... A Nokia immár hivatalosan elérhetővé tette valamennyi (legalább 4.0!) androidos eszköz számára a térképalkalmazásának béta…..
Kzsolt 2014.10.23 13:15:40
Orangeways-üggyel tele a padlás meg most már az Index is, de még így is számos nóvumot tartalmaz Simon levele, mert vele ezúttal nem ám olyan kis nüanszok történtek, hogy nem jött a busz vagy otthagyta őket, itt rendes, orditozós utasgyalázás zajlott. De már csak azért megérte…..
A mai Blikk online egyik vezető anyaga, miszerint a korábban felmerült pletyka, mármint az, hogy Stohl Andrást az RTL egyik egykori arcát a TV2 szerette volna leigazolni, igaz, sőt, konkrét számokról is írnak a cikkben: tízmilliós gázsira mondott nemet a színész. Már ha igaz a…..
Kzsolt 2014.06.02 10:57:50
Jó, persze azért voltak ennél nagyobb malőrök is az építőipar történetében - teszem azt a Marx téri híd össze érni nem akaró két vége -, de azért megmosolyogtató az is, amit SzM küldött. Mint írja: A minap jártam szüleim környékén, és egy érdekes kompozícióra…..
Fotó: Leo Setä - Flickr Legalábbis a TimeOut New York posztja szerint, ha a Big Apple-ben valaki ilyesmit mondana, akkor tuti, hogy nem odavalósi. A teljes gyűjtemény egy töredékét kimazsoláztam, nem az eredeti sorrendben: 1. Ahhoz a pasashoz  – itt a metrószerelvényben, aki…..
  7. Kastélyszállónak árulják, pedig malom volt Az egyik helyiségben szépen ki is vannak állítva a szerkezetek. Ilyenkor mindig eszembe jut, hány mai ipari épületet árulnak majd luxus kecónak száz év múlva? (Még több eladó kastély itt, még több eladó malom pedig…..
Miközben a legnagyobb eladó lakóingatlanok (mondjuk a legszebb piacon található magyar kastélyok) listáját évről évre, szinte változtatás nélkül kiposztolhatjuk, a legkisebb lakásoké folyamatosan pörög. Olyannyira, hogy egy ilyen posztot szinte napokra előre sem lehet…..
Aszongya a mai Bors, hogy  A hazai televíziózásban, de még világviszonylatban is ritka az, amire az RTL ezen a héten készül. Felvételről adja a Csillag születik helyett indított Szombat esti lázat. Naszóval az a ritka, hogy egy műsort előre felvesznek, majd később tolnak…..
Kzsolt 2014.04.04 20:10:04
@Yooha:

Bakker... pedig már-már elindultam Gödöllőre :D
Namármost. A House of Cards (Kártyavár) az egyik legjobb dolog, ami a sorozatvilággal történhetett - legalább olyan kiváló politikai sorozat, mint az Elnök emberei volt, csak hiányzik belőle Aaron Sorkin mindent átható optimizmusa és liberalizmusa. Ez egy olyan sorozat, ami pont…..
Kzsolt 2014.03.14 12:25:42
Pedig azt hittem, annyi minden történt a politika és a közélet határmezsgyéjén az elmúlt négy évben, hogy legfeljebb már csak összevonom a szemöldököm a minden napra jutó kisebb-nagyobb botrányra hajazó történések fölött. Ehhez képest a megrökönyödés igencsak…..
Január 24-től ismét nézhető a DigiTv digitális kábel és műholdas platformjain a Viacom portfóliójába tartozó két magyar nyelvű zenetévé (már amennyire az MTV az), az MTV és a VIVA. Ezzel a Viacom már négy adóval lesz jelen a Diginél, övék ugye a Nickelodeon és a Comedy…..
Kzsolt 2014.01.29 17:18:27
Két év után távozik Ullmann Mónika a TV2 sorozatából, így kissé megviselte az elválás. Az Aktív tudósítása szerint Ullmann sírva búcsúzott a stábtagoktól, hiszen annyira a szívéhez nőttek a kollégái. Már régóta lehetett tudni, hogy Ullmann Mónikát kiírják majd a…..
Kzsolt 2014.01.23 11:07:30
@netrion:

Vagy simán álmodnak mondjuk 50 részt :D
Budapest Bringaút lesz Budapest felett? (blikk - kép/cím) Tarlós nem zárja ki, hogy nem ő lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje (hvg) Évek óta várja a sorsát a halálra ítélt aluljáró Budán (444) Máshol Ijesztő képek elhagyott börtönökből (io9) A szegedi…..
Dj QuIcKsiLvEr próbavásárlással állapította meg, hogy több napra kitolódott a frissen sült pénsütemények élettartama: Kedves párommal az árpád hídi aluljáróban a "fánkosnál" (1es vill buda irányába feljárat előtt közvetlen) vásároltunk jóhiszeműen 2 elképesztően…..