Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorompó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árokásó Top100 Bolgár György 2008.07.10 16:03:00
Jártassága a földmunkák terén nem lehet kérdéses, úgy baszik, mint egy cölöpverő. Az ember hajlamos azt hinni, még a legelvetemültebb árokásóba is szorult némi tehetség, nem lehet hogy csak izmos és pajkosan kalandozó nyelvének köszönhette karrierjét. Amikor azonban…..
A technokraták és mechanikusok ugyanis örökölték a haladó balosok nézetét, miszerint ami magától jön létre, az biztosan nem jó. Ha esetleg máshol mégis jó, azt ide kell hozni. Jóllehet, mint arra számos gondolkodó rámutatott, importtal, tervezéssel és technokráciával ezeket…..
sorompó 2009.10.13 21:05:11
@Lord_Valdez: Ez a feltámasztás egy kicsit pontatlan, szerintem csak keresni és megtalálni akarják a megszakított magyar (közép-európai) hagyományt, valamint hagyni, hogy hasson rájuk. A balos dolog szerintem inkább a "haragban a történelemmel" attitűd (ami természetesen részhalmaza a "haragban a világban"-nak).
@Avatar: Ez egy zseniális komment volt, valóban semmi sem alakult spontán. A piacot például kik találták ki és terjesztették el? Vagy az örökösödést? Esetleg az iskolát?
Ajánlom a 3. kommentemben belinkelt videókat, Foucault szimpi lesz, míg én a hajamat téptem.
  Ha Gyárfás Tamásnak az emberség hiánya fáj a legjobban, s egy Klicskó-allegóriával válaszol Nagy N. Péter bojkottos sóhajtására, arra öregecskedő, ellustult Cicusunk is felkapja fejét és szolgálatba helyezi magát. Íme, az elégikus Napkelte-sirató a NolTV-től:…..
A Commentary, a Wall Street Journal, a Weekly Standard és a Washington Post emlékeznek...
sorompó 2009.09.19 13:20:19
Konzervatórium Táltos-e vagy? 2009.09.04 16:14:00
Megtiltotta a plébánosoknak a kalocsa-kecskeméti érsek, Bábel Balázs, hogy liturgikus szolgálatot lássanak el a Magyarok Országos Gyűlésén – írta a Heti Válasz. Tiltakozása miatt az eredetileg Hétboldogasszony Kápolnának elnevezni tervezett építmény nevét…..
sorompó 2009.09.04 23:21:33
@igazitrebitsch:
www.dailymotion.com/video/x8ids0_kovacs-magyar-andras-matyas-kiraly 14:45
Van pár vicces rész egyébként, de nincs csúcsformában kedves főtáltosunk.
Békés tüntetés Dunaszerdahelyen a szlovákiai nyelvtörvény ellen... Békés, majálishangulatot hozó derű jellemezte a szlovákiai magyarok tiltakozó nagygyűlését kedd délután. A szlovák rendőri brutalitásról elhíresült dunaszerdahelyi stadionban magyar zászlók lengtek, a…..
A magyarok nem építettek világbirodalmat, és a magyar állam területe ma csak harmadnyi töredéke a történelmi országnak. Még sincs okunk az elégedetlenségre, ha sorsunkat a térség más országaival, vagy akárcsak a rokon népek történelmével vetjük össze. Őseink előtt népek…..
Ugyan tudjuk, hogy a vizslató tekintetek figyelmét a szarukeretes szemüvegek mögött semmi se kerülheti el, hogy a gyűrött és izzadt homlokredők fáradhatatlanul dolgozó elmét takarnak, és elhisszük a hatalmas és irtózatos felkészültséget is. Most azonban próbálkozzunk valami…..
Árokásó Top100 Gerő András 2008.07.08 15:09:00
Jellemzés: Hivatásos antiszemitizmus szakértő, onnan is az ördögöt látja előbújni, ahonnan mások az angyalt. Friderikusz Sándor nagy kedvence, aki minden héten tetemre hívta a FIDESZ-t (hát nem ők vannak kormányon?), és még Sólyom Lászlót sem átallotta beszari alaknak nevezni,…..
sorompó 2009.06.25 03:45:12
Árokásó Top100 Kornis Mihály 2008.07.12 14:25:00
Kornis Mihály íróról sok mindent lehet tudni. Amit ő maga tart fontosnak elmondani saját magáról, az ott van a honlapján, amit pedig valami oknál fogva nem (vagy kevésbé) tart fontosnak közölni olvasóival, az némi guglizással könnyen megtalálható. K. gyakran idézett pièce de…..
sorompó 2009.06.25 03:08:28
versek.blogter.hu/105023/kornis_mihaly_jozsef
Annyira hihetetlen, hogy ugyanaz írta...