Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shitting Bull

0 bejegyzést írt és 453 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NL meglepődve tapasztalta, hogy este 9 óra után nem lehet tömegközlekedéssel elhagyni Budapestet: Az alábbi eset 2010. május 10-én esett meg velünk. Barátnőm és édesanyja Pestre utazott egy délutáni orvosi vizsgálatra, ám a helyszínen hamar kiderült, hogy várni kell - mégpedig…..
"Kolléganőm, Viki találta ezt a bűbáj csöppséget ma, (február 21-én) a 3-as villamoson. A sporttáskába befért még egy kikaparással azonosíthatatlanná tett oltási könyv (!), egy csont, meg egy játék. Már van új gazdája, de nem értjük a régit: ilyen cukit hogy rakhatott…..
A magyar nyelv és népi kultúránk számtalan, roppant találó közmondással bizonyítja, hogy őseink megfigyelőképessége semmivel sem maradt le az erős nemzetközi versenyben. Ezek jó része nem csak a civil életben, hanem a hadsereg mindennapjaiban is megállja a helyét.…..
Sziasztok!Csak nemrég találtam rá az oldalra, nem tudom volt-e már hasonló történet, mint az enyém, de mindenképp szerettem volna elmesélni nagyobb nyilvánosság előtt az engem ért megaláztatásokat.Pályakezdő, 23 éves lány vagyok, szociális munkásként végeztem a Pécsi…..
Shitting Bull 2009.10.06 09:59:23
@bugkiller: kérdezd dr. Mengelét! Emlékeztetsz rá...
Shitting Bull 2009.10.06 09:59:58
@phaidros: ne fogalmazz ilyen bonyolultan! Nem biztos, hogy megérti! ;)
Shitting Bull 2009.10.08 10:33:23
@Kangörény_: saját tapsztalat, plusz egy szavahihető ismerőstől származó info következik.
Pár napja meccs volt az UTE pályán. Volt szerencsém pár megállót együtt utazni a tisztelt szurkoló csürhe néhány tagjával. Ezalatt a pár megálló alatt kissé szétverték a villamos belsejét. Egy darab cigány nem volt köztük. Utóbb ismerős mesélte, hogy már a meccs előtt is végimentek egy újpesti utcán és megrongáltak néhány autót stb.
Ergo az összes fehérember mocskos tetű, aki csak rongálni tud. Igaz, kisköcsög?
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
Shitting Bull 2009.10.07 08:59:04
@Quentin, Montargis-ból: a megállóban.
Shitting Bull 2009.10.07 09:22:01
@Quentin, Montargis-ból: , @igazi hős:

Nem olvastam végig a történetet, csak "finoman" próbálom nevelgetni a jónépet, hogy kerékpáros a kerékpárúton, gyalogos a járdán közlekedjen és ne keveredjenek közlekedés közben.
A poszt írója meg ha jól értem, végig az északi járdán futott, ezen akadtam ki.
Hogy esetleg a biciklis is barom volt... nos azon sem tudnék meglepődni. :(((
Shitting Bull 2009.10.07 10:47:26
@KuKori: no ezt mindeddig nem sikerült ilyen szépen megfogalmaznom, de valóban ez a lényeg. :(
Azt hittem, hogy hoax a "Kuti Erika r. szds.bűnmegelőzési főelőadó Kiskőrös Rk." aláírással az éterben kerengő, továbbküldésre buzdító levél, de azért feltárcsáztam a kiskőrösi rendőrkapitányságot, mire kiderült, hogy a mail abszolúte valódi, a szerző…..
Greyhound blog Megfélemlítve 2009.10.06 11:44:00
Nem vagyok egy félős típus. Pláne, ha tüntetésről van szó: az elmúlt, lassan 3 év során többször is volt már alkalmam közelről érezni a könnygáz maró illatát, a hátam mögül, fölöttem elsuhanó molotov-koktél melegét és a bőrömön szétloccsanó tojás enyhe ütését…..
Nem nagyon macerálták a rendőrök eddig a járdán kerékpározókat, a többség nem is tudja, hogy lehet-e a gyalogosok között kerekezni, vagy sem. A tisztázatlan helyzet részben a fővárosi vezetésnek is köszönhető, hiszen a budapesti kerékpárutak jelentős része a járda…..
Shitting Bull 2009.10.06 09:54:49
@MoxNox: ezzel csak az a gond, hogy valaki "megmagyarázza". Ugyanis azt a KRESZ-nek egyértelműen tartalmaznia kellene, hogy mitől válik egy úttest kerékpározásra alkalmatlanná. Márpedig ez nincs definiálva, akárhogy forgatjuk.
Pl. kedvenc vesszőparipám a kerékpárral behajtani tilos tábla. Ez, ha logikusan gondolkodik az ember, alkalmatlanná teszi az úttestet a kerékpározásra, tehát elméletileg szabad a járdán. Gyakorlatilag meg az a hivatalos állásfoglalás az ORFK részéről, hogy ott a járdán is tilos. Miért? Mi értelme így? Főleg, ha azt nézzük, hogy ahol földutak vannak, ott többnyire a járda annyira szűk, hogy eleve kizárja a biciklizés lehetőségét.
Shitting Bull 2009.10.06 14:22:25
@kpetya: felfogtam, csak logikátlannak tartom.
Shitting Bull 2009.10.06 14:23:26
@lápi lidérc: jobb lenne te még méretesebb seggfej, ha körülnéznél ott, mielőtt baromságokat írsz! :DDD
Budapest Száksz Napirokkant 2009.10.05 14:51:00
Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Teljesen egyértelműen beazonosítható kategória. Németországból roncsautóként importált fostaliga, ami kétszer annyit ér telitankolva. A gazdája egyébként durván 170 centis, az esetek nagy részében kapucnis melegítőben jár, a nője előtt…..
Shitting Bull 2009.10.06 09:41:58
@kispista2: azért te kretén seggfej, mert a képen látható autó szabályosan parkol, a fölé írt fröcsögés meg semmi más, csak az irigységből eredő színtiszta gyűlölködés.
Shitting Bull 2009.10.06 09:42:47
@wagabound: szerintem ez a szilly másodnikkje... :D
Shitting Bull 2009.10.06 10:14:15
@halva: úgy őszintén, te látod ezen a képen, hogy tilosban parkolna?
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
Shitting Bull 2009.10.06 08:07:26
@Real_Infidel: hát kisfiam, te is megérettél rá, hogy a Dunába lőjenek... bár az is igaz, hogy a magadfajta mocsokkal kár szennyezni a folyókat.
Shitting Bull 2009.10.06 08:10:34
@espadazo: nem olvastam végig, mert az első pár sor után nyilvánvaló volt, hogy nem teljesen így történtek a dolgok, de... hmmm... szóval szerintem mindössze annyi van a háttérben, hogy a beküldő kissé megszépítette a saját szerepüket a történetben.
Shitting Bull 2009.10.06 08:38:20
@caymanos: sajnos lehet, hogy valóban az. Mit vársz egy román idegenvezetőtől? :D
Egyik olvasónk szerint botrányos, ahogy a Magyar Posta megkárosítja ügyfeleit. A posta maga is pénzügyi szolgáltató ennek ellenére külön díjat számít fel a bankkártyás fizetések esetén.„A postán nem lehet ingyen a bankkártyával fizetni, ez annyit jelent, hogy amennyiben…..
Shitting Bull 2009.10.05 17:45:58
Pár hónapja tőlem 1200 v. 1500Ft-ot vontak le egy húsz-harmincezres befizetés miatt. Ennyit a 250Ft-ról.

@kispista2: te tényleg egy ritka nagy barom lehetsz... (ezt igen sok, tőled olvasott hozzászólásból szűrtem le, csak ez tette fel a pontot az i-re)
Ki nézi ATM-nek a postást? Ha fizetek vele, akkor azt elvileg úgy is kéne kezelni, nem pedig készpénzfelvétként, ahogyan a posta teszi...
Shitting Bull 2009.10.05 20:18:56
@kispista2: mondd te seggarcú! Te úgy mész be minden boltba, hogy előtte végigolvasod az összes kondíciós listákat? Vagy csak egyszerűen kitört belőled az ostoba barom már megint? :D
"Három budapesti kerületben tervez mobilház-lakóparkot létrehozni a Magyarmobilház.hu Kft., amely hirdetéseiben a panellakások helyett ajánlja ezt a megoldást." - írj a Napi Gazdaságra hivatkozva az mfor.hu. Lendüljünk túl azon az apróságon, hogy az Opten cégtárában nem szerepel…..
Amikor meghallottam, hogy az SG-1 és az Atlantis után egy újabb spinoff-fal folytatódik a Csillagkapu-franchise, csak legyintettem egyet, mert bármennyire is jó volt az Atlantis, tulajdonképpen ugyanazt nyújtotta, mint a nagy előd: más helyszínen és más főellenséggel, de alapvetően a…..
Shitting Bull 2009.10.05 13:41:26
@sixx: sajnálni lehet, de nem ő az egyetlen. Pl. én sem bírtam tíz percnél tovább, amikor az óriási beharangozás után belenéztem.
Igaz, a SG1-et is csak úgy a sorozat közepéig bírtam. Addig is csak azért, mert nem kezdtem olyan marhaságokon gondolkodni, hogy pl. egy óegyiptomi származású kolónia tagjai miért tudnak oly jól angolul. :)
Meg azon, hogy a Földet szépen benépesítettük, de a többi bolygókon csak egy-egy kis faluravaló közösség tengeti életét évezredes múlttal a háta mögött, még mindig a sivatagi arabok életszínvonalán. :)
tvblog A TV2 leváltja celebeit 2009.10.04 20:29:12
Feltehetnék a költői kérdést, miszerint a TV2 unta meg a Celebműszak visszafogott eredményeit (vö. "sikertelenségét") vagy pedig egész egyszerűen elfogytak a leforgatott részek és az őszi programtervben, eredeti koncepció szerint most más műsor érkezik hétköznap…..
Shitting Bull 2009.10.05 02:52:29
@Ronald: hogy vigasztaljalak, vagyunk így egy páran... most is megy a tévé, de csak azért, mert a rádióhoz nincs távirányító és nem akarok süket csöndben lenni. A korábban emlegetett House-t szerettem, de az előző évadból alig láttam valamit, az újból meg kb. kétszer tíz percet. Egyszerűen nem adnak rá okot, hogy nézzem.
... a fotosopp, és a myspacepicsa nézés, hiszen elég könnyen megvezeti az embert egy direkt jól lekapott randaság fotója. Kedvencem a lent látható fogas baba, szerintem neki nem nagyon szabad vicceset mesélni, mert elég komoly sokkot okozhat a látvány...
  Sokan kérdezik tőlem, hogy ha nem szokványos piercinget szeretnének akkor inkább microdermalt, vagy felszíni piercinget ajánlok. Ez természetesen az adott testrésztől függ, így van ahol kimondottan előnyös a microdermal, van ahol megteszi a hagyományos…..
Shitting Bull 2009.10.03 06:28:37
@zagyvai:
Két sas ül a szikla szélén. Odamegy hozzájuk a róka:
- Mit csináltok sasok?
- Lazulunk!
- Csatlakozhatnék én is?
- Hát persze!
Kis idő elteltével a sasok levetik maguka a mélybe, a róka is ugrik utánuk. Megszólal az egyik sas:
- Mondd róka, tudsz te repülni?
- Nem!
- Hűűűűű, de lazaaaa!

----------------------
Egyébként sohasem fogom megérteni azokat a szép testű, fiatal csajokat, akik elcsúfítják magukat ezekkel a szörnyűségekkel. :(
Miért jó, ha a pasi/barátnő/kutyus/paci nyelve folyton elakad ezekben a higiénikusnak nem nevezhető pöckökben?
Shitting Bull 2009.10.03 21:24:56
@zagyvai: ???????????
Te komolyan nem érted, miről beszélek? :D
"Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar végét, hanem arról, hogy megtanuljunk táncolni az esőben." Lucky Diamond Rich Lucky Diamond Rich sokaknak ismerős lehet, hiszen aki egy kicsit is érdeklődik a tetoválások, illetve a keményebb testmódosítások iránt biztosan…..
8ker A nép zacija 2009.10.02 18:02:00
Vagyis a Verseny utcai piac. Ráadásul nem is a Verseny utcában van, hanem a Dózsa György út 3. alatt. Ez jelenleg a város egyetlen bolhapiaca - ha nem számoljuk az Ecseri piacot, ami a Nagykőrösi úton van, elég messze, nem is kifejezetten bolhapiac -  és az megy oda csak, aki…..
Shitting Bull 2009.10.03 06:34:19
@Lesley: kínait? Ja! Lásd Béke út-Fáy utca sarok! Pedig az állítólag a legjobb volt a kínai piacok közt. A telek azóta is üresen áll.
  A Nemzetközi Öszefüggéskutató Intézet (International Correlation Resource Center (ICRC)) Ázsia Központja egyévi hosszas elemzőmunka után hozta nyilvánosságra azokat a megdönthetetlen bizonyítékokat, amelyek napnál is világosabban mutatják be, hogy a 2008. szeptember…..
Kenderzsupp Nancy farpofát villant 2009.09.30 20:36:00
A nyári szünet egyik nagy vesztesége, hogy kimaradt Mary Louise Parker zseniális fotósorozata. Ezt most egy bónusz képpel pótolnám. Hihetetlenül jó arányban edz/botoxol, valahogy még mindig természetesen feszes. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Shitting Bull 2009.10.01 05:04:47
@KentaurBen: hagyd rá, be volt lőve amikor írt! :)
Agyvihar Halott ember a folyóban 2009.09.14 22:02:00
Éppen a Margit-hídon bicikliztem ma, és megálltam egy helyen, hogy vizet vegyek magamhoz. Közben a folyóra pillantottam, és láttam, hogy egy férfi úszik benne arccal lefelé, aki vagy megfulladt, vagy nagyon sokáig tudta visszatartani a lélegzetét. Körülnéztem, hogy kinek lehetne…..
Shitting Bull 2009.09.30 15:29:32
@gex: mér'? Én is szeretek esőben sétálni... :)
killtheradical Második blikkre 2009.09.30 06:51:00
Orbánt itt és ma kritizálni eretnekség, a kommunizmus kívánása, gyurcsányizmus, és egyebek. Jó dolog, hogy a zembereknek szánt (ti. a Blikkben megjelent) interjúban dolgos, nehéz éveket fest fel a nagyérdemű elé, nagy lépés ez a polkommunikációban, hátha rendszerré válik,…..
Shitting Bull 2009.09.30 12:51:42
@kalap_ur169: annyira nem kéne, hogy felesleges legyen, mert a parlamentben és az EP-ben is elég sokat árt az országnak. :(
Megkockáztatom: legalább annyit, ha nem többet, mint a jelenlegi kormánypártok az elmúlt hét évben összesen.
 Mit adtak nekünk a rómaiak? - ez a kérdés motoszkált a fejünkben, miközben a nyakunkba vettük Kolozsvárt. A legszembetűnőbb, amit adtak: drótokat. Ez valami mániája lehet Decebal és Traianus állítólagos szerelemgyerekeinek, mindenesetre errefelé minden tele van huzalokkal.…..
Shitting Bull 2009.09.30 10:32:27
Ugyan kérem!
www.flickr.com/photos/haa-zee/3968651134/ - Etyek (Budapesttől tán 20-30km-re)
Paja és haverja nem a legegyszerűbben intézték a mozijegy vásárlásukat, és a problémázásra reagálva még egy "leszarom" szitok is beficcent az Cinema City Aréna pénztárosának címezve, de szerintük ahogy erre a hölgy reagált, azt mindenképp panaszkönyvet ért.…..
Shitting Bull 2009.09.30 09:38:45
HamPLÓ Hideg napok jönnek... 2009.09.29 20:46:00
... avagy miért utálják egyes pasik az őszt. -> Ide kattintva elérheted az összes Égitársaság képregénykockát <-Kattint. Oda fel. Most. ..
Shitting Bull 2009.09.30 07:39:57
@trollkotze: :DDDD
Pedig már olyan régi...
Shitting Bull 2009.09.30 07:40:59
@trollkotze: konkrétan annyira, hogy ebből tudtam meg, mi az a "diszjunkt halmaz", mert matek órán később jött... :)