Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filip89

896 bejegyzést írt és 15823 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Renningan írása -Az őrült szabad ügynöki nyitás után sem pihent a Denver Broncos és komoly ráfordítások árán klasszisokkal erősítette meg a tavaly gyengélkedő védelmet. Sikerült megerősíteni a gyengécske secondaryt, klasszis DE-vel a pass rusht, ugyanakkor fontos játékos…..
- Renningan írása -Mielőtt kinyitna a szabad ügynök piac, nézzek meg, mi a helyzet a csapat háza táján, kik a fontosabb szabadügynökök, kiket lenne érdemes újra igazolni és kiket elengedni (vagy a meglévőket cuttolni).1.  Chris Harris (RFA), CB, Kor: 25Tekintve, hogy Dominique…..
- Renningan írása -Egyetlen egy snapA 2013as NFL szezonra minden Denver Broncos fanatikus örömmel gondol majd vissza egészen az utolsó snappig. A denveri alakulat, pontosabb a Peyton Manning vezette offense letarolt mindenkit, aki az útjába került és mondhatni simán jutott be a Super…..
- Tóth Milán írása -Jól áll az észak-amerikai egyetemi férfi kosárlabda-bajnokság (NCAA) Big Sky konferenciájában a Northern Colorado együttese, hiszen a Weber State mögött a második helyet foglalja el. Az éllovas 12-4-es mérleggel büszkélkedhet a konferenciában, míg a Bears…..
- Tóth Milán írása -Lassan véget ér az alapszakasz az észak-amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban (NCAAB) szereplő University of Denver számára. A Pioneers masszív középcsapatként szerepelt eddig, összesen 12 győzelme és 11 veresége van, a The Summit League-ben pedig 5-3-as…..
- Tóth Milán írása -Az észak-amerikai egyetemi férfi kosárlabda-bajnokságban (NCAA) szereplő Air Force Academy együttese győzelemmel kezdte az új szezont, majd januárban első konferencia meccsét is megnyerte. Összességében azonban hullámzó a Falcons teljesítménye, hiszen eddigi…..
- Tóth Milán írása -Az észak-amerikai egyetemi férfi kosárlabda-bajnokságban (NCAA) szereplő Colorado State University 17 mérkőzést játszott eddig a szezonban, plusz egy bemutatómeccset még november 2-án – ezzel vette kezdetét az idény, viszont a Regis elleni 70-69-es siker nem…..
Az elmúlt egyetemi futballszezonra visszatekintő sorozatunk második részében a Colorado Buffaloes szereplését vesszük górcső alá. A 2012-es pocsék szezont követően a program élére Mike MacIntyre-t nevezték ki vezetőedzőnek, aki ha nem is azonnal, de hosszútávon mindenképpen…..
- Tóth Milán írása -Már javában tart az egyetemi kosárlabda-bajnokság (NCAA), így itt az ideje, hogy minél előbb átrágjuk magunkat a csapatok eddigi teljesítményén. Először a Colorado Buffaloes gárdájával foglalkozunk, hiszen Tad Boyle legénysége eddig meggyőzően teljesít,…..
Sajnos, a 2013-as egyetemi futballszezon közben nem tudtunk jelentkezni a megszokott, rendszeres írásokkal, de a közeljövőben igyekszünk feleleveníteni az évad legfontosabb történéseit, ami a coloradói programokat érintette. Elsőként természetesen a legnagyobb sikert elérő…..
A Denver Sports Blog szerkesztősége ezúton szeretne kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag 2014-es esztendőt kívánni minden kedves és hűséges olvasójának!Ezen írásom megszületésének apropóját természetesen nem csak az ünnep adja, hanem az elmúlt időszak…..
- Tóth Milán írása -Véget ért az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) 2013-as kiírása, a bajnok pedig a Sporting KC lett, miután a fináléban büntetőket követően verte 7-6-ra a Real Salt Lake-et. Peter Vermes legénysége a második félidő elején hátrányba került, de a…..
- Tóth Milán írása -Véget ért az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Colorado Rapids számára a 2013-as bajnoki szezon – Oscar Pareja legénysége idén jobban teljesített, mint egy esztendővel ezelőtt, de a rájátszás előszobájában vereséget szenvedett a…..
- Tóth Milán írása -Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Colorado Rapids 3-0-ra kikapott a Vancouver Whitecaps vendégeként az alapszakasz utolsó fordulójában, és mivel a Seattle Sounders döntetlent játszott odahaza a Los Angeles Galaxyval, így eldőlt, hogy Oscar…..
- Tóth Milán írása -Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának utolsó előtti fordulójában a Colorado Rapids egy izgalmas, fordulatos mérkőzésen 3-2-re legyőzte odahaza a Vancouver Whitecaps együttesét, és mivel a San José Earthquakes csak egy pontot…..
- Tóth Milán írása -Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Colorado Rapids az elmúlt egy hétben két mérkőzést is játszott: előbb hazai pályán fektette magabiztosan két vállra a Seattle Sounders együttesét, majd négy nappal később idegenben szenvedett…..
Nagyjából egy hónappal Duchene hosszabbítása után a Colorado Avalanche egy másik kimagasló tehetségével is komoly szerződést kötött. A közelmúltban a csapatkapitány Gabriel Landeskog hét évre 39 millióért írt alá a klubhoz.Az új szerződés értelmében a 20 éves svéd…..
Filip89 2013.10.12 15:26:06
@foppa21: Sajnos, különösen kevés időm van az elmúlt hetekben. Ezért hanyagolom az írásokat, nem szándékos és nagyon sajnálom. Ettől függetlenül természetesen nem adom fel, de most talán minden korábbinál nagyobb szükségem van a többi kolléga támogatására és/vagy új kollégák segítségére. Remélem emiatt kivételesen nem utáltok meg még jobban. Köszönöm a megértést!
4 győzelemmel a háta mögött utazott Dallasba kedvenc csapatunk. A házigazda Cowboys előzetesen talán az idei eddigi legnehezebb ellenfelünk volt, mindenképp nehezebb meccsre lehetett számítani, mint az elmúlt hetekben, arra azonban amit a meccs hozott senki nem készült fel. Végül egy…..
Filip89 2013.10.10 10:22:24
- Tóth Milán írása -Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Colorado Rapidsnak már csak négy meccse van hátra az alapszakaszból. Oscar Pareja együttese jelenleg a rájátszást érő ötödik helyen áll a Nyugati konferenciában 45 ponttal. Az állás szoros,…..
- Tóth Milán írása -Az Észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Colorado Rapids hazai pályán 2-1-re nyert az FC Dallas ellen. A vendégek a második félidő elején jutottak vezetéshez, de Oscar Pareja legénysége nem sokkal később már előnyben volt.Rapids 2 v 1…..
A hét első napjaiban három mérkőzés alatt két vereséget szenvedett a Colorado Rockies a San Francisco Giants vendégeként.1. meccs, hétfő: Giants-Rockies 3-2 walk-off extra inningbenA párharc első összecsapásán Chacin lehetett a mieink kezdő dobója, az infielden Wheeler, LeMahieu,…..
College football:- A Colorado szombatra tervezett Fresno State elleni hazai mérkőzését már pénteken törölték a várható, kritikus időjárásra vonatkozóan. A két iskola elöljárói várhatóan a napokban ülnek össze az új időpont meghatározása céljából. Addig úgy néz ki, a…..
College football:- Az Air Force a papírformának megfelelően sima, 42-20-as vereséget szenvedett a konferencia egyik legerősebbjének tartott vetélytársától, a Boise State-től idegenben. Az első pontokat meglepetésre a mieink szerezték, kevesebb mint öt perc után az irányító Awini…..
Szerencsétlenül alakult a víkend a Colorado Rockies számára, ugyanis a divízió rivális San Diego Padres elleni párharcban mindhárom meccset elvesztettük.1. meccs, péntek: Padres-Rockies 4-3 walk-offA párharc első mérkőzésén Nicasio volt a kezdő dobónk, a belső négyest Helton,…..
- Tóth Milán írása -Az Észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) vitézkedő Colorado Rapids Edson Buddle találatával 1-0-ra nyerni tudott a címvédő Los Angeles Galaxy otthonában, így 28 mérkőzés után 42 ponttal a Nyugati konferencia negyedik helyére lépett előre. A…..