Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YagaMilan

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A lego játékok egy merész próbálkozásból indultak és óriási sikert arattak. Minden korosztály számára szórakoztató játékok. Volt már Lego Star Wars 1-2, Lego Indoana Jones (később a 2 is) majd Jött a Lego Batman ami az épp aktuális sötét lovag című film…..
2552-t írunk. Az emberiség hosszú ideje háborúzik egy rémisztő idegen civilizációval, a Coventantokkal. Ez a harcia fajokból álló óriási csoportosulás vallása egyetlen dologra épül, hogy a népükre egy „nagy utazás” vár, és ehhez az utazáshoz be kell inditani egy…..
The I of the Dragon Fantasy, akció, RPG   Nos, Hol is kezdjem? Amikor pár évvel ezelőtt megláttam e játék címét kisé kötekedve vettem le az áruház polcáról. De meg kell, hogy mondjam kellemeset csalódtam a játékban. Első ránézésre egy egyszerű tömegjátéknak tűnt.…..
YagaMilan 2010.08.19 18:08:43
YagaMilan 2010.08.24 14:13:47
@Metemer: szerintem ez sokkal jobb ;)

www.youtube.com/watch?v=vJFjtEvKFpc
 Bár én kénytelen leszek kihagyni, ez ne zavarjon senkit sem, aki akar egy jó kis közösségi élményt. Az ár nagyon korrekt és biztosan a társaság is az lesz, úgyhogy ajánlom nektek a tábor hivatalos oldalát, ahol megtaláljátok a szükséges infókat A kollégák…..
YagaMilan 2010.08.16 22:48:41
@DJ SANYEE: Sztem a guitar hero nagyon jó hogy ott van, de lesznek amúgymeg ps3-on mag és még sokminden ;)
              Ez a teszt egy kicsit eltérő lesz a szokásostol. Ez egy félig tutorial, félig teszt a PS2 online funkciójáról. Ugyebár az előző generáció nyertese a PS2 ingyenes online mókával rendelkezik, míg a…..
Az Electronic Arts tavaly a Need for Speed sorozatot alaposan megváltoztatta. Szakított a hagyományokkal és áttért a manapság (2003) egyre divatosabb,a tuningőrült éjszakai versenyzésre. Sokaknak tetszett a játék, sok újítást is fel tudott mutatni, így ennek sikerére az EA Canada…..
YagaMilan 2010.08.04 13:25:44
@Metemer: na akkor ménis írok a listával kapcsolatban:

-Alien swarm: énsem ismerem....de Pc-n nemis játszok.

-Team Fortess 2:nem valami komolyan vehető játék, azonos kategóriában van pl a :battlefield heroes-al

-Borderlands: tervezem megvenni :D

-Starcraft 2: Gyűlölöm a stratégiai játékokat...+ nem játszok PC-n

-CS: nemhinném h lenne értelme rolla tesztet írni mert nincs single playere se története stb..+ elég régi játék.A pc miatt sem az esetem.

-Worms: ezis inkább poén. nemigazán lehet komolyan venni

-Garry's mod: ez nemis játék hanem egy mod...és újbol pc..

-Grid:demo alapján jó játék de inkább akkor már dirt 2

-Blur: nem valami túl acélos játék. Nemis nagyon töröm magam a megvételén.

Végszóként: szerintem egy halo 3, gears of war 2 vagy egy fable 2 sokkkal inkább letesztelhető mint egy olyan játék aminek csak multiplayere van.Vagy komolytalan játékoknál
Réges régen egy messzi-messzi galaxisban.......... Bizonyára ismerős nektek ez a monológ (ha nem akkor van mit bepótolnod) Régóta szerettünk volna már a sötét oldal hatalmával kezünkbe öldökölni a Star Wars univerzumban. A jedi lovagos téma már kicsit ellaposodott volt, talán ez…..
Először is sziasztok, én vagyok az új szerkesztő, YagaMilan. Remélem tetszenek majd a bemutatóim. Na de elég a szóbol,itt az első bemutatóm:                                          …..
Rossz PC Juniorok Gitárra fel! 2010.03.15 18:00:00
Üdv, Emberkék!KONYEC! Szomorú vagyok, mert alig küldtek videót."Valaki" kifogásolta a nyereményt. Emberek, ti tudjátok minek örülnétek, én azért fektettem ebbe munkát hogy legyenek hasonló "rendezvények". Ha nem mondom minek örülnétek, mégis mi a francot…..
YagaMilan 2010.02.27 14:47:36
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Bug News Kiegészítő vidi 2009.06.17 10:27:00
Itt van hát a kiegészítő videó az első részhez de mondjuk elég rövidre sikeredett. Persze ezért csak egy kiegészítő. Azért remélem így is tettszeni fog.   ..