Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyinocska

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kedves Cukiság!Boldog Mikulást kíván Bazsó malacom! (A nyelvét a baracklekvárra nyújtogatta.) :)Szandra & Bazsalikom"parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
Nyinocska 2010.12.08 18:19:08
@nem kéne...: @Jó Estét: Azt hiszem eltévesztettétek az oldalt, itt nem a zabálásról van szó. Csak tudnám, minek jönnek a Cukiságra ilyen emberek ...
"Ő itt Mr. Woods.Néhány éve került anyukámhoz aki ideiglenesen befogadta a beteg kutyust ( nagyon csúnyán köhögött és alultáplált volt ). természetesen rögtön megszerettette magát és anyáék örkbefogadták. Senkit se tévesszen meg a kis mérete, mert tuti, hogy…..
A minap bedobták a kérdést, hogy vajon miért is vagyunk éhesebbek, ha nem alszunk eleget. Egyáltalán, éhesebbek vagyunk-e, vagy csak úgy tűnik?Remélem, a blogolvasók már tudnak annyit az emberi test csodálatos működéséről, hogy a választ nem hessentik el azzal, hogy ez csak urban…..
"Gondolom, nagyon sok kiscicás levelet kaptok, de azért nézzétek meg őket is! Elképesztően puha, édes szőrpamacsok ők, akik 3 hetesen élvezik az újdonság varázsát, amit a napsütés és a fű jelent. Az anyucica minden kicsike neszre nagyon figyelt, de azért hagyta, hogy a…..
Április 27-én megszületett a Fővárosi Állat- és Növénykertben élő mandrillcsalád legfiatalabb tagja. A most világra jött kicsivel együtt már kilenc egyed él Budapesten ebből a Nyugat-Afrikában őshonos, ritka majomfajból, írja az állatkert közleménye. Az anyaállat, a…..
Már éppen teljesen lemondtunk volna Hitler bukásának "tréfás" átköltéseiről, amikor hirtelen gyöngyszemet találtunk a korpa közé keveredett falra hányt borsó közt. A hétvégi focieredményeket meg mindenféle focieredményeket azért is fárasztó az összeomló…..
Nyinocska 2010.03.30 13:34:39
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
Nyinocska 2010.03.23 11:59:40
@kúrórudi: Orvos már látott? Sürgősen keresd fel, míg nem késő!
A videó úgy cuki, ahogy van!!!!
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
Nyinocska 2010.03.10 23:30:35
@Savonarola_67: Szintén köszönöm az egyetlen értelmes írást, egyébként már úgyis hányingert kaptam a sok hozzáértőtől.
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
Nyinocska 2010.01.26 14:25:06
@Hámozott Lufi: @olvasgatok: Szánalmas az az ember, aki nem érti a Hajós humorát, sajnos humorérzéket nem lehet tanulni, azzal születni kell. Aki összehasonlítja Hajóst Győzikével, vagy Kiszel Tündével az sajnálatraméltó ember. Blackrock-nak van igaza, az intelligens humort csak intelligens ember érti! Én speciel a Heti hetest főleg a Hajós miatt nézem!
Nyinocska 2010.01.26 15:07:02
@Fedor: A Magánszámot én is imádtam, azóta is várom, hogy legyen folytatása...
PuttyLabs Erőss Zsolt új lába 2010.01.12 15:22:00
Sokat gondolkodtunk azon, hogyan segíthetnénk Erőss Zsoltnak, az egyik legjobb magyar hegymászónak, aki balesetet szenvedett, és amputálni kellett az egyik lábát. Tbg végül megtervezte és kivitelezte Zsolt új lábát, amivel Zsolt talán még az eddiginél is magasabb hegyeket mászhat…..
Nyinocska 2010.01.13 00:53:22
@Hegyirablo: Csak annyit, a férjemnek 49 évesen, ezelőtt 15 évvel amputálták a lábát, nem hegymászás, nem baleset miatt, csak közönséges érszükülete van a rengeteg cigarettától, amit a mai napig is szív, ennek ellenére nem nézek rá undorral, és nem hagyom el. Valószinüleg a Zsolt felesége sem fogja ezt tenni, kedves Hegyirabló.
Ennyi erővel akár meztelenül is sétálhatott volna... Arra azonban nem tudok rájönni, hogy vajon bugyi van-e rajta, vagy azt is mellőzte?  ..
... mert nem itt forgat Jiří. A beszámoló szerint a neves filmes Horvátországról forgatott az óvárosban. Menzel ugyanis Horvátországról készít dokumentumfilmet. A főutcán, a Stradunon a filmezés alatt a neves rendező arrébb vitt egy reklámtáblát, hogy az ne…..
Nyinocska 2009.08.10 01:08:28
@spencer: Menzel veled ellentétben világhírü filmrendező!
A Mabel és Mildred nevű háromhetes kiskacsapár egy devoni farmon szabadult ki az aprómarháknak fenntartott karámból. Azóta elválaszthatatlanok a Gladys nevű kecskétől, minden idejüket együtt töltik.Barrie Tolley farmtulajdonos engedélyezte Mabelnek és Mildrednek, hogy hátralévő…..
"Első fotó Mirtillről alias Smirgliről készült (szeretném figyelmetekbe ajánlani a hasonlóságot a cukiság blog fejlécén szereplő cicához ). Mirtillt egy 11. kerületi parkban találtuk ahol sok más cicával kóbor cicaként élt. Azóta nálunk "raboskodik" - írta…..