Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bfrenk

3 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 10 éves múlttal és 600.000-nél is több felhasználóval a háta mögött, Magyarország legnépszerűbb torrent oldala, az nCore Média egy új digitális forgalmazási platformot kínál a magyar filmek számára. Részletekért és a sajtóközleményért katt... Az új nCore…..
Az Entertainment Weekly címlapján végre meglátjuk Ultront és a saját maga képére teremtett csicskásait a teljes valójukban, és én egyre kíváncsibban várom, mit tesz majd a teljes arcot takaró maszk alá-mögé James Spader. A borítóról még kiderül, hogy új gazemberekkel kell a csapatnak megküzdenie, a…..
Kedvenc zombisorozatunk majd csak októberben tér vissza az ötödik évaddal, de úgy tűnik, az alkotók a szünetben is szeretnék sokkolni a népet, például a most közzétett képpel a véresre vert, megkötözött Darylről. Azt még nem tudni, hogy mi ez az egész, de a rajongók már…..
Csak némi rávezetés, mielőtt kattintatok: Pompeii, Robotzsaru, Demóna... Android Cop Charles S. Dutton sztárvendég-főszereplő közreműködésével érkezik a The Asylum stúdió első mockbustere, ami ugyan a Robotzsaru premierjéhez van igazítva, de a sztorija inkább hajaz az első…..
bfrenk 2014.01.24 15:47:44
Hamupipőke, ahogy azt a Wachowski-testvérek elképzelik: Jupiter Jones (Mila Kunis) csak egy egyszerű földi halandónak hiszi magát, aki takarítónőként tengődik, valójában viszont egy intergalaktikus birodalom örökösnője, és mint olyan, riválisainak nagy veszélyt jelent,…..
És akkor hölgyeim és uraim, az Interstellar első előzetese! ..
bfrenk 2013.12.14 17:41:30
A Walking Dead félévzáró epizódja közben bukkant fel először a jövő júliusban debütáló The Strain első teasere. A Guillermo del Toro - Chuck Hogan szerzőpáros regénysorozatából készült széria első részét maga del Toro rendezi, a történet pedig a járványügyi…..
bfrenk 2013.12.04 11:58:08
Mit csinál egy amerikai dobos Brazíliában, amikor a kezébe kap egy futballmezt? Szépen meglobogtatja a közönségnek, akik erre vadul fújolni kezdenek. Ok, akkor ideje rocksztárként viselkedni, és bedugni a mezt a seggemhez, had lássa Belo Horizonte minden Cruzeiro-, América- és…..
Alaposan magára haragította az argentin közönséget Justin Bieber azzal, hogy lerugdosta és mikrofonállvánnyal lekotorta a hozzá a színpadra feldobott két nemzeti zászlót. Bár a kanadai énekes többször bocsánatot kért a hibájáért Twitteren, akár bíróság elé is kerülhet a…..
Ha valami rock and roll, akkor a pálinka az, úgyhogy a Tankcsapda most kurvára rock and roll. "A sorlemezek újrakiadásával egy időben, november 7-től kizárólag a MOL kutakon beszerezhető az a négy tagból álló pálinkasorozat is, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve…..
A Walt Disney és a Netflix közös összefogásban négy sorozatot indít 2015-ben, melynek szereplői ismert és ismertebbnek mondható figurák lesznek. A tervek szerint a sorozatok egy nagyszabású, közös minisorozatban kulminálnak majd - már ha élhetünk ezzel a kiterjedés jelzővel egy…..
Minden adott volt az Oscar-figyelemhez: sztárparádé, történelmi esemény, üzenet és izgalom, néhány más társával egyetemben azonban a Műkincsvadászok is visszavonult a versenytől (tényleg ennyire erős lenne a 12 év rabszolgaság?). Ez az új előzetes, amely épp oly hősiesre van…..
aeon flux smaug birodalma 2013.10.28 22:00:00
Jól van, ez csak az egyik a négy (plusz egy) mesés címlapból, amivel az Empire magazin decemberi száma érkezik. Thorin Oakenshield, a Bakacsinerdőben. Vagy Gandalf, Dol Guldurban. Vagy Bard, az íjász. Vagy persze Bilbo, a sárkány kincses barlangjában. Szerencsére most nem kell…..
bfrenk 2013.10.28 23:14:56
A Futótűz utolsó, alig egy perces, mégis hátborzongatóan hatásos előzetese végre bepillantást nyújt a játékokba, melyben Katniss Everdeennek (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellarknak (Josh Hutcherson) az előző viadalok nyerteseivel kell megküzdenie, miközben odakinn a nép egyre csak…..
bfrenk 2013.10.28 12:22:48
Az új X-Men mozival kapcsolatban sok mindent mondtak már, és a leggyakrabban használt jelző az "epikus" volt. A brutális színészgárdát és a több idősíkot átívelő timeline-t elnézve hajlamosak is vagyunk hinni eme jelzőnek, mindenesetre az első trailer már nincs messze: íme egy…..
Már javában folynak David Fincher új filmjének munkálatai. A Gone Girl (magyar címe: Holtodiglan) egy fiatal házaspárról szól, akik hazaköltöznek a férj szülővárosába, miután a férfi elveszti állását. Odahaza minden spórolt pénzüket egy bárba fekteti, amiből szépen…..
A Warner Bros. mostanra alighanem az utolsó centet is visszaforgatta a végső Harry Potter-film bevételeiből, így hát újfent kiszemelték maguknak J. K. Rowling munkásságát. A Potter-világ szülte, 2001-es megjelenésű, Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where…..
Két visszavonult bokszoló (Sylvester Stallone és Robert De Niro) egy kínos vita után úgy dönt, hogy pontot tesznek 50 éve félbe szakadt rivalizálásuk végére egy mindent eldöntő meccs formájában. Ez a film vagy nagyon vicces és szívhez szóló lesz, vagy iszonyatosan kínos. Sajnos…..
Űbermegabréking! A Metallica kiadta első kislemezét ahhoz az albumhoz, ami a soundtrackje lesz a hamarosan mozikba kerülő Metallica Through the Never című térhatású mozifilmnek! A klasszikus Master Of Puppets dalt lehet meghallgatni teljes egészében, úgy, ahogy még az soha nem…..
aeon flux trailer: don jon (2013) 2013.05.22 22:36:00
Joseph Gordon-Levitt író/rendezői bemutatkozásának főhősét olyan bészik dolgok érdeklik, mint a gyúrás, a kocsik, a haverok és a csajok. Meg a pornó. Sajna a nőkkel szemben támasztott elvárásait ez utóbbi határozza meg, és még így is betoppan az életébe a szerinte is…..
bfrenk 2013.05.23 14:23:28
Szeptember végén kerül a mozikba a Through The Never, vagyis a Metallica koncertfilmje, amit Antal Nimród rendezett. A 3D-s mozinak most elkészült az első, meglehetősen látványos trailere, amiben Dane DeHaan színész a Metallica egyik roadját játssza és súlyos autóbalesetet szenved,…..
Október 23-án jelenik meg majd minden valamirevaló játékfelületen a népszerű Batman: Arkham széria harmadik epizódja, melyben a Sötét Lovag egyik főellenfele, Black Mask a világ nyolc legveszélyesebb fejvadászát küldi a bőregér nyomába: ebben az új, közel ötperces trailerben…..
A felállás nem változott: óriásrobotok a gigaszörnyek ellen. Remélem, az interkontinentális piff-puffba némi cselekmény is fér majd. ..
Ha eddig bármi kétséged lett volna afelől, hogy A csodálatos pókember 2. véresen komoly film lesz, akkor az alábbi, a forgatáson készült amatőrfelvétel, melyen Pókember a még emberi bőrbe bújt Rhinóval küzd meg, ezt mind jól eloszlatja.  ..