Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czelfrida

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptam egy elismerést czelfridától, az egy sima egy fjordított Norvégia blog szerzőjétől, hogy a Kreatív blogger díjat 7 blog közül egyikként ide ítélte.Norvégiát nagyon szeretem, a lelkes és interaktív olvasókat még inkább, úgyhogy köszönöm szépen! Remélhetőleg…..
            Mr Friss Pékség, Ferenciek tere aluljáró150 FtKözvetlen, szemtől szembeni kihívója akadt a Fornettinek a kisebb aluljáróban a Ferenciek tere alatt. A műfajteremtő másolata kicsit más formációval (ránézésre…..
retro gastro Ételdoboz 2010.11.19 06:20:00
A fém ételdoboz a ’70-es ’80-as évek kirándulásainak elválaszthatatlan tartozéka volt, de valójában már az ötvenes évek derekán megjelent kereskedelmi forgalomban. Az ételdoboz sikere funkcionalitásából adódott: éppen megfelelt a célnak, szendvicset, paradicsomot,…..
Nemrég felfedeztem egy számomra új közvetítő céget, akik orvosokat toboroznak Svédországba. Elindult egy kis kommentelés a céggel kapcsolatban. Íme egy résztvevő tapasztalatai az ominózus "mapping day"-ről vagyis állásinterjúról. (komment kiemelés) budapest,…..
Egyre többen keresnek meg ezzel a kérdéssel e-mailben. Már nem csak az orvosok, hanem nővérek, gyógytornászok, pszichológusok, és tanárok is.A legpraktikusabb ha összefoglalom, akkor nem kell egyenként megválaszolnom a sok e-mailt.Alapvetően kétféle módon lehet kijutni:I,…..
czelfrida 2009.07.10 18:14:53
@szil5:
engem nagyon érdekel a nyelv, már el is kezdtem ismerkedni vele, minden eshetőségre :)
úgyhogy szerintem lelkesedésből nem lesz hiány. mindenképp rá fogunk kérdezni a követő nyelvtanfolyamra - ha aktuális lesz. én sem szeretném, ha "megúszás" lenne a dologból.
egyébként most felerősödni látszik a norvég vonal, de még nem akarok semmit elkiabálni...
czelfrida 2009.07.11 15:59:36
@szil5:
én is örülnék, ha írnának :) egyébként találtam egy blogot, egy norvégiában élő magyar család asszonya írja, nagyon jó, tele van praktikus információkkal.
sokat olvasgatok az országról, amióta kiderült, hogy lehet, hogy ott lesz munka édesanyának. nekem is úgy tűnik, hogy gyönyörű, és a számok alapján ott a legmagasabbak az orvos fizetések sakandináviában. külön nagyon tetszik, hogy nem eu-tagok, ráadásul úgy nem, hogy a kormány kétszer indítványozta a csatlakozást, de népszavazáson kétszer leszavazta a lakosság.
nagyon szívesen olvasnék még személyes tapasztalatokat az országról!
szil, sajnálom, hogy neked így alakult, de abban teljesen igazad van, hogy a gyerekeket nem szabad rángatni. talán majd ha kicsit nagyobbak lesznek...
czelfrida 2009.07.11 22:36:43
@szil5:
a blog elérhetősége: norvegmintas.freeblog.hu/
megnézem majd a te írásaidat is, köszönöm!